Şimdi Ara

★★★ LG G6 ANA KONU ★★★ (408. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.578
Cevap
53
Favori
466.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Emojileri kötü gibi geliyor google ın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ★★★ LG G6 ANA KONU ★★★ mesela böylesi kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ege-z -- 8 Nisan 2020; 11:14:46 >
  • blkgl B kullanıcısına yanıt
    ★★★ LG G6 ANA KONU ★★★

bende şimdilik durum böyle s7 mia3 gibi cihazları geçtim galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m.ege-z kullanıcısına yanıt
    dil ve giriş seçeneklerinde klavye vardı diye biliyorum :/ eğer yoksa bu konu beni aşar lg klavyeyi sildim çünkü

• Sonklavyebükücü kullanıcısına yanıt
    Peki emojiler resimdeki gibimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ege-z -- 8 Nisan 2020; 11:43:2 >
    Telefonda Android 9 mu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonklavyebükücü

bende şimdilik durum böyle s7 mia3 gibi cihazları geçtim galiba
    kardeş bu telefonda ne yüklü tr sürümümü 32gb mı ben buzluğa koysam bu sonucu alamam.

• yesilbereli Y kullanıcısına yanıt
    evet hocam v30c yüklü normal stock halde sadece adb ile birkaç yerleşik uygulamayı sildim ve teste başlarken de telefonu 10 dakika civarı dinlenmeye bıraktım

aynen 9 dayım rootlayıp kernel atmayı düşünüyorum ancak Avrupa sürümüne geçerken birkaç sorun çıktı yüklemeyi erteledim şimdilik telefonu brick etmek istemiyorum

Bende iki tane cihaz var. İkiside Android 9 da yüksek puan almıyor. Android 8 de 200k aldı. Avrupa sürümüne çevirdim. Bir fark yok. Sonra tekrar Türkiye yaptım.

• mydonose2 M kullanıcısına yanıt
    arkadaşımda mi a3 var. büyük boyutlu ekranda 720p çözünürlük olunca gözle görülüyor pikseller o yüzden tavsiye etmem hocam. ben lg g6 yı sırf quad-dac özelliği nedeniyle aldım günlük olarak kullanmıyorum şuan. fakat 1600-1700 tl bandında önerebilirim rahatlıkla.
  • freeze-bee kullanıcısına yanıt
    1600tl bu telefona verilmez bence. Htc u11 var. İkinci el temiz 128gb/6gb. Ses konusunda zaten efsane. Diğer özellikleri ilede g6 dan çok çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: blkgl

1600tl bu telefona verilmez bence. Htc u11 var. İkinci el temiz 128gb/6gb. Ses konusunda zaten efsane. Diğer özellikleri ilede g6 dan çok çok iyi.
    2.el temiz?
    2.el ile karşılaştırmak hiç doğru değil bence.
    1600-1800 TL çok iyi fiyattı ama bugün 1999 TL olmuş.

eski sürüme dönmeyi nasıl başardınız hocam ben lg up ile deneyeceğim ama yüzde 4 te hata veriyor telefonu brick olmadan açabiliyorum yüzde 4 te hata verince ama daha ilerde hata verirse açamayabilirim diye korkuyorum

Teknoloji İzleyoutube
    LG G6 Pie Sürümünden Oreoya Dönme LG Up Yazılım Yükleme
    https://www.youtube.com/watch?v=QY1MPOS0CIA&feature=youtu.be

Yüzde 4 de dll hatası veriyordur. Video nun açıklama kısmında dll hatası için dosya var.

hocam görüşünüze saygı duymakla birlikte htc 11, htc 10 dan sonra htc adına çok büyük bir gerileme bana göre. htc 10 u uzun süre severek kullanmış biri olarak htc nin mevcut durumu göz önüne alındığında ben kendi adıma kimseye htc telefon tavsiye edemem açıkçası.
  • freeze-bee kullanıcısına yanıt
    Hangi konuda gerileme olmuşki. U11 kullandın mı bilmiyorum ama u11, 10 dan çok çok önde bir cihaz. Her konuda. Kıyaslama bile yapılmaz bence. Ben u12 dahil HTC nin çoğu telefonunu kullanan biri olarak HTC u11 telefona çok para vermek istemeyen herkese tavsiye ederim. Tasarımı günümüze göre demode sadece.

Sizin cihaz yurt dışı model cihaz mı acaba.? Bizim ülkedeki cihazlarda root atïlamıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    kulaklık jakı olmaması başlı başına handikap benim adıma. ses özellikleri ile ön plana çıkan bir telefonda kulaklık jakı bulunmaması üzücü bana göre. htc 10 selfie kamerasında ois olan ilk telefondu bildiğim kadarıyla ve vlogcular tarafından tercih ediliyordu bu yüzden. bundan da vazgeçtiler 11 de. zevk meselesi tabi ama metal kasadan parlak ve parmak izi tutan cam gövdeye dönüş de bana göre htc yi diğer markalardan ayıran özelliklerden birinin daha kaybedilmesi oldu. sizin de belirttiğiniz gibi o boyutta bir telefonda sadece 5.5 inç ekran çok demode. 10 un ekran kasa oranı da hemen hemen aynıydı fakat 5.2 inç ekranıyla ele daha rahat oturan bir yapısı vardı. kıyaslama bile yapılamaz ifadenize katılmıyorum saydığım sebeplerden dolayı.
  • tecnikadamoguz01 T kullanıcısına yanıt
    yok tr cihaz ama avrupa yazılımı atarsak rootlayabiliyoruz cihazı.Açıkçası kernel yüklemek için de root istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.