Şimdi Ara

★★★ LG G6 ANA KONU ★★★ (412. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.578
Cevap
53
Favori
466.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    download mod nasıl oluyor hocam PC ye normal takınca hiç tepki yok şarjda yok telefon derin uykuya geçmiş gibi herhalde g6 da derin uykuya geçen ilk cihaz ben olacam eğer oyleyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forever58 kullanıcısına yanıt
    hocam kendi kendine düzelme şansı da var hiç başıma gelmedi açıkçası ama yazılım çöktüyse download moda alıp yazılım yüklenebilir diye düşündüm.Ses kısma tuşuna uzun basarken bilgisayara bağlıyorsunuz telefonu (ses açma da olabilir tam hatırlamıyorum) veya ses kısma + güç tuşuyla bootloader moduna alıp yine bilgisayar üzerinden adb komutu ile de yeniden başlatabilirsiniz belki.Telefonun çok ısınması gibi bir şey olmadıysa kendi kendine kapanmasının nedenini bilmiyorum :(

• Sonklavyebükücü kullanıcısına yanıt
    yok hocam ya durduk yere oldu

• forever58 kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 3-4 dakika boyunca telefonun açma tuşuna basılı tutmayı denediniz mi?

• alperd82 A kullanıcısına yanıt
    uzun süre bastım ama 3-4 dk basmadim hiç ne faydası olur ki 3-4 dk hocam

• Vowifi kullanan var mı acaba android 9'da.

• hashus_42 kullanıcısına yanıt
    Turkcellde çalışıyor Vodafone yok Turktelekom denemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom ile bir yolunu bulamaz mıyız çalıştırmanın?

Turktelekom vowifi yi daha yeni kullanmaya başladı. Kullanan duymadım. Varsa bende geçmeyi planlıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: t-con

Hocam galiba Mİ 8 SE yi seçicem. Romu beğenmedin twrp den değiştir. Rom çeşidi fazla . Birde pilde bekleme süreleri bakımından Mİ 8 SE baya önde, dış hoparlör bakımındanda Mİ 8 SE önde görünüyor. Aslında G6 arayüz ve ois bakımından daha iyidir fakat anakonuya bakarsan (son 3-5 sayfayı okudum) kimse memnunmuş gibi gözükmüyor.Mİ 8 SE anakonusuna bakarsak çoğu kişi memnun. Tüm bu sebepler beni SE ye yönlendiriyor. İlginiz için teşekkür ederim yinede.
    Ben mi8se kullandım. İstediğim romu yüklüyordum. Sattığıma pişman olduğum tek cihazdı. Şu an mate 10 var. Mi8se ile lg g6 kıyaslanmaz bence.

Bu arada yedek cihaz olarak g6 alayım diyorum. 900 liraya buldum kutulu faturalı sıfır ayarında. Ne dersiniz bu fiyata alınır mı?
  • kara_şahin kullanıcısına yanıt
    Erişilebilirlik/görünüm/görüntüleme boyutunu değiştirerek veyahut geliştirici seçeneklerinden dpi değiştirerek küçültebilirsiniz
  • Telefonun USB C portundan ses alabilir miyiz? Deneyen var mı? Tip C girişli kulaklık alacağım ona göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 9 Mayıs 2020; 15:52:32 >
  • Arkadaşlar malesef cihazım içine su aldığı için bozulmuş bugün sokağa çıkma yasağını fırsat bilip içini açtım malesef içinde hala su vardı 1 hafta olmasına rağmen ve oksitlenme hatta vida yerlerinde paslanma tespit ettim iyice temizleyip kurutup tertemiz hala getirmeme rağmen cihaz yanıt vermedi ekran ahize hopörlör batarya arka kapak v.s. anakart hariç heryeri sağlam parça niyetine satacağim makul tekliflerinizi bekliyorum
  • evet konu yavaş yavaş g6 mezarlığı haline dönmeye başladı telefonun ömrü bu kadar demek ki

Durup dururken telefonun arka kamerası bozuldu, önce geniş açı bozuldu sonra ön kamera en son arka kamerası bozuldu. ön ahizesi bozuldu, sonra ghost screen oldu, son zamanlarda ise sağlı sollu ekran yanığı var sapsarı telefon

Garantisi bitmeyen telefonun ekranında kılcal çatlak var diye hiçbir şekilde kabul edilmiyor garantiye, bütün arızalar kullanıcı hatası dostum

hey gidi iPhone 5 im benim, 5 sene taş gibi gitti sırf büyük ekran alcam diye bütçem de yok diye lg g6 almıştım, daha 2 sene oldu olmadı telefonun ölüsü çıktı yav,

en azından bataryası iyi hala, bir gün gidiyor. en stabil Android 7 sürümünde insta whatsapp falan takılıyorum

bunu yazmamak için 2 sene direndim, Androidciyim len, özgürüz len, ayfona o kadar para mı verilir len dedim ama kusura bakmayın hacılar, 5 sene iPhone 5i çatır çatır kullandıktan sonra bir heves uğruna androide geçip 2 senede perti çıkan lg g6 yı gördükten sonra, bundan sonra ne samsung ne xiaomi ne de başka bişeye bakarım, millet sınıfta pubg cod vs her türlü son model oyunu ayfonlarından çatır çatır oynarken Android telefonunun şişip kasmasını fps düşmesini telefon yüzünden kaybettiğim oyunları falan birdaha izlemem ben aga...

kimse kimseyi kandırmasın, kimse Android daha iyi daha stabşl demesin çıkıp da, o lg nin sorunu samsung süper xiaomi süper demeyin lg telefonum da süperdi geçen sene forumda mesajım da var telefon süper neden bu kadar ağlıyorsunuz diye...

adam 1gb ram koyuyor telefona, oyun performansı 4gb 6gb ramli Android telefonla kapışabiliyor, sorun yazılımda

doldum beyler para da yok dolar olmuş 7 iPhone da alamıyoz uzaktan izliyoz öyle iPhone 11 falan çıkmış,

daha en az 2 sene bu telefonun sıkıntısını çekmem lazım, satsam desem sıfır kurulu hali 900 TL, benimkini parça niyetine almazlar xd

çöp

• filozof07 kullanıcısına yanıt
    Bir kısmına katılıyorum bir kısmına katılmıyorum :)

Bende hem iphone 7 var hem LG G6 var. İphone parmak izi düzgün çalışmıyor elin birazcık terli olunca falan almıyor, G6 ise kusursuz bu konuda. İphone 7 masada dururken açık mı kapalı mı bildirim var mı arayan var mı diye sürekli bakmak gerekiyor. Parmak izi de düzgün çalışmayınca sürekli 6 haneli şifre giriyorum.

İphone 7 ekranı dokunmatik başarısız klavyede yazı yazmak bela sürekli hatalı basıyor bir yandaki harfe basıyor. Ekran oldukça küçük, çerçevesi çok büyük altta üstte boşluk devasa. Uzun süre dayanabilir evet 5 yıl gider kasmaz ama kullanım keyfi çok düşük, uzak duruyorum mümkün mertebe her şeyi G6'dan yapıyorum. İphone 7 ise sadece iş için kullanıyorum.

Sizin durum da biraz elektronik şansı bence yani bu telefonu 2 yıldan fazla süredir sorunsuz kullananlar da vardır.
    Ben adı çıkmış LG G4'ü 3,5 yıl kullandım. 1200 TL'ye 3,5 yıl... Şans biraz bence.

Ekranda kılcal çatlak olunca bildiğim kadarıyla artık Apple gözünü açtı onlar da garantiye sokmuyor.

• *#546368#*870# hocam bu kod ile vowifi ayarlarınızı siteye ekleyebilir misiniz? Rehber olması açısından bende denemek istiyorum.

• Şehr-i Hüzün kullanıcısına yanıt
    bunun için root yapmak gerekiyor bildiğim kadarıyla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Orada çok fazla sayfa var. Turkcell için zaten otomatik kendi yapıyor. Belki bu ayarlar için Vodafone ve turktelekom için olan vardır ama bulamadım.

★★★ LG G6 ANA KONU ★★★

★★★ LG G6 ANA KONU ★★★

Vodafone için çok kurcaladım sonuç alamadım.

Ekleme : çok kurcalayınca volte gidiyor :(

Ekleme 2 : nerden girdim şu menüye elim durmuyor. Yine bozdum volte gitti. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 12 Mayıs 2020; 21:32:12 >

• :) Telefonu yeniden başlatmayı deneyin belki eski haline döner.
    Teşekkürler yardımlarınız için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zaten garantiye kabul etmiyorlar diye tornavida seti aldım, açtım telefonu... kamera aşırı bulanıktı meğerse içine buhar gibi bir şey olmuş sildim temizledim cam gibi oldu kamera, geniş açı çalışmıyor, aliekspress de 10 dolara geniş açı lens siparişi verdim, gelsin bakalım...

telefonculara para vermeye gerek yok, telefonu açması o kadar basit ki, youtube da pek çok video var, tek ihtiyacınız olan telefoncu tornavida seti
  • 
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.