Şimdi Ara

★★★ LG G6 ANA KONU ★★★ (406. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.578
Cevap
53
Favori
466.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar telefonu aldığımdan beri android 7.0 da kullanıyorum şimdi sizce android 8 veya 9 a güncellemelimiyim yoksa 7.0 kalmak daha mı iyi olur? kamera performansı düşermi? performans ve pil kullanımına etkileri ne olur acaba?
  • forever58 kullanıcısına yanıt
    Samsung interneti öneririm daha kullanışlı ve telefon kasmıyor.
    Google ait ne varsa devre dışı bırakmaya çalışırım aşırı derecede de pil tüketimi ve kasma sorunu oluşturuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hb deki 64 gb hafızalı quad-daclı modeli satın aldım ve 4-5 gündür hat takmadan inceliyorum. daha önce lg v30+ da kullanmıştım. v30 a göre tutması ve tek elle kullanması daha rahat. en azından benim gibi küçük elli insanlar için. şuan kullandığım telefon galaxy s8. fifa oynuyorum ve telefon ve tablette fifa nın companion uygulamasını kullanıyorum oyuncu alıp satarak ticaret yapmak için. companion uygulamasını referans aldığımda hat takılı olmamasına ve az uygulama yüklü olmasına rağmen g6 s8 in gerisinde. bir ay boyunca meizu 16th de kullandım. ikisini de bariz geride bırakıyor 16th. sd845 farkını belli ediyor. quad dac ise müzik dinlemeyi çok keyifli kılıyor. chiasenhac sitesinden flac veya 320 kbps müzik indirip dinliyorum ve s8 e göre 3-4 gömlek fark ediyor. htc 10'un kutusundan çıkan kulaklık da gerçekten çok kaliteli bu arada. 400-500 liralık kulakiçi kulaklıklardan daha iyi geliyor bana dinlerken. şu anki fiyatıyla ve quad dac özelliğiyle bence tercih edilebilir rahatlıkla. bir de kablosuz şarj özelliği olsaydı hattımı takıp kullanırdım muhtemelen. kablosuz şarj etmeye çok alıştım maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsynsrkyaa

Samsung interneti öneririm daha kullanışlı ve telefon kasmıyor.
    Google ait ne varsa devre dışı bırakmaya çalışırım aşırı derecede de pil tüketimi ve kasma sorunu oluşturuyor.
    Ben de Chrome uygulamasını kaldırdım (pasif yaptım daha doğrusu) ve ciddi anlamda cihaz rahatladı. Hem akıcılık olarak hem batarya ve tabi ekran süresi olarak.

Yerine Opera kullanıyorum gayet başarılı hızlı uygulama.

Öneriniz için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: freeze-bee

hb deki 64 gb hafızalı quad-daclı modeli satın aldım ve 4-5 gündür hat takmadan inceliyorum. daha önce lg v30+ da kullanmıştım. v30 a göre tutması ve tek elle kullanması daha rahat. en azından benim gibi küçük elli insanlar için. şuan kullandığım telefon galaxy s8. fifa oynuyorum ve telefon ve tablette fifa nın companion uygulamasını kullanıyorum oyuncu alıp satarak ticaret yapmak için. companion uygulamasını referans aldığımda hat takılı olmamasına ve az uygulama yüklü olmasına rağmen g6 s8 in gerisinde. bir ay boyunca meizu 16th de kullandım. ikisini de bariz geride bırakıyor 16th. sd845 farkını belli ediyor. quad dac ise müzik dinlemeyi çok keyifli kılıyor. chiasenhac sitesinden flac veya 320 kbps müzik indirip dinliyorum ve s8 e göre 3-4 gömlek fark ediyor. htc 10'un kutusundan çıkan kulaklık da gerçekten çok kaliteli bu arada. 400-500 liralık kulakiçi kulaklıklardan daha iyi geliyor bana dinlerken. şu anki fiyatıyla ve quad dac özelliğiyle bence tercih edilebilir rahatlıkla. bir de kablosuz şarj özelliği olsaydı hattımı takıp kullanırdım muhtemelen. kablosuz şarj etmeye çok alıştım maalesef.
    Müzik sitesi tavsiyesi için çok çok teşekkürler :-)
    Bende ayrıca 50 ohm kulaklık var ekstra iyi ses oluyor Yüksek Empedans Moduna geçince. Sırf bu özellikten mahrum kalmamak için Android 9 kullanmıyorum 8 ile devam ediyorum.

Bu telefonu alırken çok karşılaştırdığım ve zor karar verdiğim diğer iki cihaz S8 ve 16th'dı bu kadar olur, yazınıza aynen katılıyorum.

• alperd82 A kullanıcısına yanıt
    rica ederim. ben de size teşekkür ederim. hb deki ve buradaki yorumlarınız çok yol gösterici oldu gerçekten.
  • Merhaba arkadaşlar, birkaç gündür en çok pil yiyen uygulamalarda bu Smart Setting çıkıyor. Nedir bu bilgisi olan var mı? Devre dışı vs. de bırakılıyor, sistem uygulaması belli ki ama ne ile alakalı ve neden bu kadar şarj yiyor acaba.

★★★ LG G6 ANA KONU ★★★

• nicosia kullanıcısına yanıt
    Bluetooth, WiFi, konum özellikleri, kulaklık girişi gibi kontrollerle otomatik işlemler yapıyor. Örneğin eve girdiğinde WiFi açıyor çıkınca kapıyor gibi veya kulaklık takınca radyo açıyor gibi şeyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

Bluetooth, WiFi, konum özellikleri, kulaklık girişi gibi kontrollerle otomatik işlemler yapıyor. Örneğin eve girdiğinde WiFi açıyor çıkınca kapıyor gibi veya kulaklık takınca radyo açıyor gibi şeyler.
    Ben de kapalı hocam o özellikler. Konumumu vs. de hep kapalı tutarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeze-bee

hb deki 64 gb hafızalı quad-daclı modeli satın aldım ve 4-5 gündür hat takmadan inceliyorum. daha önce lg v30+ da kullanmıştım. v30 a göre tutması ve tek elle kullanması daha rahat. en azından benim gibi küçük elli insanlar için. şuan kullandığım telefon galaxy s8. fifa oynuyorum ve telefon ve tablette fifa nın companion uygulamasını kullanıyorum oyuncu alıp satarak ticaret yapmak için. companion uygulamasını referans aldığımda hat takılı olmamasına ve az uygulama yüklü olmasına rağmen g6 s8 in gerisinde. bir ay boyunca meizu 16th de kullandım. ikisini de bariz geride bırakıyor 16th. sd845 farkını belli ediyor. quad dac ise müzik dinlemeyi çok keyifli kılıyor. chiasenhac sitesinden flac veya 320 kbps müzik indirip dinliyorum ve s8 e göre 3-4 gömlek fark ediyor. htc 10'un kutusundan çıkan kulaklık da gerçekten çok kaliteli bu arada. 400-500 liralık kulakiçi kulaklıklardan daha iyi geliyor bana dinlerken. şu anki fiyatıyla ve quad dac özelliğiyle bence tercih edilebilir rahatlıkla. bir de kablosuz şarj özelliği olsaydı hattımı takıp kullanırdım muhtemelen. kablosuz şarj etmeye çok alıştım maalesef.
    Merhabalar hepsi buradadaki altin renkli cift simli olan modelmidir bende almayi dusundum satici tekti guvenemedim mi a3 e yoneldim ama almadim lg g6 yi onerirmisiniz

• mydonose2 M kullanıcısına yanıt
    Mi a3 ekran çözünürlüğünden dolayı tavsiye etmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    hocam g6 nin hangi modelinde quad dac oldugunu nasil anliyoruz

• forever58 kullanıcısına yanıt
    Malesef bilgim yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forever58

hocam g6 nin hangi modelinde quad dac oldugunu nasil anliyoruz
    Telefonun arkasında kameranın solunda "Hi-Fi 32bitDAC" yazan ufak bir etiket var. 64 GB hafızası var. 32 GB olup da Quad DAC olan modeli var mı bilmiyorum. Dezavantaj olarak kablosuz şarj özelliği yok.
    Şuan hepsiburada ilanı yayında yok. Ben oradan Sencep satıcısından aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: nicosia

Ben de kapalı hocam o özellikler. Konumumu vs. de hep kapalı tutarım.

Alıntıları Göster
    Peki Smart Setting ayarları kapalı mı? Kapalıysa pil kullanmaması lazım. Ayarlarda var bakın kapalıysa yazıları gri renkte pasif görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

Peki Smart Setting ayarları kapalı mı? Kapalıysa pil kullanmaması lazım. Ayarlarda var bakın kapalıysa yazıları gri renkte pasif görünüyor.

Alıntıları Göster
    Hocam smart settings diye bir kısım bulamadım ama şu değil miydi o dediğiniz ayarlar. Context Awareness diye geçiyor bende. Ve hepsi dekatif durumda.
    ★★★ LG G6 ANA KONU ★★★

• arkadaşlar kulaklık sesinden hic memnun değilim bunun ayari falan var mi ayni kulaklik ipad ve xiaomi de mukemmel ses veriyor g6 da cılız ve bas yoksunu varmi ayari falan

• quote:

Orijinalden alıntı: forever58

arkadaşlar kulaklık sesinden hic memnun değilim bunun ayari falan var mi ayni kulaklik ipad ve xiaomi de mukemmel ses veriyor g6 da cılız ve bas yoksunu varmi ayari falan
    Cihazın kendi Müzik uygulamasında şarkı çalarken sağ altta EQ tuşundan var.

• arkadaşlar elimdeki cihazda android 9 yüklü. antutu, geekbench gibi testlerde çok düşük puan alıyor. sebebi ne olabilir. birde android 8 e düşürebilir miyiz.
  • Arkadaşlar g6 ım var ? Cihazin arayüzü çok ağır, hizlandirabilen varmi ?

• 
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.