Şimdi Ara

LG G6'nın yeni görüntüsü cihazın kalınlığını ortaya koyuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    821le gelsin de bari şahane bir fiyat performans cihazı gelsin.

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    test örnekleri dağıtılıyor başka ofislere, gsm firmalarına vs vs vs
  • Bence özellikleri fulleyen değilde dengeli fiyat/özellik dengesi kuran kazanacak bu sene. En azından Türkiye için...

• Lg arenayı andırdı bana bir an.
    LG G6'nın yeni görüntüsü cihazın kalınlığını ortaya koyuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 27 Ocak 2017; 22:55:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doların yükselişiyle istikrarlı bir şekilde günden güne fakirleştiğimiz, iktidarın da nereden vatandaşa vergi bindirsem diye kolladığı ve punduna getirdiğinde vergiyi yerleştirdiği bir ülkede yaşıyoruz.

Bundan sonra artık 2000TL altına ancak Xiaomi veya benzer Çinli amiral gemilerinin başlangıç modelleri alınabilir. Dolar yükselişini sürdürürse onlar da 2000TL barajını aşar.
  • Lg = çöp. Çöp = g5+g4+G3 (ghost screen + bootloop) = lg

Kronik sorun=lg yukarıdaki bilgilere g6=?

Cevap : çöp

• ya size şöyle lg ile olan servis olayını anlatayım benim kardeşimde de g2 vardır wifi şebeke sorunu oldu garanti bitimine yakındı servise verdim haziran sonu bana cihazı ekim ortası verdiler cihazı alana kadar kavgalık olduk cihazın veriliş tarihi olarak ise ağustos olarak gösteriliyordu sizce böyle bir terbiyesizce olaydan sonra bir daha lg niye alayım başıma bela alayım kendi cihazım içinde 50 günde değişim olarak uğraşmıştım yine çok sağlam cihaz üretiyorlar çevremde kim lg aldıysa hepsinin telefonu bozuldu
    samsung son yıllarda baya gelişim gösterdi bende çok sevmem ama adamlar ekrandan işlemciye üretebilen firma teknoloji üreten firmalar daha iyi ürünler ve iyi fiyatlar ile sunabiliyorlar
    htc kasası güzel ama fiyatları çok kalabiliyor üstelik tasarım kamera falan olarak biraz geri kaldılar ama ses olsun yazılım ve performans olsun çok iyi cihazlar ama htc a10 olması lazım tr fiyatı 2400 tl gibi çıkmıştı snapdragon 617 li cihaz için saçma fiyattan çıkmıştı htc 10 ise 3000 tl gibi kulaklık ise yani üst seviye de olması gibi veren nadir firmalardan
    ya bende zaten sıfır hastası değilim hala g2 ile 2 sene falan giderim sonra artık htc sony huawei yada samsung geçen senenin en üst seviyesi olan modelin 2. elini alırım beni yine 3-4 sene götürür

• hector_1990 H kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayin ama ne demek telefonu haziran sonu verdim sonradan veriliş tarihi agustos gösteriliyordu Siz telefonu servise verirken servis size teslimat fişi gibi bisey vermedi mi vermediyse siz neden istemediniz?. Eger size servis fişi verildiyse orda teslim ettiginiz servise verdiginiz tarih yazar ve her turlu hakkinizi arayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: aygunn

2000 tl altında çıkmaz keşke çıksa ama çıkmaz 3000 tl gibi fiyatlandırma için hazır olun derim

Snapdragon 835 olmayacak diyorlar. Lg o fiyattan çıkarsa hiç şansı yok. 2000 TL belki iyimser bir tahmindi ancak 3000 TL'de çok olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

821ın neyi vasat yahu.

vasat değil , fakat s835 in olduğu yerde 821 bir önceki nesil kalacak o yüzden ...
  • stalker(1979) kullanıcısına yanıt
    Birde şöyle düşünsek 3000 liraya alınan bir telefonun 1700 tl si vergi oldugunu biliyormuydunuz. Dolar 4 liraya dayandı samsung galaxy a7 bile 2500 tl suan bunun nedenini biliyormusunuz?
    Keşke tum amiral telefonlar 1000 tlye satilsa ama bu imkansiz sadece bir ruya olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focus1 -- 28 Ocak 2017; 0:31:2 >
  • ottorehagel kullanıcısına yanıt
    Ne kadar da Nostradamus bir insan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hector_1990

ya size şöyle lg ile olan servis olayını anlatayım benim kardeşimde de g2 vardır wifi şebeke sorunu oldu garanti bitimine yakındı servise verdim haziran sonu bana cihazı ekim ortası verdiler cihazı alana kadar kavgalık olduk cihazın veriliş tarihi olarak ise ağustos olarak gösteriliyordu sizce böyle bir terbiyesizce olaydan sonra bir daha lg niye alayım başıma bela alayım kendi cihazım içinde 50 günde değişim olarak uğraşmıştım yine çok sağlam cihaz üretiyorlar çevremde kim lg aldıysa hepsinin telefonu bozuldu
    samsung son yıllarda baya gelişim gösterdi bende çok sevmem ama adamlar ekrandan işlemciye üretebilen firma teknoloji üreten firmalar daha iyi ürünler ve iyi fiyatlar ile sunabiliyorlar
    htc kasası güzel ama fiyatları çok kalabiliyor üstelik tasarım kamera falan olarak biraz geri kaldılar ama ses olsun yazılım ve performans olsun çok iyi cihazlar ama htc a10 olması lazım tr fiyatı 2400 tl gibi çıkmıştı snapdragon 617 li cihaz için saçma fiyattan çıkmıştı htc 10 ise 3000 tl gibi kulaklık ise yani üst seviye de olması gibi veren nadir firmalardan
    ya bende zaten sıfır hastası değilim hala g2 ile 2 sene falan giderim sonra artık htc sony huawei yada samsung geçen senenin en üst seviyesi olan modelin 2. elini alırım beni yine 3-4 sene götürür

Hocam lg'den her şey alınır telefon alınmaz şuanlık sende haklısın.Kronik sorun olayını aşamadılar yada aşmak istemiyorlar bilmiyorum.ama onun dışında tv, monitör,ses sistemi, çamaşır makinasi vs. bu konularda sıkıntısız üretim yapıyorlar o yüzden telefonlarından uzak durmak lazım düzenlene kadar.

Htc10 indirimden falan 2500 civarlarına denk getirenler var.

Samsung alınır ama bana hitap etmiyor.

Onun dışında huawei iyi

• Ben LG yerinde olsam Türkiye için reklam , resmi garanti , bayi masrafını girmezdim . Zaten bu kadar malı sıkıntı çeken bir firma bur de günümüz sartlarindaki darboğazı düşününce sayacağı telefon max 50 bin o da max yani . Masrafa değmeyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: pcrex

isterse en iyisini yarı fiyatına versin LG ALMAYIN. ben yandım siz yanmayın. zaten 6 ay sonra yarı fiyatına düşüyor, cihazın arızaları başınızı arıtmaya başladığında 1 sene sonra aldığınızın 4 te 1 fiyatına satmak için uğraşırsınız benim gibi. LG almayın aldırtmayın sevaba girin.

Ben yarı fiyatına düştüğünde alıyorum, gayet mantıklı oluyor. Önemli olan neyi ne zaman alacağını bilmek.

• sd821 olup fiyat uygun tutulursa çoğu kişi 3 bin 4 bin vermek istemez diğer amiral modellere tasarım pil vs. düzgün olursa çok fazla satar

• quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

4.yılında gırmıs g2 ım var,hala kullanılıyor kozmetık acıdan asırı ıyı,garantısı bıtmesıne bır hafta kala bataryayı ucretsız degıstırmıstım,root rom yapmadım hala mıs gıbı samsnunglar gıbı adamı kanser etmeden rehbere gırıyor calısıyor,ımkan olsa koredekı gıbı sd kartlı versıyonu olsaydı elımde su an kamera harıcınde herseyınden memnun kullanırdım.o tasarım ve ınce kasa cerceve oranları bugun 3k-4k para sayılan telefonlarda yok 3000lık bataryada o kasada o deonemde cıgır acmıstı,bugunde bakıorum 3000 batarya koyamıyorlar.

kısaca ben lg den son derece memnun bır kullancısıyım,egrı oturup dogru soylemek lazım g2 gıbı lg tarıhının en cok satan telefonunu yapabılmıs bır fırma g5 te baltayı tasa vurdu.

ama samboylar sız lutfen az otede oynayın, hıcbır model lg ıle ucaga bınmek yasaklanmadı henuz.

Tamamen aynı fikirdeyim, LG G2 efsanedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: stalker(1979)

quote:

Orijinalden alıntı: aygunn

2000 tl altında çıkmaz keşke çıksa ama çıkmaz 3000 tl gibi fiyatlandırma için hazır olun derim

Snapdragon 835 olmayacak diyorlar. Lg o fiyattan çıkarsa hiç şansı yok. 2000 TL belki iyimser bir tahmindi ancak 3000 TL'de çok olur.

G5'ler ilk çıktığında 2500 seviyesinde satıştaydı. Şimdiki dolar kurunu da hesaba katarsak bence 3000 olabilir

• sitede gezinirken haberin başlığı dikkatimi çekti aynen kopyalıyorum: "LG G6'nın yeni görüntüsü cihazın kalınlığını ortaya koyuyor"

sanki bugünkü son kullanıcıların en büyük sorunu telefonların kalınlıkları.. Bugün kim bir telefon alırken telefonun kalınlığını sorun ediyor ki? bugün sorun edilen en büyük konu pil... bu nasıl bir başlıktır... nasıl bir editörlüktür!!

• Bu tasarımla gelsin s8in şansı yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.