Şimdi Ara

LG G6'nın resmi basın görseli ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran boyutunu bir miktar küçültüp 16:9 oranını kullansa daha iyi yapmış olurdu...
  • Fiyat olarak ne kadar olacak acaba ? 3.000 TL altı olursa eğer ki bence böyle olmalı. Samsung Galaxy S8'de 3.500 Felan olabilir.
  • Keşke pilide boyutu gibi büyük olsaymış.

• Ben bu yeni nesil büyük ekran küçük kasa telefonlardan sadece lenovo zuk edge yi beğendim gel görki o da buralara uğramaz..

LG G6'nın resmi basın görseli ortaya çıktı
  • Bozulan LG G2'im yerine almak için bu saçma G6'yı bekledim zira G5 faciasından sonra bir çıkış yapacağını umuyordum. Hatta bu umuttan ötürü güzelim Huawei Mate 9 almadım ve 1 ay telefonsuz gezdim. Şimdi birde dolar çıktı Huawei Mate 9'un fiyat uçtu. Yaktın beni LG. Al 3200 mAh bataryanı başına çal.

• Pardon da neden çıkıyor lg g 6 ne farkı var g5 ten vs vs vs

• smsung s8 daha iyi gözüküyo :)

• Canlı canlı kullanmak istediğim cihazlardan biri olacak G6. Bu yıl tasarım anlamında akıllı telefonlar ilginç bir yıl geçiriyor. Apple'da tasarım değişikliğine hazırlanıyordu bakalım neler göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 23 Şubat 2017; 15:5:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg g5 ve g6 nın yan yana çekilmiş fotoğrafı :)LG G6'nın resmi basın görseli ortaya çıktı
  • İphone note7 kırması olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşük batarya bekliyordum, sağ olsun Lg yine şaşırtmadı.
  • Tasarımını beğenmedim, 5.7" e göre pili az.

• Tasarım genel açıdan iyi ancak o ekranın köşelerindeki ovallikleri beğenmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-57B35A683 -- 23 Şubat 2017; 15:34:28 >
  • Tasarım güzel, bir de ekran çözünürlüğünü düşürüp pili arttırdılar mı piyasada yer edinebilirler. İlla ki bir şeyleri eksik yapacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: SDLGranada

Tasarım genel açıdan iyi ancak o ekranın köşelerindeki ovallikleri beğenmedim.

Aynen, sanki ekran köşeleri yuvarlak değilde G2 deki gibi köşeli olsaydı daha şık dururdu...
  • Siyahı iş görür, s8 de aynı şekil siyah iyi görünüyor nispeten

• quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

Orijinalden alıntı: SDLGranada

Tasarım genel açıdan iyi ancak o ekranın köşelerindeki ovallikleri beğenmedim.

Aynen, sanki ekran köşeleri yuvarlak değilde G2 deki gibi köşeli olsaydı daha şık dururdu...

Evet hocam

• bakalım hangi kronik sorunla çıkacak.

• Ben 6S kullanıcısı olarak hala G4'ü beğeniyorum. Güncel bir donanıma sahip olsa platform değiştirmeyi düşünürdüm.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.