Şimdi Ara

★★★ LG G6 ANA KONU ★★★ (418. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.578
Cevap
53
Favori
466.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar servise yollayacam telefonu ghost screen var ekranda beyaz leke var nem algılandı sorunu var bataryanın çabuk bitmesi var bir telefon kolay alınmıyor telefon garantisi devam ediyor lütfen iyi bir servis önerirmisiniz izmirdeyim ve burdaki servis çok kötü başka şehire kargoyla yollamak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vivalaozgur

Arkadaşlar servise yollayacam telefonu ghost screen var ekranda beyaz leke var nem algılandı sorunu var bataryanın çabuk bitmesi var bir telefon kolay alınmıyor telefon garantisi devam ediyor lütfen iyi bir servis önerirmisiniz izmirdeyim ve burdaki servis çok kötü başka şehire kargoyla yollamak istiyorum
    İstanbul Şengülleri tercih ediyor çoğu kişi

• Batarya değişimi için İzmir de servis önerisi olan var mıdır
    Yâda diğer illere kargo ile mi gönderelim.
    Tavsiye rica ediyorum.

• Burdan satın al tanıdığın bir telefoncuya montaj yaptır. Batarya orjinaldir.

• Elitforce kullanıcısına yanıt
    Ankara nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ByAdmin kullanıcısına yanıt
    Kendi sitesinde daha ucuz sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hashus_42 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar
    Ben de Lg G6'mı geçen günlerde benzer şikayetlerden ötürü servise teslim ettim. Telefonunuz kaç günde tamir oldu acaba ?
    Cevabınız için teşekkürler, iyi günler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cccetinn

Arkadaşlar merhaba. G6 cihazımı servise götürdüm yol gösterici olması açısından buraya yazıyorum.
    Garantisi ağustosta bitecek olan telefonumu şarjı az gitmesi, hafif ghost screen belirtileri göstermesi ve şarja taktığımda "toz nem kir algılandı" ibaresi çıkıp şarj etmemesi sebebiyle geçtiğimiz perşembe günü Küçükyalı Şengüller lg teknik servise verdim. Cihazı yarım saat inceledikten sonra pazartesi alabileceğimi söyledi. Ben de pazartesi (dün oldu artık:)gidip cihazı aldım.
    Cihazın
    +Lcd ekranı değiştirmişler
    + Batarya değişimi yapılmış
    + Şarj girişi (flexi kablo yazıyor)
    değişmiş. Herhangi bir ücret ödemedim.Cihaz sanki yeniden doğmuş gibi oldu.
    Yani uzun lafın kısası gerçekten işini hakkıyla yapan bir servis.
    arkadaşın tavsiyesi üzerine Ağustos 11'inde Şengüller Teknik servise Ghost Screen, Nem Algılanma Hatası ve Batarya sorunlarını belirterek gönderdim.
    Ağustos 12'sinde işleme alınmıştır diye mesaj geldi.
    Bugün yani Ağustos 13 tarihinde yedek parça beklenmektedir şeklinde güncellendi.

Gelişme oldukça bu mesajdan güncelleyeceğim.

• bootloader hala kırılmadı mı ya Bi rom yükleyemedik şu telefona abi nasıl Android bu

• Garanti sürem yeni bitti ve ghost ekran yeni oluştu.servis bu şekilde olanlara yardımcı oluyor mu acaba.yada garanti dışı ne kadara ekran değişimi yapılıyor bilgisi olan varmı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türküdiyar

Gcam gerçekten çok iyi ya. Yani yazılımla google pixel , 2-3 kamerası olanların tekbaşına yaptığını yapıyor.
    Ben manzarada ve ev içinde gcam kullanıyorum çünkü gcam da noise orjinal uygulamadan daha az ve net.

Alıntıları Göster
    Merhaba
    bende böyle bir şey arıyorum. bu uygulama linkini alabilir miyim ?
  • gurgunla G kullanıcısına yanıt
    LG de GCam'i cstark27 portluyor.https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-cstark27/
    Bu adresten apk bulabilirsin. Tavsiiyem LG G6 Cstark27 Gcam diye aratıp XDA formunda konulara bak en stabil hangisiyse onu kur
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasirov

LG de GCam'i cstark27 portluyor.https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-cstark27/
    Bu adresten apk bulabilirsin. Tavsiiyem LG G6 Cstark27 Gcam diye aratıp XDA formunda konulara bak en stabil hangisiyse onu kur
    teşekkürler hemen deneyeceğim
  • yasirov Y kullanıcısına yanıt
    Süper vallahi.
    Xda'dan aşağıdaki linkten 2 ayrı (Standart lens-Geniş açı) uygulama yükledim.
    Cihazım Android 8'de olmasına rağmen Gcam çalıştı.
    Az ışıkta ciddi fark var. Hem netlik hem noise bakımından çok başarılı.

Teşekkürler

DÜZELTME: Aşağıdaki sayfadaki üstteki uygulamayı yüklerseniz 2 ayrı uygulama yüklemenize gerek kalmıyor.

Link:
    https://forum.xda-developers.com/apps/google-camera-mods/cstark27-google-camera-mod-wide-angle-t3747263/amp/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperd82 -- 23 Ağustos 2020; 15:8:57 >

• Lg G6 ile tam 3 sene oldu.2250 Tl'ye Evobilişim garantili cihaz.3 senede tecrübe ettiğim bu telefon için en iyi yazılım yani pil ömrü ve ısınma sıkıntısı yaşatmayan android 7 sürümüdür.Android 8 'i yükledim.7 'ye göre biraz daha iyi ama pil biraz daha hızlı azalıyor.9 çıktı onu yükledim.Ekran daha önceden tecrübe etmediğim şekilde sürekli aşırı sıcak ve bataryayı sömürüyor.Yani bu android 9 sürümünü biz yeni cihaz alalım diye yapmışlar resmen.Planlı eskitme deniliyor buna.Zar zor Android 8 sürümüne geri döndüm.Şimdi tek sıkıntım bataryanın değişmesi gerekli.Onu araştırıyorum.Yetkili serviste mi yaptırayım yoksa dışarıdaki rastgele bir telefon tamircisinde mi ona karar veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magneetic -- 23 Ağustos 2020; 15:3:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magneetic

Lg G6 ile tam 3 sene oldu.2250 Tl'ye Evobilişim garantili cihaz.3 senede tecrübe ettiğim bu telefon için en iyi yazılım yani pil ömrü ve ısınma sıkıntısı yaşatmayan android 7 sürümüdür.Android 8 'i yükledim.7 'ye göre biraz daha iyi ama pil biraz daha hızlı azalıyor.9 çıktı onu yükledim.Ekran daha önceden tecrübe etmediğim şekilde sürekli aşırı sıcak ve bataryayı sömürüyor.Yani bu android 9 sürümünü biz yeni cihaz alalım diye yapmışlar resmen.Planlı eskitme deniliyor buna.Zar zor Android 8 sürümüne geri döndüm.Şimdi tek sıkıntım bataryanın değişmesi gerekli.Onu araştırıyorum.Yetkili serviste mi yaptırayım yoksa dışarıdaki rastgele bir telefon tamircisinde mi ona karar veremedim.
    Yetkili serviste yaptırın derim. Hem cihazın su geçirmezlik özelliği devam edecek şekilde işlem yapıyorlar hem de orijinal batarya taktıkları için aklınız acaba demekte kalmaz.

Eğer su geçirmezlik önemli değilse ve orijinal parça kullanacağına emin oldugunuz bir yer varsa orası daha ucuz olacaktır tabii. Yine de GPS bağlantıları gibi kritik unsurlarda sorun çıkarabilir cihaz eğer iş bilmeyen biri yaparsa.

Düzenleme: yetkili servis olarak bahsettiğim normal LG yetkili servisi. Evo eğer ithalatçı garanti ise onun hakkında bilgim yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elitforce -- 23 Ağustos 2020; 17:3:6 >

• Elitforce kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.Yetkili serviste ne kadar tutar batarya değişimi?Bu arada telefondan memnunum.Fazlasıyla yeterli ve hızlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magneetic

Teşekkür ederim.Yetkili serviste ne kadar tutar batarya değişimi?Bu arada telefondan memnunum.Fazlasıyla yeterli ve hızlı.
    G6'yı bilmiyorum ama v30 için sorduğumda 350tl civarı bir rakam vermişlerdi bana. G6 için de muhtemelen o civardadır, LG müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsiniz

• Merhabalar, telefonumun bataryasını, arka kamera camını ve parmak izi sensörünü değiştirmek istiyorum. Ankarda yaşıyorum. Servise yollasam bunları ne kadara yaparlar acaba? Bir de bunları satın alabileceğim güvenilir bir site yer var mıdır?
  • Arkadaşlar herkese selamlar. Umarım sağlıklı ve iyi günler geçiriyorsunuzdur😊

Benim bir sorum olacak.

Kullanmış olduğum LG G6 cihazımı 3 hafta önce yetkili servise bir kaç arızasından dolayı teslim ettim. Yasal olarak teslim etmeleri gereken 20 iş gününün; 4 haftadan geriye bu haftayı saymazsak bir haftası kaldı. Fakat bu Ağustos ayının sonunda resmi garantim bitiyor. Eğer verdiğim gün teslim edemezler ise bu tarih 3 Eylül'e yani garanti tarihine denk geliyor. Böyle olası bir durumda yetkili servisin bana yeni bir cihaz vermesi yahut ellerinde yoksa bir model üstünü vermeleri gerektiğini, onu da istemezsem para iadesi alabileceğimi biliyorum. Fakat garanti sürecim bittikten sonra böyle bir durum yaşarsam: Tüketici Hakem Heyeti beni haklı bulur mu?
    Yahut nasıl bir yol izlemeliyim? Bu konu ile alakalı bilgisi olan dostlar bilgisini aktarabilirse çok mutlu olurum.

Şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.