Şimdi Ara

LG G6'nın Snapdragon 821 yonga setiyle geleceği onaylandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: misafir3134

quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

quote:

quote:

quote:

quote:

299$ fiyattan çıkarıp piyasayı alt üst etmeli, yoksa bu sefer sert çakılacak.

Yok yok bedava dağıtsın?

Arkadaşım şakamısınız? siz ya?
    Üretim maliyeti dediğin fiyatta zaten.Bi bitmediniz

Şu an LG G5 300-399$ arasında satılıyor, imkansız mı sanıyorsun? Bari bir şey bilipte yazsaydın, boş muhalefet ile konuyu germeyin.

Telefonun üretim maliyetine bi baksana? Bunun pazarlaması, lojistiği cartı curtu var... 299 dolara giriş seviyesini satıyor samsung ne anlatıyorsun.

Hatta 299 dolardan bile fazla. 2400 ile piyasaya girdi dolar kurunu 4 liradan baz alıyorum

Boş yapmayın boş... 650-700 dolardan aşsagi çıkmaz hiçbir amiral.

Birader kafan mı güzel niye bu kadar zorluyorsun mantıksız argumanları? Yaz arama motoruna LG G5 Price diye gör dünyada ki fiyatları, havanda su dövmeye kalkma burada.

G5 çıkalı ne kadar olmuş gelmiş burda g5 fiyatını yaz diyor.g5 çıkış fiyatını söylesene bana? Kaldı ki çıktıktan sonra taaa ne kadar zaman geçmiş burda 399 dolarlık cihaz hala.Sen gelmiş burda yeni çıkacak olan cihazı 299 dolardan çıkarsın diyorsun. Adamın üretim maliyeti 300-350 dolar lan zaten

Boş yapmayın kardeşim.Mantıklı konuşun.

1 senelik cihazın çıkış fiyatı 500-600 dolardı.gelmiş burda g6 299 dolardan çıksın diyor.Oldu paşam oldu

Üretim maliyetiymiş, sanki LG hissedarı, sanki LG mühendisi. G2'den G5'e kadar bir sürü sorunu (sararan ekran, bootloop, ghost screen, kasa çatlaması) olmuş firma cihazları için fazla uçmuyor musun? LG'nin rakip firmalarla hiç bir kulvarda yarışma şansı yok, hele hele yüksek fiyat şansı hiç yok, hikayeler yazmayın kafanızda.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

299$ fiyattan çıkarıp piyasayı alt üst etmeli, yoksa bu sefer sert çakılacak.

Yok yok bedava dağıtsın?

Arkadaşım şakamısınız? siz ya?
    Üretim maliyeti dediğin fiyatta zaten.Bi bitmediniz

Şu an LG G5 300-399$ arasında satılıyor, imkansız mı sanıyorsun? Bari bir şey bilipte yazsaydın, boş muhalefet ile konuyu germeyin.

Telefonun üretim maliyetine bi baksana? Bunun pazarlaması, lojistiği cartı curtu var... 299 dolara giriş seviyesini satıyor samsung ne anlatıyorsun.

Hatta 299 dolardan bile fazla. 2400 ile piyasaya girdi dolar kurunu 4 liradan baz alıyorum

Boş yapmayın boş... 650-700 dolardan aşsagi çıkmaz hiçbir amiral.

Birader kafan mı güzel niye bu kadar zorluyorsun mantıksız argumanları? Yaz arama motoruna LG G5 Price diye gör dünyada ki fiyatları, havanda su dövmeye kalkma burada.

G5 çıkalı ne kadar olmuş gelmiş burda g5 fiyatını yaz diyor.g5 çıkış fiyatını söylesene bana? Kaldı ki çıktıktan sonra taaa ne kadar zaman geçmiş burda 399 dolarlık cihaz hala.Sen gelmiş burda yeni çıkacak olan cihazı 299 dolardan çıkarsın diyorsun. Adamın üretim maliyeti 300-350 dolar lan zaten

Boş yapmayın kardeşim.Mantıklı konuşun.

1 senelik cihazın çıkış fiyatı 500-600 dolardı.gelmiş burda g6 299 dolardan çıksın diyor.Oldu paşam oldu

Üretim maliyetiymiş, sanki LG hissedarı, sanki LG mühendisi. G2'den G5'e kadar bir sürü sorunu (sararan ekran, bootloop, ghost screen, kasa çatlaması) olmuş firma cihazları için fazla uçmuyor musun? LG'nin rakip firmalarla hiç bir kulvarda yarışma şansı yok, hele hele yüksek fiyat şansı hiç yok, hikayeler yazmayın kafanızda.

G2 kullanıyorum.

Üretim maliyeti neyse odur.Evet telefonlarında saçma sapan kronik sorunları var kabul ediyorum.

Fakat senin bu saçma sapan yazdığın yazıya tahammülüm yok... Yok lg bilmem nesi yok şu yok bu.Saçma sapan bir şeyler zırvalıyorsun akşamdan beri...

Hiçbir firmayla alıp veremediğim yok senin gibi.Telefon alanında yarışamaz ama led monitör,tv,ses sistemi gibi ürünlerini kullandım diğer markalardan daha sağlam...

Neyse zaten baştan beri saçmalayıp durdun daha fazla yazmayacağım.
    Bu diğer firmalar içinde geçerli.örnek olarak samsung 300-350 dolara bir şeyi üretiyorsa sen 299 dolar fiyat sunsun diyemezsin firmaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medizinischen Labor -- 12 Şubat 2017; 3:11:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çöp

• Fiyat konusunda rekabetçi olmazsa şansı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu eyvallah pahalı evet ama ios'a bakıyosun hala çift çekirdekle harikalar yaratıyo, öte yandan 8 çekirdek 16 çekirdek işlemci koyuyolar enerji tüketiminin yanında hiç de beklenen etkiyi gösteremiyo. He 1500-1800₺ bandında alınabilir.
  • 835 ile niye gelmiyor
  • lg g serisi telefon piyasasında ki en iyi seridir.Lg g2 kullanıyorum 3 senedir hala taş gibi hiç bir çiziği bile yok ekran koruyucu kullanmama rağmen,boyası da aşınmadı, bataryası nerdeyse ilk gün ki gibi çok zor bitiyor,ve hala günümüzün bütün oyunlarını uygulamalarını rahatça açıyor EFSANE SERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 12 Şubat 2017; 13:7:59 >
  • quote:

Samsung giriş seviyesi çöplerine 2400 tl istiyor utanmadan.Lg almak her zaman iyidir.chipset çok performanslı iyi bir işlemci.Samsung s99999 koysa bile adam olmaz çöp çünkü maalesef.

Bootloop ghostscreen yaşamamış kişi vol.12022017
  • quote:

Orijinalden alıntı: drjacob

835 ile niye gelmiyor

Nisan ayına kadar tedarik sıkıntısı varmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.