Şimdi Ara

★★★ LG G6 ANA KONU ★★★ (410. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.578
Cevap
53
Favori
466.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blkgl

2013 sonrası çıkan telefonlardan m8, m9, 10, u11, u12. bunlar mı kötü telefonlar. şakamısın ya. bu telefonların hepsi çıktıkları zamanın premium telefonları. zaten senin gibi kaliteden anlamayanlar olduğu için türkiye den çekildi. neyse seninle oturup htc kalitesini tartışacak değilim.
    ya kes ergen ergen konuşma daha ne tecrüben var benle laf yarıştırıyorsun asabımı bozma git başka kişiye yorum yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharkemre -- 13 Nisan 2020; 7:57:58 >
  • sharkemre kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonklavyebükücü kullanıcısına yanıt
    Malesef denemeden yalan oldu. Türkiye cihazlarının bootloader kilidi açılmıyor. Lg imei numarası ile kod gönderdiği için eu rom yüklesende bootloader açılmıyor. Yapılacak en mantıklı şey android 8 de kullanmak. En azından 8 e dönüş yapabiliyoruz.

• freeze-bee kullanıcısına yanıt
    Ben aktif kullanacagim teli o yuzden hala tereddut yasiyorum bakalim a3e rakip bulabilirsem bende elemek istiyorum ama boyutlari kucuk olmasi bana cazip geliyor ekrani herkes begenmiyor ama sayfasinda ekrana takilmayin yaziyorlar kararsizim tesekkur ettim yorumunuz icin dikkate alicam

• blkgl B kullanıcısına yanıt
    v20 hangi sürümünü kullanmak en iyisi hocam? pie yakıyor telefonu ve şarjı da inanılmaz hızlı bitiyor
  • ZewZack kullanıcısına yanıt
    V20k yı yükledim. Daha eskileri test etmedim.
    Bendeki iki telefonda pie de hiç ısınmıyor. Biraz yüke bindimi ısınmamasına rağmen cpu kısıyor. Sendeki pie de mi ısınıyor.

bende çok saçma şekilde cpudan kısmıyor gpuyu kesiyor gibi heralde. dump yapacağım bi nedenini anlamıyorum yani cpuyu hep 1.5 ile 2.35 arasında tutuyor arada 2.35 e bile çıkıyor ama oyunlarda fps hala çok kötü. yani sanırım gpuyu kısıyor gibi düşünüyorum.
  • ZewZack kullanıcısına yanıt
    Cpu gpu ikisinide kısıyor. "Cpu Throottling" uygulaması ile test yaparmısın. Orda görürsün cpu yu kısıp kısmadığını.

yaptım hocam 20 dklık testte en düşük 50 en yüksek 70 grafikte kırmızıyı görmedim hiç oreoda direk kırmızıya atıyordu 10 dk sonra full kırmızı oluyordu ama pieda olmuyor genelde hep yeşil ama baya bi ısınıyor cihaz.

normalde oreo kuracaktım ama şuan 6 buçuk saat ekran süresi alıyorum oreoda bunu göremeyeceğimden vazgeçtim
  • Tam garanti bitti hayalet ekran mereti başladı. LG sırf bu yüzden bir daha tercihim olmayacak gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum optik görüntü sabitleme olmalı video çekimi önemli benim için. G4 kullandım 4 seneden fazla ama asırı kasmaya başladı artı birde şebebe sorunu başladı... Samsung a50 falan alın demeyin :) optik sabitleme yok ve gece çekimleri rezalet video ve fotoda... G4 de 3-3.5 saat ekran süresi anca alırken oyun oynamadan g6 da 5-6 saat alanlar var sanırım grupta. Tek sıkıntı gördügüm bildirim ışıgı yok telde , yerine lg nin kullandıgı always uygulaması şarjı yiyormu ; fazlaca yada alternatif bildirim ışıgı programı kullanıyormusunuz?? Bütcem 2000-2500 tl civarı yenilenmiş lg g6 lar var 1200 civarı(12 ay garantili) , sıfır ithalat var 1800 tl ve sıfır Türkiye garantili var 2200 civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_ozen0707 -- 25 Nisan 2020; 10:34:20 >
  • murat_ozen0707 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben de 3,5 yıl G4 kullanıp G6'ya geçtim 3,5 aydır kullanıyorum. Benim cihazım 64GB hafızalı Hifi Quad DAC modeli ithalat 1800'e almıştım. Bildirim ışığı özelliğini hiç aramıyorum çünkü Hep Açık Ekran özelliği gayet güzel, pili fazla yemiyor açık da kapalı da denedim. Ben de oyunsuz 5-6 saat ekran süresi görüyorum, pil iyi. G4'den alışık olduğun Knock ON-OFF özelliğine ilave parmak izi ve yüz tanıma olması kullanışlı.
    Kamera olarak zaten Youtube'da bolca karşılaştırma videosu var onları izlersin herhalde, rakip önerim Xiaomi A3 ve Meizu 16/16th olabilir. Ancak gece çekimi kusursuz olsun dersen bütçe artırman gerekebilir diye düşünüyorum. G6 kamerası gece çekimi yönünden G4 kamerasından iyi gelmedi bana, sensör boyutu yüzünden olabilir, bir süredir çok da foto çeken biri değilim gerçi. Diğer arkadaşlar da yorum yaparsa bu konuda iyi olur.

• alperd82 A kullanıcısına yanıt
    verdigin cvplar cok tatmin etti beni sagolasin g4 tam bir şarj düsmani tel yoksa memnundum 5-6 saat ekran süresj oyun oynamadan harika sure bence .. benim derdim gündüz guzel ceksin gece ve gundüzleri video performansi onemli oyle cok foto cekinen biri degilim optik goruntu sabitleme olmazsa video tadi berbat oluyor telefonda ☺ sence bahsettigim fiyat bandinda hangi g6 almalıyım?

Rica ederim. Ben de G4'den çok memnundum tek sorun batarya onu da yedek batarya ve şarj kitiyle çözmüştüm. İthalat cihazıydı ama sorun yaşamadım. Sadece 2 sene sonra hayalet ekran olup geçmeye başlamıştı onu da kafaya takan, cihazım hep mükemmel olsun diyen biri değilim, kullanmaya devam ettim.
    G6'da Selfie kamera gece çekimi pek iyi değil onu da belirteyim. Meizu 16 ve 16th modellerini karşılaştırmalı incelemeni öneririm. Bu marka da tabi çok yaygın değil alternatif bir marka.
    Bunları biliyorum çok sorun değil diyorsan almaya kararlıysan ben olsam 2200 falan vermezdim açıkçası o yüzden sıfır ithalat veya Sıfırlanmış garantili güvenilir yer varsa dediğin fiyatlara alırdım. Tabi elektronik şansı da önemli sen bileceksin yani :-)

• alperd82 A kullanıcısına yanıt
    bakalım yenilenmis yada ithalat alcam 2200 dedin gibi fazla, diger alternatifte samsung s7 edge .. Şu iki telin ozellikleri su an 2500 tlilik telefonlarda yok ya piyasa okdar pahalıki ederinden fazla .. Optik sabitleme ve guzel kameraları beni cezbeden .. butceme uygun ikisinden birini alacam ☺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_ozen0707 -- 25 Nisan 2020; 14:10:59 >
    Kardeş o kadar para verilir mi bu telefona. Bu telefon artık eskisi. Android 9 vasat. Bildiğin planlı eskitme yapmışlar. Android 8 de idare eder sadece. İthalatçı 1800tl çok fazla. Yenilenmiş dediğin telefon ikinci el sonuçta. Dışını yanılıyorlar. İçi kullanılmış. İlla g6 istiyorsan daha ucuza temiz bir sürü var. Sıfır alacaksan xiaomi cihazlar var. Bu fiyatlarda optik sabitleme yok. Ama eis var. Mi 9t de. Tabi yurtdışı. Yurtiçi olanlar pahalı. Bunun dışında HTC U11 tavsiye ederim. 1500tl ye 128gb/6gb olanlardan ful kutu aksesuar temiz bulabilirsin. Herşeyi ile g6 ya on basar. Birtek tasarımı demode biraz.

ben oyun oynamamki whatsap instagram facebook agirlikta bu istedim ozellikli teller 3500 tlden assada yokki.. harddisk var hafiza sorunumda yok

Oyun için yazmadım zaten. O fiyata çok daha fazlasını alabileceğin bir cihaz tavsiye ettim. Günlük kullanımda bile aralarında o kadar çok fark varki. Arayüz bile çok daha akıcı. Kamera odaklı bakarsak u11 ı g6 ile kıyaslamam bile. Hele g6 nın ön kamerası vasat. Ne bileyim HTC 10 bile kamera konusunda daha iyi. Tabi bu telefonların sıfırı yok. Aslında g6 bunda olmazda elinde kalmıştır bir iki telefon. İteleyecek birilerini arıyordur hb deki satıcı. En azından sd835 platformu olan lg v30 almanı tavsiye ederim. İkinci el temiz garantisi devam eden bulunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blkgl -- 25 Nisan 2020; 17:14:6 >
  • Arkadaşlar pie ile gelen ekran görüntüsü çekince çıkan paylaşma ve silme kutusunu nasıl kaldırabiliriz? Ekran görüntüsü çekiyorum 20 sn telefon donuyor o ekran çıkacak diye

• rdydm kullanıcısına yanıt
    hocam ben ekran değiştirdim yazın servise verirken hayalet ekran var dediğimde LCD ekranda olur gibi bir şey dediler.Bende de var şu an hayalet ekran , sıfır ekran olmasına rağmen özellikle biriyle çok uzun süre mesajlaştıysam vs ekranda klavye izi vs kalıyor.Konuşmadan çıkıp sonrasında bir 15 dakika civarında geçiyor o görüntü.Ben dert ediyordum başta ancak amoled yanığı gibi geçmeyen bir şey olmasından iyidir
  • 
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.