Şimdi Ara

★★★ LG G6 ANA KONU ★★★ (415. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.578
Cevap
53
Favori
466.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız şuna kesin kanaat getirdim. Aplleın batarya için cihazları yavaşlattığı gibi lg de ghost screen oluşmaması için bu cihazları yavaşlatıyor. Oreo ya dönüp hız sınırlamasını kaldırınca 2dk chrome da gezineyim hayalet ekran oluşuyor. Acaip hemde. 9 da uzu süre gezinmede oyunda kalınca az belli olacak şekilde çıkıyordu ama şimdi bildiğin ekranda kalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de tasarımını çok beğeniyorum özellikle damla çentikten nefret eden biri olarak G6 gibi telefonlar bana ilaç gibiydi özellikle çerçevesiz ekranları beğeniyorum açıkçası ancak geçeceğim telefonun iphone 7 olması biraz ironik oldu tabi ki Moto z alacaktım ben 1500tl civarıydı hatta vatanda ancak pili beni çok korkuttuğu için girişmedim appledan bile hızlı bittiği söylendi.
  • Türküdiyar T kullanıcısına yanıt
    hocam apple batarya sağlığı 88 civarındaki telefonlarda throttlingi daha agresif yapıyor ki ani shutdownlar yaşanmasın hani bu kontrol edilebilcek bir şey ancak ghost screen sorunu amoled yanığı gibi bir sorun olduğu için yazılımla ayarlayamazlar.Kullanılan panel yapısıyla alakalı bir durum ben de ekranı ilk değştirdikten 6 ay sonra hiçbir sorun yoktu ancak 6.aydan itibaren uzun wp konuşmaları yapmaya başladım 1.5 2 saat klavye açık şekilde durunca ghost screen başladı ve eskiden 1 saatte olan şey zaman geçtikçe yarım saate düşmeye başladı.Ama şu an android 8e geri dönseniz bile aynı şeyi yaşayacaksınız bence
  • neyse artık sıkılıp gidip s10 lite aldım. bu telefonuda rafa koydum lg bootloader kiliti açana kadar. Artık kasmalar donma olmaya başladı. Kıracaktım neredeyse. Pil sağlığıda %78de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonklavyebükücü

hocam apple batarya sağlığı 88 civarındaki telefonlarda throttlingi daha agresif yapıyor ki ani shutdownlar yaşanmasın hani bu kontrol edilebilcek bir şey ancak ghost screen sorunu amoled yanığı gibi bir sorun olduğu için yazılımla ayarlayamazlar.Kullanılan panel yapısıyla alakalı bir durum ben de ekranı ilk değştirdikten 6 ay sonra hiçbir sorun yoktu ancak 6.aydan itibaren uzun wp konuşmaları yapmaya başladım 1.5 2 saat klavye açık şekilde durunca ghost screen başladı ve eskiden 1 saatte olan şey zaman geçtikçe yarım saate düşmeye başladı.Ama şu an android 8e geri dönseniz bile aynı şeyi yaşayacaksınız bence
    Yazılımın etkisi var hayalet ekrana. Isınmayla vs. Mrneğin apple lg nin lcd ekranlarından kullanıyor ama ben duymadım apple da ghost screen vs. Yazılımla olmayacak olsa lgdesteğin uygulaması işe yaramaz. Ha tamamen yazılımla demiyorum ama burada yazılımın da çok büyük payı var. Ben 8deyken de kolay çıkıyordu ama 9 a geçince yorunlardan da gördüm azaldı diye. Bu tamamen lg nin işi bilmemesinden kaynaklı.şuan telefonun işlemci zamanlayıcılarını değitirdim hızlarına dokunmadım. Noob cfq deatline vs onları değiştim ve inanılmaz ya. Bu kadar fark mı eder? Uygulama açma hızları vs acaip değişti. Şuan chrome kullanmaya geri döndüm yani. Bozuluncaya kadar devam... Bu boyutlarda 2-3 cihaz var başka yok. S10e mi9se galaxy a40. S10e dışındakilere de bu cihazdan geçilmez. Kamera hala iyi gcam ile

• bu dediklerinizi nasıl yaptınız

9.0 için son gcam linki alabilirmiyim? Forum da paylaşılan vardı şimdi sürekli takılıp duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulnare

9.0 için son gcam linki alabilirmiyim? Forum da paylaşılan vardı şimdi sürekli takılıp duruyor.
    https://temp1-f.celsoazevedo.com/file/cfiles/gcm1/HyperCam_Final_6.1_A9.apk

Bu modlanmış bir gcam. Hypercam ismi. Bu iyi geldi bana. Bir deneyin

• Bu arada ghost olayını uyguşama ile hallettim. 1 saat oyun denedim oluşmadı.

şu an 7 de tek aradığım şey G6nın batarya süresi benim LG ye zamanında avrupa sürümü yüklemiştim 30b sonra tr sürümü çıkınca tr sürümüne geçtim geçmesem bootloader kilidi açıp deneyebilirdim birkaç şeyi özellikle kernel özelleştirmelerini ancak lg up sürekli dll hatası verdi iyi ki de 30c ye geçmişim ama geçmesem satamazdım özledim 2 saat ekran süresiyle yüzde 80leri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türküdiyar

https://temp1-f.celsoazevedo.com/file/cfiles/gcm1/HyperCam_Final_6.1_A9.apk

Bu modlanmış bir gcam. Hypercam ismi. Bu iyi geldi bana. Bir deneyin

Alıntıları Göster
    Bence hyper nex yükledim şimdi. Normal ve gcam ile karşılaştırmalı fotolar aşağıda.

Muazzam bir fark var.

★★★ LG G6 ANA KONU ★★★
    ★★★ LG G6 ANA KONU ★★★

★★★ LG G6 ANA KONU ★★★
    ★★★ LG G6 ANA KONU ★★★

buda gece çekimi:

★★★ LG G6 ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incubus -- 2 Haziran 2020; 5:41:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: incubus

Bence hyper nex yükledim şimdi. Normal ve gcam ile karşılaştırmalı fotolar aşağıda.

Muazzam bir fark var.

buda gece çekimi:

Alıntıları Göster
    Gcam gerçekten çok iyi ya. Yani yazılımla google pixel , 2-3 kamerası olanların tekbaşına yaptığını yapıyor.
    Ben manzarada ve ev içinde gcam kullanıyorum çünkü gcam da noise orjinal uygulamadan daha az ve net.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonklavyebükücü

şu an 7 de tek aradığım şey G6nın batarya süresi benim LG ye zamanında avrupa sürümü yüklemiştim 30b sonra tr sürümü çıkınca tr sürümüne geçtim geçmesem bootloader kilidi açıp deneyebilirdim birkaç şeyi özellikle kernel özelleştirmelerini ancak lg up sürekli dll hatası verdi iyi ki de 30c ye geçmişim ama geçmesem satamazdım özledim 2 saat ekran süresiyle yüzde 80leri
    Lg nin ilk ve tek cihazı : G2... Diğerleri fos zaten

hala kullanıyorum hocam... G6 yı da özledim açıkçası ip7 ile çok fark yok stabillik dışında yani throttle olmasa iyi telefonmuş

• incubus İ kullanıcısına yanıt
    Pil sağlığına nasıl bakıyorsunuz hocam G6'da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicosia

Pil sağlığına nasıl bakıyorsunuz hocam G6'da?
    accubattery uygulası yükledim. 2-3 çevrim sonunda doğru değeri hesaplıyor.
    Şimdi hatırladım evet daha önce de kurmuştum ama silmiştim hesaplamayı beklemeden.

Bu programın girişindeki şarjınızı %80'deyken çıkartın uyarısı sağlıklı mı peki? Bir ara bitirene kadar kullanın sonra %100'e fulleyin diyorlardı, G6'yı da 1.5 seneye yakın öyle kullandım baktım telefon uyarı verdi çok sayıda kez şarjınızı %5'in altına düşürdünüz bu pil sağlığı için kötü şeklinde. Sonra araştırdım gerçekten de zararlıymış, artık %40 civarı takıyorum şarja fullenince çekiyorum. Ama bu uygulama da %80'de çekin diyor şimdi. :)
  • uygulama doğru söylüyorda (hatta makale ile desteklemiş) hayat dandik bir telefonun pili için plan yapacak kadar boş değil. Düşünmemiz öğrenmemiz gereken bi ton şey var. Uğraşma yani vur gitsin %100 e

Ahahahaha, haklısınız vallahi hocam ya. O şekilde uğraşsam da en fazla ömrünün uzayacağı birkaç ay. Plan yapmaya değmez gerçekten. :)
  • Bu arada isteyen olursa ben satacağım. Kusuru var, 800 civarına satmayı düşüyorum. Eve geçinde ilan oluşturacağım.

• 
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.