Şimdi Ara

★★★ LG G6 ANA KONU ★★★ (416. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.578
Cevap
53
Favori
466.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Lg g6 kullanıyorum ama ekran kullanım süresi çok düşük 3-4 saat arası sizce batarya değiştirmek mi gerekiyor pil sağlığına bakmak için demin accubattery yükledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostLover9 -- 11 Haziran 2020; 8:59:31 >
  • LostLover9 kullanıcısına yanıt
    Oyun oynuyorsanız normal bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperd82 A kullanıcısına yanıt
    Yok hocam oyun oynamıyorum.
    Telefonun kendi uygulaması Smart Doctor'a baktın mı? Orada "teşhiş et" kısmına tıkla bakalım şarjı sömüren uygulama varsa buluyor.

Benim bir ara hızlı bitmeye başlamıştı bu uygulamada baktım INSTAGRAM sorunlu diyordu, verileri falan sildim cihazı kapattım açtım düzeldi.

• alperd82 A kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler ama telefon sorunlu bir şey tespit etmedi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar 2018 temmuzda lg g6 aldım. Şuan sorunları mevcut
    1-Typc şarj etmiyor telefon şarj olmuyor
    2- kamera iyi göstermiyor
    3- malum hayalet ekran
    Son zamanlarda bu konu ile ilgili garantiye antepteki lg servisine veren oldumu benden para isterler mi. Bu sorunlar icin ekranı değiştirler mi

• Arkadaşlar batarya değişimi yapan oldu mu hiç, tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Bir arkadaşımın telefoncu tanıdığı 90 liraya değiştiririm demiş, orijinal demiş batarya ama hiç mantıklı gelmedi açıkçası. Bu kadar ucuz olmaz diye düşünüyorum. Tanıdık olmasanız 150'ye yapıyoruz falan demiş de düşük geldi bana.

Güvenilir bir yer varsa söylerseniz sevinirim. Telefondan gayet memnunum, pil performansı düştü biraz yeni bir batarya ile 2 yıl daha sıkıntısız kullanırım diye düşünüyorum.
  • bhttnky B kullanıcısına yanıt
    Garanti dahilindeyse para istemezler hocam. Ben Ankaradan İstanbula Şengüller teknik servise göndermiştim geçenlerde, kargo ücreti de ödemeden işlemleri gerçekleştirdiler. Ekrandaki beyaz lekeden ötürü ekranı değiştirdiler, bir de bataryayı değiştirdiler. Google mapdeki yorumlara bakarak göndermiştim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya değişimde telefonun su geçirmezliği gidiyor mu ve benim telefonum kvk garantili bataryayı ücretsiz değiştirirler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoBiN*

Garanti dahilindeyse para istemezler hocam. Ben Ankaradan İstanbula Şengüller teknik servise göndermiştim geçenlerde, kargo ücreti de ödemeden işlemleri gerçekleştirdiler. Ekrandaki beyaz lekeden ötürü ekranı değiştirdiler, bir de bataryayı değiştirdiler. Google mapdeki yorumlara bakarak göndermiştim.
    Cevap için teşekkürler hocam ne zaman göndermiştiniz. Bende malatyadayım oraya göndereyim

• bhttnky B kullanıcısına yanıt
    1,5 ay önce göndermiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: RoBiN*

1,5 ay önce göndermiştim
    kargo sizemi ait oluyor gönderirken?
  • incubus İ kullanıcısına yanıt
    Yok hocam hiç bir ücret ödemedim

• nicosia kullanıcısına yanıt
    Bence yetkili servisi arayıp sormanızda fayda var, ücret karşılığında onlar da yapıyor olabilirler. Belki de ücretsiz değiştirirler :)
    Geçen ay servis bakarken Vintek Elektronik diye bir yere denk gelmiştim, yetkili servis diye aklımda kalmış ama LG nin sitesinde bulamadım. Burada batarya fiyatı olarak 99TL girilmiş. N11de de bu civarda sanırım fiyatlar, orijinalliği hakkında bir fikrim yok. Sorduğunuz yer belki sadece batarya fiyatı alacaktır.
    Vintek Elektronik
    Vintek Elektronik | Bataryalar
    https://www.vintek.com.tr/batarya

• RoBiN* kullanıcısına yanıt
    Garantisi biteli 2 ay oldu hocam, sanmıyorum değişik yapacaklarını. Ücretli de olsa yapsalar yaptırırım aslında, bir arayayım dediğiniz gibi.

O arkadaş da öyle diyor sadece batarya parası alacakmış ama nedense inanasım gelmedi.
  • Arkadaşlar senguller lg servisi aradım hayalet ekran için değişim yapmıyoruz dediler. Son zamanlarda hayalet ekran için garantiden değişim yaptıran oldumu

• Geçen hafta garantiye verdim telefonu, titreşim motoru ve bataryası değişti. Hazır telefon açılmışken kamera camınıda değiştirttim 100 tl ye, harita gibiydi benim kamera camı

• BreakBeaT kullanıcısına yanıt
    Merhaba birkaç sorum var da :
    1-Garantiniz kvk mi ?
    2-Batarya değşimini ücretsiz mi yaptırdınız?
    3-Batarya değişimi olunca telefonun su geçirmezliği gidiyor mu ?
    Garantim normal lg garantisi. Paralel ithalat değil.
    Şarjım çabuk bitiyor dedim, ücretsiz bataryayı değiştirdiler. Telefonu hiç suya sokmadım, o konuda bir bilgim yok maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 15 Haziran 2020; 11:50:58 >
  • Batarya değişimi için Şengüller ile görüştüm. 200 liralık bir fiyat biçtiler batarya değişimi için, aslında gayet ideal ancak benim arka cam kapağımda kırıklar mevcut. Batarya değişimi sırasında ısı verdiklerinden bu kapak tamamen kırılırmış. Kapak değişimi de 390 lira. Toplam 590 liraya geliyor. Epey yüksek bir miktar.

Acaba kapağı yan sanayi olarak 80 liraya taksam, Şengüller sorun çıkartır mı batarya değişiminde. Orijinal parça olmadığı için.
  • 
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.