Şimdi Ara

★★★ LG G6 ANA KONU ★★★ (420. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.578
Cevap
53
Favori
466.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şarj soketinde oksitlenme var nedemek. Paslanmaz ve fırçalı çelik parçalar nasıl oksitleniyor. İçine tornavida sokup çıkarmak lazım ki paslanma yapsın. İçinde nemlenme varsa mesela; Adana %100 nemli bir şehrimiz. O zaman kullanım kılavuzuna yazarsın ve hatta Adana gibi nemli şehirlerde satmazsın telefonu. Teknik servisler çok dümenciler valla.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık olarak 17 - 18 gün sürdü ben iade olur diye bekledim fakat anakart gelmesi uzun sürdüğü için bu şekilde sürmüş. Neyse anakartı değiştirdiler. Fakat imei kayıt etmeyi unutmuşlar 90 gün kaldı diye mesaj gelince hemen güneş elektroniği aradım hallettiler aynı gün. Biraz geç bir cevap oldu kusura bakmayın. Uzun zamandır siteye girmiyorum.
  • hashus_42 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorumlarınız için. Beni de çok beklettiler. Ben de hakkımı tüketici hakem heyetinde aradım. Cevap bekliyorum şu anda.

• Bende telefonu garantiye vermiştim. Batarya gelmemiş. Şuan 19 gün olmuş. Değişim falan isteyen oldumu? İade mi almak mantıklı yoksa değişim mi? Lg g6 hız olarak memnun değildim. G7 falan vereceklerini de sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iade istedim hocam

• alkanadem2 kullanıcısına yanıt
    2000 tlye turkcellden almıştım. Parayı alsak ne alacağız?

• gulnare G kullanıcısına yanıt
    Tüketici Hakem Heyetine başvuru yapıp oradan para iadesi için cevap bekliyoruz. Karar kağıdı gelince aldığımız yere başvurarak para iadesini talep edebiliyoruz.

yani 2000 tl ye hangi telefonu alabiliriz? Su geçirmezliği olan bu özelliklerde telefonların fiyatları çok fırladı.

• Herkese merhaba. Lg g6 telefonum geçenlerdr yere düştü ve kamera uygulamasını açtığımda kamera 3 5 saniyeliğine açılıyor ve ardından uygulama kendini kapatıyor. 3 5 saniyelik süre içerisinde ekrana kamera görüntüsü geliyor onda sıkıntı yok. Ön kamerayı açtığımda hiçbir sıkıntı yok. Bu dediğim olay arka kamerayı açtığımda oluyor. İnternetteki çözüm yollarını denedim fakat fayda vermedi. İşin garip yanı whatsapptan arka kamerayı açtığımda da sıkıntı yok. Telefona format attım sorun yine devam ediyor. Google playden open camera diye bir kamera uygulaması indirdim onda da sıkıntı yok. Bu sorunla karşılaşan oldu mu daha önce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam ne yazık ki su geçirmez özellikli telefonları bu fiyatlarda uzun zaman boyunca görmeyeceğiz dolar kurundan ötürü. 3000'e kadar ayırdığım bütçemde geçerli seçenek olarak: Realme 6 ve Redmi Note 9 S vardı.

Ben tercih hakkını Redmi Note 9 S 'ten yana kullandım. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.
    Pil ve batarya performansı beni oldukça fazla memnun etti. Su geçirmezlik sertifikası yok fakat suya dayanıklı ve toza bir yapısı var.

• sicktechnician kullanıcısına yanıt
    Telefonun kendi kamera uygulamasının verilerini temizleyip tekrar çalıştırmayı denediniz mi?

• Denedim hocam yine de sorun düzelmedi.

Tüketici hakem heyetine nasıl hangi firmayı belirtiyoruz. Ben turkcell onlinedan tek çekim almıştım telefonu. Firma ismine ne yazacağım. Servisten herhangi bir evrak almam gerekiyor mu? Ankara güneş elektroniğe vermiştim telefonu. Benim elde aşırı terleme var o yüzden su geçirmez işimi görüyordu. Tamir olsa g6 devam ederdim. Pil için 10 gün bekleyin diyorlar. Ama garanti 3 gün sonra doluyor.

• sicktechnician kullanıcısına yanıt
    Donanım testi yapan uygulamalar var onlarda denediniz mi

Servisten alacağınız kayıt formunu, verildiği itibaren günden sonra 20 iş günü içerisinde telefon tamir olmazsa; o belgenin 2 adet fotokopisi ve cihazın faturasının 2 adet fotokopisi ile ilçenizde bulunan tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz. Firma olarak belirteceğiniz isim ise cihazı aldığınız firma olacak.
    El terlemesi konusunda bir şey diyemem fakat Bir önceki mesajda belirttiğim gibi bu fiyat aralığında su geçirmez telefon bulmak bulmak ne yazık ki çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

Donanım testi yapan uygulamalar var onlarda denediniz mi

Yaptım hocam kamerada bir sıkıntı çıkmadı. Kamera çalışıyor zaten de uygulamayla arasında bir sıkıntı var anlamadım. Telefonun orjinal kamera uygulaması hariç hangi programla kamerayı açsam açılıyor.

• Olaya bakın!

Yetkili servis, hayalet ekran nedeniyle ekran değişimi yapmayacaklarını, yapsalar bile aynı sorunun devam edeceğini söylüyor!

Siz nasıl değiştirebildiniz arkadaşlar?

Üstelik orada telefonu teslim ederken SIM tray kırıldı bir de! Onun da ücretli değişebileceklerini söylediler. Hayatımda ilk defa iğne sokularak SIM tray'i kırılan telefon görüyorum ya... Nereden bulaştım bu LG denilen markaya!...

• LG G600KP telefon nasıl Türkçe yapa bilirim
    LG G6 plus 128 GB

• Sorun yaşayan herkese gelmiş geçmiş olsun arkadaşlar. Ben tüketici hakem heyeti vesilesiyle bugün itibarıyla parayı iadesi kararımı almış bulunmaktayım.

Severek kullandığım bir cihazdır fakat her güzel şeyin bir sonu var ne yazık ki. Şu an Redmi Note 9S cihazını kullanmaktayım. Umarım bir sorun yaşamadan bu cihazı bir kaç sene kullanabilirim.

Herkese iyi günler ve iyi forumlar dilerim.

• Ben telefonu servise vereli 45 gün geçti. Su geçirmez telefon ihtiyacından dolayı değişim istedim. LG merkez onay vermedi. Halada pil bekliyor. Ben servise sadece telefonu vermiştim. Tüketici hakem heyetine baş vurdum para iadesi için. Galiba tam iade için kutu ve şarj cihazınıda vermem gerekiyor. İade kararı ne kadar sürede çıkıyor? Kutu ve şarj cihazını nereye veriyoruz?

• 
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.