Şimdi Ara

LG G6'nın Snapdragon 821 yonga setiyle geleceği onaylandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi Mi Mix'ten sonra diğer firmalarda telefonları neredeyse çerçevesiz hale getirmeye çalışıyor. Bu da maliyeti arttırıyor. S835 kullanırsa fiyatı dahada artar. Bu arada G6, S8'den daha güzel gözüküyor bence.

• Eğer S8 ve G6 için söylenen 800 euro civarı fiyatlar doğruysa,2. bir iPhone vakası gerçekleşiyor demektir. Belki bilirsiniz 600 dolarlık telefonu ilk iPhone yaptı ondan sonra arttı bu telefonlar böyle.

İyi olduğu pek sayılmaz. Çok saçma bir durum. Ürünün maaliyeti ne kadar artıyor çok çok merak ediyorum da o kadar fark oluşuyor. Cebimde taşıyacağım alet için 800 euro + vergi vermek ne kadar mantıklı? Ne yapabilirim en fazla?
  • Umarım G5'teki iğrenç mutfak robotu tasarımıyla gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

299$ fiyattan çıkarıp piyasayı alt üst etmeli, yoksa bu sefer sert çakılacak.

Yok yok bedava dağıtsın?

Arkadaşım şakamısınız? siz ya?
    Üretim maliyeti dediğin fiyatta zaten.Bi bitmediniz

• Ya 820 zaten çok çok yeterli bi işlemci.

İnsanın 835li tel almasının bir sebebi olabilir bence, o da hani yeni cihaz oluyor doğal olarak da güncelleme desteği daha uzun oluyor.

Ben mesela S7 ya da Xperia XZ almak için üst modellerinin çıkmasını bekliyorum.

• fiyatı ucuz tutsa nolacak ki

xiaomi gibi bir firma var fiyatı aşağı çeken

lg g6 ile xiaomi mi 5s ve 5s plus arasında ne fark olacak

işlemci aynı

hatta ultrasonic parmak izi okuyucu artısı var xiaominin

• Bize etki etmiyor fiyatı vergilerden sonra hep aynı terane.
  • kronik sorunlu lgler. 2 kez aynı hataya düştüm 3. Kez düşmem. Bedava verseler almam. Servisleride berbat, düşen bilir.

• 500 euro cikis fiyati 3 ay sonra 400 olursa satar yoksa 821 le is yapmaz olaya bak o kadar para vercem 821 alacam

5 10 tane satarlar anca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ver 835 i geç işte bu kadar iddialı iş yapıyorsun temel şeylerde bu tarz eksiklikler en azından düz bakan insanları vazgeçirtiyor

• Lg önce bootloopa giren cihazlarının arkasında dursun, bunu alan net enayidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatı s8 ile rekabet etmezse satar.

• lg tutup samsung'a yakın bir fiyata satmaya kalkar 3-4 ay sonra bir bakmışssın 1000tl ucuzlamış ama tutupta samsungtan biraz daha aşağıda bir fiyata konumlandırıp kronik bir sorun çıkmazsa iyi satış yakalayabilir.

• G2 ile nirvanaya ulaştı LG başka hiçbir cihazında da o konuma yukselemedi. Bu da G2 harici diğer kardeşleri gibi ağır çöp olacaktir.

• 7.1.1 ile G2'ye devam.

• Xloud X kullanıcısına yanıt
    Sadece Türkiye için düşünmemek lazım. Türkiyede dediğin gibi 500 lira fark olursa tercih sebebi olur ancak bu cihaz Amerika'da 128gb iphone 7 ile aynı fiyata çıkacak. S8'den ise 80 dolar gibi ucuz olacak. Cihazların fiyatları sızmıştı.

Şimdi Amerika ve Avrupa açısından düşünürsek aynı paraya 128gb Iphone 7 ve 80 Euro daha farka en yeni teknoloji S8 varken kim bu telefonu tercih eder. Kim geçen senenin teknolojisine 770 dolar para verir.

Iphone 7 128gb : 749$
    LG G6 : 770$ (geçen gün sızdı bu fiyat. G5 720$'dı zaten.)
    Samsung Galaxy S8 : 800$'ın üzerinde olacağı söyleniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: misafir3134

quote:

Yok yok bedava dağıtsın?

Şu an LG G5 300-399$ arasında satılıyor, imkansız mı sanıyorsun? Bari bir şey bilipte yazsaydın, boş muhalefet ile konuyu germeyin.
  • quote:

quote:

quote:

Yok yok bedava dağıtsın?

Şu an LG G5 300-399$ arasında satılıyor, imkansız mı sanıyorsun? Bari bir şey bilipte yazsaydın, boş muhalefet ile konuyu germeyin.

Telefonun üretim maliyetine bi baksana? Bunun pazarlaması, lojistiği cartı curtu var... 299 dolara giriş seviyesini satıyor samsung ne anlatıyorsun.

Hatta 299 dolardan bile fazla. 2400 ile piyasaya girdi dolar kurunu 4 liradan baz alıyorum

Boş yapmayın boş... 650-700 dolardan aşsagi çıkmaz hiçbir amiral.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medizinischen Labor -- 12 Şubat 2017; 2:38:58 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok yok bedava dağıtsın?

Telefonun üretim maliyetine bi baksana? Bunun pazarlaması, lojistiği cartı curtu var... 299 dolara giriş seviyesini satıyor samsung ne anlatıyorsun.

Hatta 299 dolardan bile fazla. 2400 ile piyasaya girdi dolar kurunu 4 liradan baz alıyorum

Birader kafan mı güzel niye bu kadar zorluyorsun mantıksız argumanları? Yaz arama motoruna LG G5 Price diye gör dünyada ki fiyatları, havanda su dövmeye kalkma burada.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok yok bedava dağıtsın?

Birader kafan mı güzel niye bu kadar zorluyorsun mantıksız argumanları? Yaz arama motoruna LG G5 Price diye gör dünyada ki fiyatları, havanda su dövmeye kalkma burada.

G5 çıkalı ne kadar olmuş gelmiş burda g5 fiyatını yaz diyor.g5 çıkış fiyatını söylesene bana? Kaldı ki çıktıktan sonra taaa ne kadar zaman geçmiş burda 399 dolarlık cihaz hala.Sen gelmiş burda yeni çıkacak olan cihazı 299 dolardan çıkarsın diyorsun. Adamın üretim maliyeti 300-350 dolar lan zaten

Boş yapmayın kardeşim.Mantıklı konuşun.

1 senelik cihazın çıkış fiyatı 500-600 dolardı.gelmiş burda g6 299 dolardan çıksın diyor.Oldu paşam oldu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.