Şimdi Ara

★★★ LG G6 ANA KONU ★★★ (414. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.578
Cevap
53
Favori
466.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alperd82

Biraz bakındım Dba Usb sürücü yükleme işlerine ama bana pek kolay bir iş gibi gelmedi çok uğraşmadım.
    Yapan varsa en pratik yolunu paylaşırsa seviniriz.
    Ekranı 2k yerine 1080p yapabiliyormuşuz bu baya fark ettirir bence.

Ben LG G4'te de bu 2K'dan şikayetçiydim ne gerek var yani 1080p telefonlara bakınca anlamıyorsun farkı, performans ve batarya ömrü bence daha önemli, keşke 2K olmasaydı.
    Samsungun yazılımsal olarak ekran çözünürlüğü değişiyor ama pile bi etkisi yokmuş. Youtubeda var incelemeleri. Belki bir nebze performansa etki ediyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperd82 A kullanıcısına yanıt
    hocam ekran ve batarya belki bir de kamera dışında 2020yi G6dan daha iyi atlatabilir gibi geldi bana sizce performans konusu nasıl ? Çıktığı sene G6 7ye denk sayılırdı nerdeyse o kadar hızlıydı ama Androidler İos gibi eskimiyor maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonklavyebükücü -- 23 Mayıs 2020; 10:10:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonklavyebükücü

hocam ekran ve batarya belki bir de kamera dışında 2020yi G6dan daha iyi atlatabilir gibi geldi bana sizce performans konusu nasıl ? Çıktığı sene G6 7ye denk sayılırdı nerdeyse o kadar hızlıydı ama Androidler İos gibi eskimiyor maalesef
    Evet ekran, batarya ve kamerada G6 önde. Ekran özellikle sonuçta en önemli unsur olduğu için ben ip7'yi sevmiyorum. Klavye ciddi sorun bastığımı düzgün anlamıyor. Hatta ekran koruyucuyu bile çıkarttım acaba ondan mı diye. Ancak iş performansa gelince öyle "uygulama durduruldu" hatası falan almıyorsun. Belki birkaç kere sapıtıp kastığı olmuştur ama akıcılık olarak tabiki G6'dan uzun ömürlü olacaktır.

G6'da keşke olsaydı dediğim bir özellik ip7'de var o da Stereo hoparlör. Adamlar ahizeye hoparlör görevi vermiş çok iyi olmuş. G6 oyun oynarken falan elin gelince ses kısılıyor malum.

hocam ben de şimdi kararsız kaldım ben açıkçası G6 ile bir günü geçiriyorum ve 5 saat de paso ekran süresi alıyorum ve ekrana bakması çok zevkli gerçekten paneli çok güzel ips olmasına rağmen performans olarak da geçinip gidiyorum açıkçası diyemem ki aa çok yavaş yani ısınmadığı ve arkaplanda sürüyle uygulama çalışmadığı zamanlarda seri lg yazılımsal olarak telefonu öldürmeyi çok seviyor. Açıkçası apple ekosistemini çok merak ettiğim için 7 ye geçmek istiyorum ve bütçem de 7 ye el veriyor zaten boyut olarak plus kullanmak istemem ancak günde iki kere şarj etmek sürekli priz aramak da istemiyorum bunu nasıl çözerim cidden bilmiyorum

edit: Ayrıca hocam cevaplarınız için çok teşekkür ederim kullanıcısından duymak çok güzel oluyor bir ekleme yapayım benim bildiğim root ile galiba ahize kısmı da çalışır hale getirilebiliyor asus zenfone 5 kullanıyordum eskiden G6 nın sesi daha tok daha bass odaklı ve temiz ses veriyor ama zenfone da ahizeden ses verebiliyordu stereo hoparlör çok farklı bir şey cidden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonklavyebükücü -- 23 Mayıs 2020; 22:12:31 >

• Sonklavyebükücü kullanıcısına yanıt
    Hocam ip7 bekleme süresi G6'dan iyi gibi aslında ama çok karşılaştırma yapamam çünkü ip7'de whatsapp hariç hiçbir uygulama yüklü değil. Bekleme süresi iyi olsa da kullanmaya başlayınca daha hızlı düşüyor, ekran süresi daha düşük olur.
    İstersen onu bir araştır kötü değil onun batarya gücü de. Gsm arenada ip7 61 puan G6 ise 72 puan almış bataryadan. Yalnız dediğim gibi ben kullanım keyfi hiç almıyorum zevk meselesi.

hocam hani şu an max 2300 bütçem var belki zorlasam 2400 ancak kutulu faturalı cihaz almak istiyorum başım ağrımasın diye garanti bitse de olur ancak cihazın kimin olduğu ne olduğu belli olsa çok iyi olur 2300 2400 bandında da açıkçası kutulu faturalı olan çok 7 görmedim olanlar da takas düşünmüyor , takas düşünen de G6 ile düşünmüyor 1300e koydum G6 yı pahalı geliyor belki de ancak yazın garantiden ekran batarya vs komple değişştiği için sıfır sayılır neredeyse telefon üstünde de full body koruma var en iyisi satıp üstüne kendim para koyup almak gibi

G6 dan çok zevk aldım ancak apple ekosistemi özellikle macbook vs kullandığım için çok yararlı bir geçiş olacak benim için.

• ankara içi ilgilenen olursa cihazım satılık görüp deneyip elden alabilirsiniz burdan da reklam geçeyim fiyatta ikram yaparım
  • JustNaggy kullanıcısına yanıt
    teşekür ederim sağol.
  • Moto Z ile takas edilir demiş birisi, güldüm!

• az önce G6 satmış biri olarak ikinci elde bu kadar değer kaybeden çok az telefon gördüm asus lg ve sony ikinci elde ölmüşler tertemiz telefonu 1000tl ye verdim.Ancak moto z kesinlikle daha alt seviye telefon bence G5 ile belki düşünülür ama G6 çok farklı
  • Sonklavyebükücü kullanıcısına yanıt
    Haklı olabilirsiniz, ama Moto Z yabana atılır bir alet değil, kullandınız mı bilmiyorum fakat modlarla hakikaten fark atıyor rakiplerine. Projeksiyon ile kullanıyorum 2,5 senedir, BT ses sistemiyle gayet iyi iş çıkarıyor.

G6'ya ilk çıktığında bakmıştım, ekranı hakikaten çok güzel ve gayet klas bir telefon. Ama Motorola'da en başından beri Sharp'ın panellerini kullanıyor, ekran yanığı ve ghost screen gibi saçmasapan sorunları pek yaşatmıyor. Ama tasarım olarak G6, Moto Z'yi 8'e katlar, çok net!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0378E4255 -- 30 Mayıs 2020; 4:49:43 >
  • ROOT

Lg g6 oreoda root yapılabiliyor. 9 dan 8 e düşürdüm ve root yaptım. Gpu hızlarını değiştirerek performans resmen farkediyor. Ciyazdaki laglar kayboldu. Lakin cihazı yeniden başlatırsanız root gidiyor. Uygulamayı yükleyince root yetkisi geliyor.

• Şehr-i Hüzün kullanıcısına yanıt
    ben dönüştürücü type c den düz usb kulaklığıma dönüştürüp ses alabiliyorum hatta midi klavyem var klavyeme herhangi bir güç kaynağı bağlamadan da direk dönüştürücü ile kulaklık / klavye her şeyi kullanıyorum hatta usb çoklayıcı bile taktım klavye + fare çalışıyor :D
  • filozof07 kullanıcısına yanıt
    aga o neymiş ya telefonu sinirle yerden yere çarptım en az 3 kere hala her aksamı sağlam, her yaz sağlam bi kılıf ile (spiegen tarzı) denize girip foto / video da çekiyorum. Maşallahı var ama durup dururken kameranın bozulması biraz ilginç geldi.

bu arada ios android telefona portlanabilseydi tüm androidciler ios kullanırdı :D veya ios'un işlemci - ram optimizasyonu androidde olsaydı herkes android kullanırdı. İşler garip dolar aldı başını gidiyor exploit arayarak bişiler deniyoruz hayırlısı bakalım :D
  • Türküdiyar T kullanıcısına yanıt
    root olayını sanırım telegramdan bootloader exploit grubundan aldınız hocam ama rootu kullanan bazı arkadaşlar overclocklayıp yeniden başlatınca telefonu bricklendi sizde brick olmadı mı? H870 mi yoksa 64 gb versiyonu mu kullanıyorsunuz? bir de şuanda çok daha fazla exploitler çıktı android 9 için de bir root yöntemi bulurlar gibime geliyor inşallah developerlar üşenmezse tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZewZack

root olayını sanırım telegramdan bootloader exploit grubundan aldınız hocam ama rootu kullanan bazı arkadaşlar overclocklayıp yeniden başlatınca telefonu bricklendi sizde brick olmadı mı? H870 mi yoksa 64 gb versiyonu mu kullanıyorsunuz? bir de şuanda çok daha fazla exploitler çıktı android 9 için de bir root yöntemi bulurlar gibime geliyor inşallah developerlar üşenmezse tabi.
    Evet o gruptan aldım. Ne zamandır dönmeye üşeniyordum 8 e. Bugün yaptım ve cihaz hızlandı. Şuan bir sıkıntım yok brick olayı olacağını sanmıyorum.

9 için de bi açık bulunmuş ama g6 ya uyarlanmayı bekliyor maalesef. Sonyde yapılıyormuş.
    Bsnimki 32lik tr cihazı. 1 yıl daha idare eder buşekil.

9 un güzelliklerine alışmıştım şimdi kötü geldi sistem. Arama ekranı yeşilliği vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türküdiyar -- 30 Mayıs 2020; 17:54:34 >

hocam valla root cidden çok istiyorum lakin bankacılık uygulaması ve bazı sahip olduğum uygulamalar çok sıkıntı yapıyor root tespit edince. keşke bootloader açıp magisk yükleyebilseydik te rootu gizleyebilseydim.
    bu arada 8 e nasıl döndünüz ben lg up vs ile uğraştım lakin hep dll ve saçma sapan hatalar verip durdu hidden settingsten geri dönme engelim de yok orası :0 şeklinde acaba yardımcı olabilir misiniz? belki dönerim yakın zamanda.
  • 7'ye dönebilen var mı 9'dan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZewZack

bu arada 8 e nasıl döndünüz ben lg up vs ile uğraştım lakin hep dll ve saçma sapan hatalar verip durdu hidden settingsten geri dönme engelim de yok orası :0 şeklinde acaba yardımcı olabilir misiniz? belki dönerim yakın zamanda.
    Lgup 1.4 ve dll ile.

Bu dll yi yükleyince düzeldi

• 
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.