Şimdi Ara

★★★ LG G6 ANA KONU ★★★ (404. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.578
Cevap
53
Favori
466.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorsunuz cihazın dahili bir ses kaydedicisi var.HD Audio Recorder diye.Normal, Stüdyo ve Özel seçenekleriyle bence çok iddialı.Ancak dün bir konferansı kaydederken hiç karşılaşmadığım bir şey oldu.Cihaz kilit ekrana geçince kayıt yapıyor görünmesine rağmen oraları sessiz bir şekilde geçmiş.Ne zaman kilit ekranını açsam oraları kaydetmiş.Bu konuda bilgisi olan var mı?Yani kilit ekranında aslında kayıt yapmış görünüyor ama yapmıyor.Daha önce karşılaşmadığım bir durum.Bunu nasıl aşabiliriz.Şimdiden teşekkürler...
  • odeon3 O kullanıcısına yanıt
    Kilit ekranında ses kaydına devam etmesi gerekiyor. Derslerde ve konferanslarda ses kaydı alıyorum ihtiyaç duyduğum zaman. Fakat böyle bir durum ile karşılaşmadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar suya ve toza dayanıklı telefon almak istiyorum LG G6 ve samsung A8 arasında kaldım.Kullanan arkadaşların fikrini almak istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim
  • odeon3 O kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı uykuya almış uykuya alınan uygulamaları bir kontrol edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuzzan Y kullanıcısına yanıt
    Samsung A8 kullanmadım ama LG G6'dan memnunum. Genel bir paket olarak düşününce çok ideal bir telefon. Benim ilk aklıma giren günümüzdeki diğer cihazlara göre tek elle kullanıma daha uygun olması oldu. Onun dışında ön kamera Gece çekimi hariç kusuru olmayan bir cihaz. Onu da gece arka kameranın geniş açısıyla ses kısma tuşuna basıp çekerek hallediyorum. Ufak tefek çok nadir ana ekran geçişlerinde kasma oluyor ama hayatımdan 1 sn. yedi diye bütün güzel özelliklerini yok edecek bir durum değil :) Bende ithalatçı garantili 64GB hafıza Hi-Fi Quad DAC 32bit versiyonu var (Hepsiburada fiyatı 1650 TL şuan) müzik dinlemek süper keyifli ayrıca bu özellik bile cihazı apayrı bir yere taşıyor. Alternatif olarak Samsung S8 olabilir bence...

• alperd82 A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam elinizdeki modelim bootloaeder açılabiliyor mu acaba .?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yavuzzan Y kullanıcısına yanıt
    açıkçası ben a8i bilmiyorum nasıl bir cihaz ama G6 ile sorunum yok şimdilik zenfone 5 kullandım zamanında takasla geçtim g6ya şu an asus kullanıcılarının çoğu satmayı düşünüyor her işte vardır bir hayır.G6 aldığımda çok sorunluydu serviste değişimleri yapıldı vs şu an güzel çalışıyor günlük işlerde üzmez çok yoğun kullanıcı değilseniz sorun yaşatmaz büyük ihtimalle G2 ile çıktığım yolculuğa G6 ile devam ediyorum açıkçası yine LG alırıdım çünkü sadece bende mi oldu bilmiyorum servisle hiç sorun yaşamadım ikinci elde telefonu satmak da istemem IMEI mevzuları yüzünden , LG lerin fiyatları çabuk düşüyor ve bence kaliteliler üst seviyelerini çıktıktan 5 6 ay sonra nerdeyse orta seviye fiyatına alabiliyorum , yazılım konusu çok sorunlu ama bu gülün dikeni de bu

• çok acil bi sorum var ben kulaklığım bozulunca gidip değiştirmiştim şimdi tekrardan bozuluyor gibi garanti tekrar değişir mi bir yeri de hafif kopuyor gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: tecnikadamoguz01

Merhabalar hocam elinizdeki modelim bootloaeder açılabiliyor mu acaba .?
    Hiç o konuyu kurcalamadım bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kararsızkullanıcıı

çok acil bi sorum var ben kulaklığım bozulunca gidip değiştirmiştim şimdi tekrardan bozuluyor gibi garanti tekrar değişir mi bir yeri de hafif kopuyor gibi
    JBL mi markası? T210 model mi ne onda çok yaşanmış diye duydum ondan sordum.

Garanti işleri malum hakkını sonuna kadar aramayınca her şeye Kullanıcı Hatası deyip geçiyor koca firmalar.

kendisiyle gelen bir kere değiştirmişlerdi direkt ama tekrar değişirler mi ses azaldı ve kopuyor sol kulaklık hafif yırtılmış kablosu

• kararsızkullanıcıı kullanıcısına yanıt
    Hocam en bariz defolu ürünü bile kullanıcı hatası diyebiliyorlar yani kendiniz deneyip görebilirsiniz ancak.

mantıklı teşekkür ederimm bir ara deneyeyim

• Satılık Lg G6 Orjinal Şarj Cihaz Adaptörü fiyat 50 tl iletişim pm

★★★ LG G6 ANA KONU ★★★★★★ LG G6 ANA KONU ★★★★★★ LG G6 ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniperi -- 26 Şubat 2020; 23:51:33 >

• Hay ben bu Googlelun sövdürecek illa.
    Kurtulamadım gitti devre dışında bırakılmıyor.
    ★★★ LG G6 ANA KONU ★★★

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    tek çözüm reset bu durumda maalesef

• Sonklavyebükücü kullanıcısına yanıt
    9.0 geçtikten sonra 2 defa attım. "Cihaz Bul" aktif idi. Onuda kaldırdım. Hala ilk 3 te.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

android 9 dan sonra Gcam yükleyen var mı ? iyi bir sonuç alan kimse önerisi olan var mıdır ?
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    peki hocam googleın web etkinlikleri vb gibi şeyleri açık mı google asistanı aktif şekilde kullanmıyorsanız onları kapatmayı deneyin ayarlar uygulamalar uygulama izinleri kısmından bütün izinleri iptal etmeyi de deneyebilirsiniz niye gitmedi anlamadım gerçekten 2 kere başıma geldi ikisinde de reset ile gitti sorun

• arkadaşlar navigasyon tuşlarının izi beyaz ekranda gözükmeye başladı bu normal mi baska yasayan varmi bu durumu kalıcı mı geçici mi bu durum

• 
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.