Şimdi Ara

★★★ LG G6 ANA KONU ★★★ (407. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.578
Cevap
53
Favori
467.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yani zaten yüksek performans beklemek hata olur ben 347 ye 890 gibi bir sonuç almıştım sentetik testler sonuçta sayılara takılmayın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nova launcher ve kısmi adb bilgisi ile halledebilirsiniz internetten nova prime apk indirin lg nin kendi arayüzü gerçekten sorunlu , xda dan rootsuz bloatware kaldırma konusuna bakın ben google uygulamalarını sildim (disable değil silme) lg nin de health gibi quickhelp miydi onun gibi uygulamalarını sildim ve animasyonları adb komutu ile 0.4e çektim ciddi hızlı şu an geekbenchte de normal g6 lardan bi tık yüksek puan aldı önemli değil bu ama telefonu açma hızı vs cidden farkediyor deneyin

• Sonklavyebükücü kullanıcısına yanıt
    Zaten yüksek beklemiyorum. Aynı cihazda antutu 200k civarı puan alınıyor ama bendeki cihaz 140k da. Diğer g6 cihazlara göre düşük alıyor. Hard rest attım ama değişen birşey olmadı. Birde cihaz hiç ısınmıyır. O kadar test yapınca normalde ısınması lazım. İşlemciyi tam kullanmıyor sanki.

Tesekkur ederim hemen deniycem xda ile ilgili bölümü anlamadim ?

• blkgl B kullanıcısına yanıt
    aynen dediğinize katılıyorum işlemci oyunlarda aşırı takılıyor note5 telefonun kasmadığı oyunlarda bile kasıyor lg türkiyeye mail attım servise götürğn dediler işlemci 1ghz bilemedin arada 1.5ghz oluyor sanki güç tasarufu yapıyor antutu ve diğer testlerde 140bini geçemiyor sözde amiral gemisi ama perfonmans sıfır sanki apple gibi lg de perfonmansı düşürmüş anlayamadım test yaparken cpu hızı oyunda daha berbat
    ★★★ LG G6 ANA KONU ★★★
    ★★★ LG G6 ANA KONU ★★★

• yesilbereli Y kullanıcısına yanıt
    kardeş senin cihazda Türkiye cihazımı ve android 9 mu. bende bendeki telefon sorunlu düşünüyordum ama o zaman yazılımla ilgili bir durum.

az önce aldığım sonuç
    ★★★ LG G6 ANA KONU ★★★

buda intenette gördüğüm antutu sonuçları
    ★★★ LG G6 ANA KONU ★★★
    ★★★ LG G6 ANA KONU ★★★★★★ LG G6 ANA KONU ★★★

cpu throttling ile alakalı bir durum olabilir lg genelde çok ısınmasına izin vermeden gücü kesiyor telefonlarında tabi G6 ve G3 ve G5 de gördüm bu mevzuyu genelleme yapmak istemem ama öyle bir durum var gibi.Ben açıkçası 200k alan G6 görmedim ben 8 de 180k civarı aldım eğer antutu puanlama sistemini değiştirmediyse çok pie a ilk geçtiğimde de 174 civarı bir skor vardı bende sonradan tabi sistem alıştı resetlendi falan desek yine 170 180k civarı alırım ama sizin cihazda da bir sorun olduğunu düşünmüyorum çok takılmamak lazım antutu gibi testlere bir çok değişken etkileyebiliyor

• google uygulamaları var ya hocam ve lg uygulamaları telefonda yüklü gelen.Ben google docs , slides , chrome gibi uygulamaları kullanmıyorum mesela ya da lg smart world gibi şeyleri bunlar da siz onları disable etseniz bile yine de cihaz hafızasında yer tutuyor telefonu boğup yavaşlatıyor.Xda bir geliştirici sayfası siz eğer rootsuz bir telefon kullanıyorsanız dediğim uygulamaları telefondan silemiyorsunuz sadece engelleyebiliyorsunuz.Ama root olmadan da bu uygulamaları silme yöntemi var bu da xda sitesinde anlatılıyor adb dediğimiz android debug bridge diye bir şey var ordan kullanmadığınız uygulamaları silebiliyorsunuz kalıcı olarak ve ben bu şekilde gerçekten ciddi bir hız artışı elde ettim.Zaten günlük uygulama kullanan biriyim Instagram Twitter Youtube Tarayıcı gibi eskiden bariz daha zorlanarak yapıyordu işleri şu an gerçekten gayet hızlı çalışıyor ben açıkçası şikayet edemem.Batarya performansı da artıyor tabi ki.Eğer adb yi hiç bilmiyorsanız gerçekten çok kolay bir şey öğrenmesi 5 dakika alıyor sadece orda verilen komutları yerine getireceksiniz.Xda uninstalling bloatware apps with adb yazarsanız internete çıkan ilk sayfada adım adım anlatım var çok ingilizce bilgisi de gerekmiyor, ordaki şeyleri yaptıktan sonra ciddi bir hız artışı yaşayacaksınız tabi isterseniz bu işlemleri yapmadan önce yedek alıp sonra da bir hard reset çekip tamamen temiz kurulum yapabilirsiniz ben açıkçası öyle yaptım.Ayrıca bir bilgi daha adb üzerinden pencere açılış animasyonları hızını da değiştirebiliyorsunuz ben mesela 0.5 seçeneğini aktif etmiştim geliştirici seçeneklerinden şu an 0.4 e indirdim ve bu seçenek geliştirici seçeneklerinde yok.Ha 0.1sn ne kadar farketti derseniz belki performans testlerinde vs farketmiyor ama görsel olarak gerçekten akıcı.

• evet telefonum tr versiyonu ve android 9 yüklü yazılım ayağında güç tasarufuyla alakalı bir sıkıntı olduğu bariz amiral gemisi alıp honor 9lite den düşük perfonmans almak insanın zoruna gidiyor. ben bu işi servise servisle çözemezsem, hakem heyetine başvurarak çözmeye çalışacağım. sorun bizle alakalı değil biz son kullanıcıyız onlar uğraşsın.

Sonklavyebükücü kullanıcısına yanıt
    cihazı android 8 e düşürdüm. antutu 186k puan verdi. diğer uygulamaları test edip tekrar android 9 a güncelleyeceğim ve testleri tekrar edip karşılaştıracağım.
  • Merhabalar. Telefonum benimde Lg G6. Android 9 sürümlü. Fakat klavye beyaz olduğundan gözümü yakıyor geceleri. Klavyeyi nerden koyu tema yapabilirim. Geliştirici seçeneklerinide açmak garanti dışı bırakır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ege-z -- 7 Nisan 2020; 19:11:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.ege-z

Merhabalar. Telefonum benimde Lg G6. Android 9 sürümlü. Fakat klavye beyaz olduğundan gözümü yakıyor geceleri. Klavyeyi nerden koyu tema yapabilirim. Geliştirici seçeneklerinide açmak garanti dışı bırakır mı?
    konfor görünümü işini görebilir
    ★★★ LG G6 ANA KONU ★★★

Onu bilmekteyim. Hatta çok işime yarıyor geceleri. Ben acaba klavyeyi siyah yapabilirmiyim diye söyledim. Ama saolasın

• quote:

Onu bilmekteyim. Hatta çok işime yarıyor geceleri. Ben acaba klavyeyi siyah yapabilirmiyim diye söyledim. Ama saolasın
    temayı değiştirdiğinde klavye rengide temaya göre değişiyor koyu renkli lg smartworldde görseli olan nir temayı yüklersen dediğin olanilir.

Nasıl ve nerden yapabilirimki klavye temasını?

• quote:

Nasıl ve nerden yapabilirimki klavye temasını?
    klavye teması değil 'ana sayfa teması' değişince klavyede değişiyor.
    ★★★ LG G6 ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesilbereli -- 7 Nisan 2020; 20:38:27 >
    Öyle de uyg. tasarımı değişiyor. Ama neyse. Desteğin için çok teşekkür ederim

210k alanlar rootlu ve kerneli değiştirilmiş cihazlar olabilir G6 ortalama 170 180 civarlarında civarlarında alıyor stock halde gayet normal sonuçlar şu an ben de belki bugün denerim

• m.ege-z kullanıcısına yanıt
    ayarlardan dil ve girişi aratıp lg klavyeyi bulun orda onun ayarları var diye hatırlıyorum ben sildiğim için lg klavyeyi tam hatırlamıyorum ama orda bir ayar var ha ben Google klavye kullanmanızı şiddetle öneririm emoji ve sticker desteği daha güzel

Yok maalesef giremiyorum :(
    Öyle bir yer yok yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ege-z -- 8 Nisan 2020; 11:11:13 >
  • 
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.