Şimdi Ara

★★★ LG G6 ANA KONU ★★★ (411. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.578
Cevap
53
Favori
466.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam garantiden mi değiştiniz. Hayalet ekran garanti kapsamına giriyor mu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blkgl B kullanıcısına yanıt
    hocam şöyle ben 2.el aldım takasla , ön kamerada toz vardı benim cihaz siyah model ahize kısmı da siyah kaplanmış metal bizde ama benimkinin boyası çıkmış , metali gözüküyordu , ekranda sararma olmuştu tabi ben telefonu alırken ısınmadığı için göremedim ve telefonun içine buhar giriyordu , bir gün duştan çıkıp ıslak elle telefonu tuttum sonra içine su kaçtı biraz sonra ekran yeşil yeşil yanıp söndü telefon kapandı alev topuna döndü derken bana servis yolu göründü , servise gitmeden başka tanıdık telefoncuda telefonun içine bir baktırdım su izi vs kalmasın diye.Su geçirmez diye satılmasına rağmen garantiler bunu yoksayabiliyor sonuçta.Ordan sonra servise gittim telefon da ne kadar kötü kullanılsa da kasası çok temizdi düşme parçalanma yoktu ekran çizik içinde ama kırık değil vs. servistekiler de sorun ne diye sorunca bu ıslanma olayını söylemedim tabi ki kendi kendine ısınıp kapandı dedim başka sorunları da söyledim bataryayla 3 saat ekran süresi alıyordum max gibi ön kameradaki tozu da söyledim , hayalet ekranı söylenince ordan bi arkadaş lcd panellerde olur dedi bu.Benim 3 tane lcd panelli telefonum oldu sadece G6 da yaşadım bunu ama servis normal deyip geçiyor artık panelle ilgili bir durum büyük ihtimalle G6 ilk çıktığında müşteri memnuniyeti açısından değiştiriyorlardı imaj düzeltmek için ancak şimdilik söz konusu değil hayalet ekranın Garanti kapsamında değerlendirilmesi.Benim ekran değişme sebebi hayalet ekran değildi zaten ancak servise ne kadar çok sorun verirseniz o kadar iyi.Zaten 1.5 ay civarı da telefonsuz kaldım serviste bile yedek parça bulunması çok zor

• Telefonun alt orta kısmında hafif beyaz leke kalmaya başladı. Garantinin bitmesine 6 ay var ama telefona şarj dayanmıyor. Karantinada sürekli evdeyiz eldende düşmüyor.
    ★★★ LG G6 ANA KONU ★★★

• gulnare G kullanıcısına yanıt
    hocam çok whatsapp kullandınız diye olabilir şaka bi yana beyaz leke nasıl bir beyaz leke ghost screen gibi bir şey mi ilk defa duyuyorum
  • Sonklavyebükücü kullanıcısına yanıt
    Ekran yanığı gibi. O bölgede biraz daha parlak 1 cm2 alan. Karantinada dk yetmez oldu. Her ay kalıyordu yarısı. Ghost screen değil sürekli var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 1 Mayıs 2020; 18:56:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu lg gerçekten rezil ya, bootloader açmama izin vermiyor türkiye cıhazı olduğu için :D şaka gibi amk

Bu arada son güncellemeyi almayı düşünüyorum downgrade imkanı var mıdır?
  • Android 9 güncelledim ana ekran simgelerini büyütmüş ufaltamıyoruzda.başkada değişen birşey yok.

• gulnare G kullanıcısına yanıt
    valla ilk defa duydum hocam 7 yıldır g2 var elimde onda da görmedim o sorunu şimdilik geçmiş olsun valla

• JustNaggy kullanıcısına yanıt
    aynen hocam acayip deli etti beni de ben Avrupa 30b sürümü yüklemiştim lg up ile ertesi gün v30c çıkınca bizim ülkeye yükleyeyim dedim gram fark görmedim.Keşke dönmeseydim.Pie ın hızından memnunum ama bootloader açılmaması çok kötü.LG UP diye bi uygulama var onunla dönülebiliyor eski sürümlere diye biliyorum ben de Avrupa pie sürümüne dönecektim ancak dll hatası verince bıraktım telefonu brick etmekten korktum açıkçası yenisini alacak param yok şimdilik .

eğer lg up ile yapabilirseniz bana da haber verin forumda paylaşıldı nasıl yapacaği galiba yutubda da var videosu

• Telefonun ikinci elde bitmiş. Sahibinden de 800 900 satan bile var. Yeni telefon baktım. Zamanında Mi a1 aldım performansı çok iyi. Mia3 aldım ekran çözünürlüğü düşük. Arkadaş beğendi ona sattım. Mi9t fiyatı düşerse düşünüyorum. (redmi note 8 pro ve yeni çıkan 9 pro ekran amoled değil düşünmüyorum o yüzden). Su geçirmezlik olantelefon arıyorum ama 2500 TL bandında yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Lg G6 Anakartı ve ekran lazım satan varsa pm'den ulaşabilir bana.
  • arkadaslar telefoncuda 64 gb ithalat garantili buldum 3 aylik lg g6 .. 1600 istiyor fiyati nasil sizce? korkum su lg turkiye garantisi herzaman saglam şengüller özellikle iyi bir lg turkiye servisi anakart biseyde problem olursa ithalata guvenmiyorum bilemedim cidden??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • murat_ozen0707 M kullanıcısına yanıt
    Ben sıfırını 3-4 ay önce 1800'e almıştım 64GB ve Hi-Fi Quad DAC modeli. 3 aylık ikinci el için ne kadar temiz olursa olsun nakit 1600 biraz çok gibi yani.

• bu saticilar okdar acgözluki cok pahaliya satiyorlar Allah doyursun valla ozaman uygun fiyatlar..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • murat_ozen0707 M kullanıcısına yanıt
    hocam valla G6 ikinci eli sağlam bir telefon değil malum.1100 1200 civarına temiz sayılacak 32likler var.Hadi sizinki max 1300 1400 olur bence daha üstü verilmez belki 2.elde honor play bakılabilir ya da asus zenfone 5 bakılabilir.Asusun performansı G6 ya denk eski kullandığım telefon zaten ancak 2.eli çok yaygın değil bir de son güncellemelerle bazı sorunları çıkmıştı ama tam hatırlamıyorum.Honor Playin 2.eli daha yaygın asustan ama işlemcisi kirin olduğu için optimizasyonda belki sorun yaşayabilir ama kötü olacağını düşünmüyorum.G6 da tercih edilebilir ama özellikle ses , kamera ve ekran kısmında daha tatmin edici bence.
  • Arkadaşlar yurtdışı mi8se'mi yoksa G6 mı
  • t-con kullanıcısına yanıt
    yani hocam inanılmaz fark yok mi8se azıcık daha hızlı olabilir android 10 aldı mı bilmiyorum ama 710 işlemci vardı galiba G6dan işlemci olarak azıcık daha hızlıdır ama fark edemezsiniz bence eğer çok oyunla ilgili değilseniz ki ikisi de oyunda benzer sonuç verir gibime geliyor birinde cpu birinde gpu daha iyi.LG özellikle ekran ve ses konusunda bence daha iyidir kamerada da azıcık daha iyi olabilir.RAMi 6 olan SE eğer G6 ya yakın bir fiyata bulunursa daha mantıklı olabilir ama bence çok yakın cihazlar isteklerinize göre seçmekte fayda var performansa başa baş veririm antutu gibi testler dışında çok fark olur mu bilemiyorum ama kullanışlılıkta LGyi seçerim ben.
  • Hocam galiba Mİ 8 SE yi seçicem. Romu beğenmedin twrp den değiştir. Rom çeşidi fazla . Birde pilde bekleme süreleri bakımından Mİ 8 SE baya önde, dış hoparlör bakımındanda Mİ 8 SE önde görünüyor. Aslında G6 arayüz ve ois bakımından daha iyidir fakat anakonuya bakarsan (son 3-5 sayfayı okudum) kimse memnunmuş gibi gözükmüyor.Mİ 8 SE anakonusuna bakarsak çoğu kişi memnun. Tüm bu sebepler beni SE ye yönlendiriyor. İlginiz için teşekkür ederim yinede.
  • Beyler çok acil yardım telefon bugün birden kapandı ve tepki vermiyor napmam lazım bootloop mu oldu acaba şarj %90 lardayken kapandı birden ve açılmıyor

• forever58 kullanıcısına yanıt
    şarja takınca tepki veriyor mu ya da bilgisayara usb ye takıp download moda alınca ?

• 
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.