Şimdi Ara

★★★ LG G6 ANA KONU ★★★ (403. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.578
Cevap
53
Favori
466.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gulnare

Bende yaşadım. Özellikle şebeke sorunu olan yerlerde çok oluyor. Ben son katta yaşadım 2de bir şebeke değiştirince arada 5 6 sn kesinti oluyor. Aynı kesşnti turkcellde 1 - 2 sn oluyor.
    vodafone la alakası yok bende 9 geldikten sonra aynı sorunu yaşamaya başladım hattımda Türk telekom önceden hiçbir sorun yoktu ancak 9 dan sonra mobil veri gidiyor ancak telefonu yeniden başlatınca veya uçak moduna alıp tekrar çıkınca düzeliyor wifi ve bluetooth ta sorun yok bluetooth sürekli saatime bağlı hiç kopma olmuyor evdede wifi de de sorun yok ama veri de sıkıntı büyük hatta geçen whatsapp dan haber bekliyordum meğerse 10 dakika önce gelmiş ancak bu sorun yüzünden uçak moduna alıp çıkınca mesajlar geldi gerçekten 9 büyük hayal kırıklığı oldu yağ gibi çalışan telefon 9 gelince 1 gb ramli eski model telefonlar gibi kasmaya başladı kamera olayı ayrı bir rezalet üst üste 3-4 poz çekimden sonra kamera donuyor tekrar kapatıp yeniden başlatıyorum menüye bile 1 saniye gecikmeli gidiyor en iyi 8 e geri dönmek zaten çokta bir fark yok 9 la arasında

• Telefonun genel durumu bu.
    İşlemciler 28 dereceyken bile 1.05 ghz üstüne boost etmiyor. Testin 2 dakikalık olduğunu belirteyim...

0.5 ghze inen işlemci 20 sene önce felan görmüştüm sanırım...

Bende neden kasıyor diyordum, 1ghzda çalışıyormuş alet...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incubus -- 9 Şubat 2020; 0:22:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• incubus İ kullanıcısına yanıt
    ben açıkçası kendiminkinde kasma göremiyorum bi şikayetim yok sağolsun ama bu dediğiniz şey son zamanda çok ilgincime gitmeye başladı gerçekten böyle mi acaba diye sonuçta lg 2017 de 2016 işlemcili bir telefon tanıtıyor ve cpuya çeşitli modifikasyonlar yapıp hızını arttırdılar diye biliyordum zaten eski model cpu ile çıkmış bir telefonda bunun neden olduğunu anlayamıyorum eski sürümlerde de mi böyleydi acaba eğer 9da böyleyse planlı eskitme vs mi acaba diye düşündürttü sanki clock hızı limitlemişler gibi tam kapasite çalışmıyor hadi ısınma yüzünden desek o kadar soğutucu bakır boruların reklamı yapıldı ısınma sorunu olmayacaği belirtildi , ben çıkamadım işin içinden şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonklavyebükücü

ben açıkçası kendiminkinde kasma göremiyorum bi şikayetim yok sağolsun ama bu dediğiniz şey son zamanda çok ilgincime gitmeye başladı gerçekten böyle mi acaba diye sonuçta lg 2017 de 2016 işlemcili bir telefon tanıtıyor ve cpuya çeşitli modifikasyonlar yapıp hızını arttırdılar diye biliyordum zaten eski model cpu ile çıkmış bir telefonda bunun neden olduğunu anlayamıyorum eski sürümlerde de mi böyleydi acaba eğer 9da böyleyse planlı eskitme vs mi acaba diye düşündürttü sanki clock hızı limitlemişler gibi tam kapasite çalışmıyor hadi ısınma yüzünden desek o kadar soğutucu bakır boruların reklamı yapıldı ısınma sorunu olmayacaği belirtildi , ben çıkamadım işin içinden şu an
    yani telefonu %30 %40 performansta kullanıyorum. Cpu governor 40 derecede bile throattle yapıyor....

Bootloader kiliti açsalar işi çözeceğim ama onuda açmıyorlar. Rafa kaldıracağım sanırım. Önce z3 compact şimdi bu telefon konusunda hep paramı çöpe atıyorum gibi....

hocam şöyle yapabilirsiniz zaten garantisi ya bitmiştir ya bitmek üzeredir lg up ile avrupa romu yükleyip ordan geçiş yapabilirsiniz diye biliyorum keşke avrupa romu yüklüyken deneseydim oluyor mu diye Şubat sonunda benim garantim bitecek bittiğinde deneyeceğim sıkıntım yok ama performansı kısması canımı sıktı açıkçası önceden deneyen varsa bilgilendirirse iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: incubus

Telefonun genel durumu bu.
    İşlemciler 28 dereceyken bile 1.05 ghz üstüne boost etmiyor. Testin 2 dakikalık olduğunu belirteyim...

0.5 ghze inen işlemci 20 sene önce felan görmüştüm sanırım...

Bende neden kasıyor diyordum, 1ghzda çalışıyormuş alet...

Bu hangi uygulama hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonklavyebükücü

hocam şöyle yapabilirsiniz zaten garantisi ya bitmiştir ya bitmek üzeredir lg up ile avrupa romu yükleyip ordan geçiş yapabilirsiniz diye biliyorum keşke avrupa romu yüklüyken deneseydim oluyor mu diye Şubat sonunda benim garantim bitecek bittiğinde deneyeceğim sıkıntım yok ama performansı kısması canımı sıktı açıkçası önceden deneyen varsa bilgilendirirse iyi olur
    bootloader kilidi açılmıyor ki. Ancak 7.0'a dönerim oda anti-rollback sürümünü çekmediyse.

@Mathias Sandorf
    CPU throattling test
    lg g3 kullanıyorum bende :) telefonun anakartını değiştirdim beş altı ay önce, 2-16'lık ( 3-32 bulamadım ),her işimi görüyor,konuyu görünce bir test de ben yaptım.Tüm lg ler de durum böylemi bilemem.

• gurgunla G kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun android 8 veya 9'la alakası yok. Vodafone'u arayıp VOLTE özelliğini operatör tarafında kapattırın.
    (Telefondan kapatmak yeterli olmuyor.)

8'deyim bende bu şekilde çöülmüştü.
  • hopeyoung H kullanıcısına yanıt
    İş Cep'in android uygulamasında ciddi bir sorun var şuanda.
    Çok fazla pil tüketimine sebep oluyor. Google Play yorumlarını okursanız, İş Bankası da bu sorunu itiraf etmiş durumda.
    Ancak ne yazık ki 2 aydır yeni bir güncelleme getirmediler.
    Uygulamayı sildim, 2 aydır tarayıcı üzerinden giriyoum ben.
    Yeni güncelleme gelene kadar uygulamayı silmenizi tavsiye ederim.
  • Beyler Volte özelliğini kapatmak için yapmanız gerekenler

*#546368#*870#

Ardından

field test
    Gprı/volte vowifi
    Ux

Burada çıkan ilk seçenek display volte olanın kutucuğunu işaretleyin.

Ardından

Ayarlar
    Çağrı ayarları

Ve volte aç kapa... Bu kadar...

• stoopidbeast S kullanıcısına yanıt
    ben kullandıktan sonra greenify ile uyutuyorum maximum uygulaması var bir de asıl ram ve pil katili bence o niye ikisini ayrı ayrı kullanıyoruz o daha da saçma bir durum zaten ama maximum mobil uygulaması da aynı şekilde çok pil yiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Türküdiyar

Beyler Volte özelliğini kapatmak için yapmanız gerekenler

*#546368#*870#

Ardından

field test
    Gprı/volte vowifi
    Ux

Burada çıkan ilk seçenek display volte olanın kutucuğunu işaretleyin.

Ardından

Ayarlar
    Çağrı ayarları

Ve volte aç kapa... Bu kadar...
    Neden bunurdan yapalım? şebeke ayarlarından volte kapatma zaten var. Farkı var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulnare

Neden bunurdan yapalım? şebeke ayarlarından volte kapatma zaten var. Farkı var mı?

Alıntıları Göster
    Oreo da kapatılmıştı o yüzden

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Hocam tekrar nougat yüklemek istedim fakat sürekli dll hatası verdi, farklı dll buldum yükledim sonuç yine aynı.. telefonu brick yapmadan pie'dan nougat'a nasıl geri çeviririz, uygun dll versiyonu biliyormusunuz?

• Merhaba, telefonuma son güncelleme android 9 u yüklendikten sonra artık internetimi paylaşamıyorum. Erişim noktasını aktif ediyorum fakat diğer telefonların wifi lerinde gözükmüyor. 9 a güncellediğim gün bi sıkıntı yoktu paylaşabiliyordum fakat şuanda paylaşamıyorum yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan4406

Hocam tekrar nougat yüklemek istedim fakat sürekli dll hatası verdi, farklı dll buldum yükledim sonuç yine aynı.. telefonu brick yapmadan pie'dan nougat'a nasıl geri çeviririz, uygun dll versiyonu biliyormusunuz?
    Hocam Brick olma riskini kimse yok diyemez bütün sitelerde bu konular anlatılırken her zaman tüm sorumluluk sizdedir. Ben 7'den 8'e LG Bridge ile orijinal geçtim sonra LG UP ile 9'a geçtim ama yanlış ülke sürümü yüklemişim. Çok uğraştım geri orijinal ülke sürümü olarak 8'e döndüm. Bence 9'dan 7'ye dönmek yerine önce 8 sonra 7 daha mantıklı olur ama araştırın iyice.

Şu sayfanın ve sitenin çok yardımı oldu buradaki Lgup_Common.dll dosyasını PC'deki dizine kopyalayınca LG UP hatası düzeldi:
    https://www.lgdestek.net/lg-up-error-hatasi-sorunu-cozum-44276/

Uygun KDZ dosyasını ise aşağıdaki siteden indirdim. Cihazım ithalatçı kayıtlı 64GB versiyon AME yani "Birleşik Arap Emirlikleri" dosyası uygunmuş benim cihaza. H870, H870DS gibi model ismi doğru olması şart.

lg-firmwares.com
    Models - LG-Firmwares.com
    https://lg-firmwares.com

Bu arada 7'ye neden dönmek istiyorsunuz? 8 iyi bence.
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperd82 -- 15 Şubat 2020; 10:34:39 >

• alperd82 A kullanıcısına yanıt
    Hocam android 8 'i hiç denemedim, 7' den 9 'a geçtim. Şimdilik kasma falan yok . Yalnız batarya biraz daha çabuk bitiyor ve android 7'ye göre biraz fazla ısınma farkettim. Benimde okuduğum yorumlarda android 9'dan 8'e geçmek ile 9'dan 7'ye geçmek farklı işlemler ve dosyalar gerektiriyor. Belirttiğiniz linkteki dll dosyasını denemek istemiştim fakat rar'dan çıkmıyor, bozuk dosya uyarısı vermişti. Şimdilik 9 'da kalmak daha mantıklı geliyor. Zaten yoğun bir kullanıcı değilim, oyun falan da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan4406 -- 15 Şubat 2020; 16:56:1 >
  • gokhan4406 G kullanıcısına yanıt
    Ben 9'dan 8'e ses kalitesi ve şiddeti düştüğü için döndüm. Benim cihazda Hi-Fi Quad DAC 32bit özelliği var baya fark ediliyor.

9'da en çok özlediğim sanal tuş ayarları şuan.

• Evet hocam, bende Musicolet müzik player uygulamasından ekolayzır ve ses yükseltme falan yapıp sesi güçlendirmeye çalışıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan4406 -- 16 Şubat 2020; 16:20:36 >
  • 
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.