Kaç günde sonuç aldınız? Ben Tüketici hakem heyetini başvurdum. Turkcellden savunma istedi görünüyor. Başvuralı 1 ay oldu. Servisde telefon yapıldı diyor. Servisten telefonu alıp türkcelle mi vermek gerekiyor. |
★★★ LG G6 ANA KONU ★★★ (421. sayfa)
-
-
1-1,5 ay arası sonuç aldım ben. Telefonu almayın sakın. İhale sizin başınıza patlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
LG G600KP telefon nasıl Türkçe yapa bilirim
LG G6 plus 128 GB
Yok mu buna cevap verecek
Ayarlarda değiştirebilirsiniz.
Ayarlar>Sistem>Dil ve Klavye>Dil ekleyin
Settings>System>Language&keyboard>Add Language
yaptıktan sonra dil seçin ve onu eklediğiniz dilin yanındaki üst üste yatay duran çubuklardan tutarak en yukarıya getirip geri tuşu ile çıkınca bir müddet bekler ve dil değişir
-
Kardeşim orada Türkçe yok
Telefonun bataryası çok kısa sürede boşaltmaya başladı. Uygun fiyata orjinal batarya alabileceğim yer var mı. Ya da marka başka marka olarak pil alıp memnun olan var mı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hmtygn
Telefonun bataryası çok kısa sürede boşaltmaya başladı. Uygun fiyata orjinal batarya alabileceğim yer var mı. Ya da marka başka marka olarak pil alıp memnun olan var mı. -
Trendyol 120 idi
Kupon varsa ucuza gelir
Orijinalliğinden nasıl emin olacağız hocam? Bir de montajı nasıl gerçekleştirilebilir?
-
Merhaba birkaç gündür SD kartım kafayı yedi, içinden dosya silemiyorum, dosya atamıyorum, kaldı böyle neden böyle oldu nasıl düzelir bilen var mı
düzenleme: ama sd kartı okuyor dosyaları falan açabiliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kararsızkullanıcıı -- 21 Kasım 2020; 0:41:11 >
Aynı sorun bendede oldu bir gün boyunca uğraştım denemediğim problem kalmadı fakat nafile. Ne yazık ki kart çöp oldu sıfırlayamadım maalesef. -
xiaomi redmi note 9s 9pro samsung s7 s8 derken ilgimi bu cihaz çekti hepsini ataştırdım ülkenin geldiği durumda telefon ihtiyacımı 2.el olarak çözmeye karar vermek durumunda kaldım:(
malum 2.el sitede birçok ilan var benim özellikle lg g6 alırken dikkat etmem gereken nedir bütçem sınırlıdır
s7 ve g6 arasında kaldım bunlardan birisini seçip alım yapmak istiyorum.
mesai saatlerinde özellikle whatsaap ve mail kullanıyorum ara ara excel inceliyoruz
akşam clash of clans vb tip oyunları oynamaktayım
kısaca lg g6 alırken dikkat etmek gerekenler nelerdir?
Alma o kadar satılık olmasının sebebi dediğin işlemlerin çoğunda takılıyor olması.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gulnare
Alma o kadar satılık olmasının sebebi dediğin işlemlerin çoğunda takılıyor olması.Haklısınız hocam biraz forum sayfalarını dolaşımca neden satılık olduğunu anladım
s7 daha iyi bir seçim olabilir gibime geldi
Daha çok ne sorunu varmış?
Bende 64GB Hifi Quad DAC ithal versiyonu var gayet memnunum da merak ettim. -
Alper bey ben öyle bir şey yazmadım biraz araştırmadan sonra lg g6 üzerine yazılan şikayetleri gördüm sadece ancak ben telefonu genel olarak beğeniyorum sd800 serisi kullanması Ve kameraları kesinlikle olumlu ancak sizin fikirlerinizide merak ettim üstte bir arkadaş boşa alma kasar durur dedi
mail
excel
whatsapp
Clash of clans vb uygulamalar için tabi bu uygulamalar ağır uygulamalar değil ama bende güncelleme almadığı için stabil olmadığı kanısına vardım açıkçası o sebepten s7ye yönelmiştim
Ben sıfır aldım fiyatına göre bakmak lazım tabi ben memnunum hiçbir sorun çıkmadı bende.
İlk tercih sebebim boyutları ele uygun olmasıydı güncel cihazların çoğu tablet tipinde.
S7 güzel rakip bariz bir fark yoktur arada diye düşünüyorum.
Cihaz durumuna göre de karar verirsiniz zaten.
Hayırlısı olsun -
alper bey s7 kaçtı bugün bir tane kutu fatura full tertemiz 950 başkası almış ikisinide takip edeceğim çok sağolun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losttime35 -- 10 Aralık 2020; 18:2:42 >
Yazılım sorunu tamamen. Root atılabilse istediğin rom yüklersin. Daha önce atıl durumda lg g2 vardı. Bi rom attım 0 takılma. G6 garantide onaramadılar. Thh verdim 3 ay geçti 6 7 aya anca karar çıkar dediler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, 433 sayfalık konuyu okuyacak vaktim olmadığından dolayı direk burdan sormak istiyorum.
Şuanda redmi note 5 kullanıyorum. Her şeyinden memnunum sadece boyutu biraz büyük. Geçen lg g6 yi bir arkadaşta gördüm, boyutu çok hoşuma gitti.
Telefonumu satıp 1100'e 64 gb hafızalı lg g6 almak istiyorum. Sizce bu seçimi yapmalı miyim? Pişman olur muyum? Şuanda telefonum da 5 küsür saat ekran süresi alıyorum. Güncel rom atmışım, gcam yüklemişim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X