Şimdi Ara

★★★ LG G6 ANA KONU ★★★ (409. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.578
Cevap
53
Favori
466.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen hocam dll hatası veriyor common dll yükledim 872 lerin dll dosyasını yükledim olmadı böyle de denerim
  • Sonklavyebükücü kullanıcısına yanıt
    Evet 872 dll ile hata veriyor. Diğer dosyadakini yüklemen lazım. Sorunsuz yazılım atarsın. Yine o şekilde Avrupa yazılımıda yükleyebilirsin ama refurbish seçeneği ile.

Cihazı rootlamak için bootloader kilidinin açılması lazım. Avrupa h870 te oluyorsa Türkiye h870 tede olur. Türkiye de olmuyorsa Avrupa yazılımında da olmaz. Cihazı karnel için rootlayacaksan bence o işlere girme. Lg cihazlar sıkıntılı. Ayrıca güvenlik açısından riskli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim bildiğim kadarı ile en son böyle birşey mümkün değildi en azından ben kullanır iken LG TR bootloader kodunu vermiyordu ve bu sebepten dolayı root vs atılmıyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • blkgl B kullanıcısına yanıt
    ben update seçeneğini kullanıp tr pie dan avrupa pie a geçmeye çalıştığım için yanlış oluyor galiba teşekkür ederim hocam.Kernelden ziyade rom arıyorum aslında ama güzel stabil rom bulmak zor gibi geliştiriceler G6 yla pek ilgilenmedi malesef

edit: Laf protocol mü ne öyle bir hata daha veriyordu hocam onunla ilgili bilgin var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonklavyebükücü -- 11 Nisan 2020; 13:37:47 >
  • tecnikadamoguz01 T kullanıcısına yanıt
    aynen tr cihazda değil ben de avrupa sürümüne geçip yapmak istiyorum bunu zaten avrupa için bootlaoader kilidi açılabiliyor
    Benim bildiğim Avrupa sürümüne geçişle dahi bootloader açıklamıyor bizim cihazdan kaynaklı olarak ha açabilir isende haber et burda paylaş G6 yı kardeşimden geri alayım 😅

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Custom romlar boş işler bence. Los un official olanları iyi olabilir. Geliştirici takımları kalabalıktır muhtemelen. Onofficial olanları genelde bir kaç kişi geliştiriyor. Zaten cihaz Android 9. Bence uğraşmaya değmez. Android 9 yavaşsa en mantıklısı Android 8 e dönmek.

Bahsettiğin hatayı bilmiyorum. Ne şekilde aldığın önemli. Linkini gönderdiğim videodaki dosyalarla iki hata aldım. Biri dll. Onun dosyası var. Diğeri Avrupa yüklerken upgrade ı seçmek. O zamanda kdz hatası veriyordu. Refurbish ile o sorunda olmuyor.

• tecnikadamoguz01 T kullanıcısına yanıt
    hocam benim bildiğim bizimki de avrupa kodlu yanı hindistan h870ds mesela amerkiada h873 var avrupanınki de h870 türkiye de h870 , yani h870tur diye bir model yok ama yazılımsal olarak izin vermiyor lg galiba öyle bir sorun var.Eski G2 min kutusunda direkt d802 yazıyor mesela tur ibaresi yok , G6nın kutusunda da h870 yazıyor sadece ama türkiye yazılımıyla ilgili bir durum Türk kullanıcılara güvenmiyorlar galiba yine de deneyeceğim haber veririm
    galiba los en son nougatta official destek verdi , xda da pixel romlar var android 10 için unofficial olarak , açıkçası 9 - 10 arası gesture kontrolleri farkı var en büyük fark olarak ve açıkçası onun için istiyorum xda nın navbar uygulamasını denedim launcherlarla uyumsuz çalışıyor.Nova launcher kullanıyorum uyumsuzluk sorunu var bi de klavyeyle.Yakın zamanda akıllı saat almamış olsam satıp mi9t gibi telefonları alırdım ama yani temiz bir G6 ile aralarında böyle çok çok uçuk farklar da yok ya da ben öyle hissediyorum.5 6 aya popup kameralı telefonların nesli tükenir iyice düşer fiyatları o zaman alınabilir belki.

özür dilerim konuyu dağıttım dediklerinizi deneyeceğim ama o kadar çok brick hikayesi okudum ve common dll dosyasını yükleyip 5 6 kere hata aldım hani 4 ayağım üzerine düştüm , bu sefer ne olacağını kestiremiyorum brick olursa telefonsuz kalırım

Hocam ben de LG UP ile 9'a yükselttim yanlış ülke sürümü seçmişim benimki Birleşik Arap Emirlikleri sürümüymüş. Geri 8'e döndüm ama birkaç defa yazılımsal brick gibi oldu Kapatma tuşuna 2-3 dk falan basılı tutarak öyle kurtuldum. Yani bir şikayetiniz yoksa bence çok kurcalamayın :)

dostum dediğin kontroller için custom rom kurmaya değmez bence. stok launcher de oldukça iyi bence. nova falan hikaye. klavye olarak google klavyeyi kullanabilirsin.

common dll hatası alıyorsan telefon zaten brick olmaz. rahat ol. o bir nevi kontrol anahtarı gibi. onay almadan rom yazmaya başlamıyor. baksettiğim şekilde birkaç defa hem adnroid 8 e düşürdüm. hem 9 a tükselttim. hem avrupaya çevirdim. sonra türkiye. hiçbir sorun olmadı. avrupa ile türkiye arasında fark yok zaten. bu arada dediğin gibi sadece avrupa h870 lerde bootloader kilidi açılıyormuş. kilidi açmayacaksan avrupaya çevirmeyede gerek yok bence.
  • alperd82 A kullanıcısına yanıt
    telefonun brick olmadı. 8 den 9 a upgrade seçeneği ile yaparsan telefon normal açılır zaten. ama 9 dan 8 upgrade ile dönersen öyle bir hata olur. ses kısma ve güç düğmeleri ile hard reset atarsan telefon tekrar açılır. upgrade yukarı doğrudur zaten. böyle bir sorun almak istemiyorsan refurbish ile yapman lazım.
    hocam şöyle pie gesture ile kullanırsanız telefonu son uygulamalar ekranına girince uygulamanın simgesi ve adının yazdığı yer var ya orayı yükleyemiyor galiba sadece bende var bu sorun bence hem görsel olarak kötü hem de yavaşlatıyor.Ben novayı ve diğer benzer launcherları o yüzden seviyorum böyle hatalar vermiyorlar ve daha rahat çalışyorlar.

kilidi açıp biraz deneme yapmak istiyorum telefonla ama şimdilik o iş biraz sıkıntı evdeki diğer LG ile deneyeceğim önce , emin olduktan sonra G6 ya geçebilirim.Xda da çok güzel kerneller var cpu throttle kısıtlayan LG throttlingde çok agresif davranıyor zaten çok ısındıran biri değilim ama birkaç yoğun işten sonra ısınınca performansı kıstığını biraz hissedebiliyorum.Zaten telefonlar inanılmaz hızda gelişiyor şu anda ve uygulamalar daha talepkar olacak her şekilde yapmak zorunda kalacağım gibi hissediyorum

• alperd82 A kullanıcısına yanıt
    9u beğendim açıkçası G6 dan önceki telefonumda 9 yüklüydü batarya kısmındaki gelişmeler ve gesture olayını beğeniyorum bir de ekran renk modları şimdilik en sevdiğim eklentiler 9da.Performans olarak çok beklentim yok zaten 821 olduğunu bilerek kullanıyorum ama 636 dan geldim diye olsa gerek performans konusunda çok şikayet edemem en azından şimdilik
    Pie gesture dediğin sanırım alttaki gezinme tuşları yerine ortada birtane tuş var. Elips gibi. Yukarı kaydırınca son uygulamalar çıkıyor. Onu diyorsan ben onu kullanmıyorum. Çok saçma geldi bana. Asıl olay Android 10 da olan. Alttaki tuşlar tamamen gidiyor. Ekranın altından, sağından çekerek komut veriyorsun. Dediğim gibi lg deki bu şekli beğenmedim.

Android 9 da anlamsızca cpu throttling var. Biraz yüke bindimi işlemciyi kısıyor baya. Telefon ısınsa anlarımda telefon hiç ısınmıyorki. Mesela cpu throotling testi yapıyorum. Bir dakika sonra telefon cpu yu çok düşük frekansa çekiyor ve hep öyle kalıyor. Ama Android 8 de böyle yapmıyor. Telefon ısınınca frekansı düşürüyor soğuyunca arttırıyor. Böyle garip bir durum. Yoksa 821 hala gideri olan işlemci. Bununla ilgili karnelden ziyade bir iki dosya değiştiriliyor. İsmi aklımda değil. Bazıları o dosyaları siliyor. Telefon hiç kısma yapmıyor. Tabi cayır cayır yanıyor. Bu aralar ona bakıyorum. Telefonun birini tekrar Avrupa yapıp o dosyalarla oynamayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: blkgl

1600tl bu telefona verilmez bence. Htc u11 var. İkinci el temiz 128gb/6gb. Ses konusunda zaten efsane. Diğer özellikleri ilede g6 dan çok çok iyi.
    htc ölmüş sen htc diyorsun lg iyi kötü model çıkarıyor htc ye para filan verilmez ona bakarsan git sony al tekrar piyasaya geri dönmeye hazırlanıyor
  • sharkemre kullanıcısına yanıt
    Yeni telefon çıkarıp çıkarmaması mevcut telefonların kalitesine bir katkı mı sağlıyor. Bu ne saçma bakış açısı. Lg v40 v50 v60 çıkardı. Bu telefonlar g6 ya ne kattı. G6 da bir değişimmi oldu. Ayrıca HTC u11 hala güncelleme alıyor. Android 9 u aldı. Yakında 10 da gelecek. Htc nin öldüğü falan yok yani.

aynen hocam ben de gördüm önü özellikle one plus forumlarında bir dosya yöneticisi uygulamasına root yetkisi verip değiştiriyorlar , aslında denenir eğer denerseniz haber verin ben de denerim 821 güzel sayılır hala orta seviye işlemcilere denk 660a denk sayılabilir bence mesela G6 daki zaten overclocklu bir 821 diye bliyorum revize edilmiş hali gibi ama işte yanlış zamanda yanlış işlemciyle çıkınca harcandı telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: blkgl

Yeni telefon çıkarıp çıkarmaması mevcut telefonların kalitesine bir katkı mı sağlıyor. Bu ne saçma bakış açısı. Lg v40 v50 v60 çıkardı. Bu telefonlar g6 ya ne kattı. G6 da bir değişimmi oldu. Ayrıca HTC u11 hala güncelleme alıyor. Android 9 u aldı. Yakında 10 da gelecek. Htc nin öldüğü falan yok yani.
    ya kardeşim HTC bitmiş adamlar kendi çekildi sen hala savunuyorsun babanın malı gibi evet 2010-2013 arası iyi modeller yaptılar ama olmadı tıpkı sony gibi
  • sharkemre kullanıcısına yanıt
    2013 sonrası çıkan telefonlardan m8, m9, 10, u11, u12. bunlar mı kötü telefonlar. şakamısın ya. bu telefonların hepsi çıktıkları zamanın premium telefonları. zaten senin gibi kaliteden anlamayanlar olduğu için türkiye den çekildi. neyse seninle oturup htc kalitesini tartışacak değilim.
  • 
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.