Şimdi Ara

LG G6'nın yeni görüntüsü cihazın kalınlığını ortaya koyuyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi güzel düşünmüşte lg ve samsung .. bir kapasitif tuşları kaldırıyosun zenffone zoom 3 de var sonra yetmiyomuş gibi zoom koyuyosun kameraya zenfone 3 zoom de var üstüne bataryayı 3000 koyuyosun zenfone zoom 3 de 5000 mha daha ne diyim söylenecek başka söz yok asus la bile yarışamaz oldu bu tasarımlar tasarımı yapan kadrolar değişmeli artık

• quote:

Orijinalden alıntı: axesis

iyi güzel düşünmüşte lg ve samsung .. bir kapasitif tuşları kaldırıyosun zenffone zoom 3 de var sonra yetmiyomuş gibi zoom koyuyosun kameraya zenfone 3 zoom de var üstüne bataryayı 3000 koyuyosun zenfone zoom 3 de 5000 mha daha ne diyim söylenecek başka söz yok asus la bile yarışamaz oldu bu tasarımlar tasarımı yapan kadrolar değişmeli artık

zoom koymuyorsun yazacaktım yanlış olmuş .. kısacası bataryayı kıs zoom koyma kapasitif tuşları kaldır neymiş ekran büyük tasarım ekibi değişmeli bence tabi
  • mi mix i örnek almış

• quote:

Orijinalden alıntı: Resreh

sd821 olup fiyat uygun tutulursa çoğu kişi 3 bin 4 bin vermek istemez diğer amiral modellere tasarım pil vs. düzgün olursa çok fazla satar

Valla ben V10 aldım. SD808 var. Telefonun kullanmadığım özelliği yok. Beni yarı yolda da bırakmadı.

SD821 her türlü gider. Şu an zaten işlemciler fazlası ile yeterli. Daha iyi kamera koysunlar. Daha iyi hoparlör koysunlar. Daha iyi pil koysunlar. Daha iyi ses çipi koysunlar DAC koysunlar. Daha yenilikçi ürünler çıkarsınlar ( Ah ah ne fikirler var da dinleyen yok. Vizontele hesabı. Resimli Radyo. Yeminlen benim aklıma gelmişti durumu oluyor. ) daha yüksek ram koysunlar daha hızlı dahili hafıza koysunlar. vb vb. İşlemciye abanmalarından gına geldi artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stalker(1979)

Snapdragon 821 ve adreno 530 gayet yeterli bir işlemci ve Gpu. Lg G6 , 2000 TL altında ve tasarım olarak güzel olursa alınabilir bir cep olabilir. Üst seviye telefonlar zaten 3500 TL ve üstünde olacak bu sene. O kadar para verecek kadar zengin değilim
    Başka bir sitede bulduğum resmi de ekleyeyim Tarasım olarak güzel. Hem de düz ekran. Kavisli ekrana ısınamadım bir türlü. Lg g6 çıkarılabilir batarya ile gelecek mi? Bakalım bekleyip göreceğiz
    LG G6'nın yeni görüntüsü cihazın kalınlığını ortaya koyuyor

Tasarım çok iyi bu şekilde çıkar umarım piyasaya, 821 hiçde yeterli değil nasıl balon patlatma oynayacak millet bu işlemci ile 835 lazım çöp bu şekilde telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

Orijinalden alıntı: stalker(1979)

Snapdragon 821 ve adreno 530 gayet yeterli bir işlemci ve Gpu. Lg G6 , 2000 TL altında ve tasarım olarak güzel olursa alınabilir bir cep olabilir. Üst seviye telefonlar zaten 3500 TL ve üstünde olacak bu sene. O kadar para verecek kadar zengin değilim
    Başka bir sitede bulduğum resmi de ekleyeyim Tarasım olarak güzel. Hem de düz ekran. Kavisli ekrana ısınamadım bir türlü. Lg g6 çıkarılabilir batarya ile gelecek mi? Bakalım bekleyip göreceğiz
    LG G6'nın yeni görüntüsü cihazın kalınlığını ortaya koyuyor

Tasarım çok iyi bu şekilde çıkar umarım piyasaya, 821 hiçde yeterli değil nasıl balon patlatma oynayacak millet bu işlemci ile 835 lazım çöp bu şekilde telefon

Dediğim gibi fiyatı uygun olursa snapdragon 821 yeterli bir işlemci. Ama LG gider de Galaxy s8 ile hemen hemen aynı parayı isterse kendi kafasına sıkmış olur.

• stalker(1979) kullanıcısına yanıt
    lg nin sicili cok kabarik dikiş tuturmak istiyorsa idi 835 ile gelirdi demekki aynı cizgide olacak kimbilir kronik ne sorunlarla gelecek bu g6 mi5 ile s820 kullaniyorum zaten lg nin artisi cazibesi nerede velhasıl mi6 s835 ile gelecek, sen lg olarak cinli markadan dahamı geridesin mobil markada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunnkaar

lg nin sicili cok kabarik dikiş tuturmak istiyorsa idi 835 ile gelirdi demekki aynı cizgide olacak kimbilir kronik ne sorunlarla gelecek bu g6 mi5 ile s820 kullaniyorum zaten lg nin artisi cazibesi nerede velhasıl mi6 s835 ile gelecek, sen lg olarak cinli markadan dahamı geridesin mobil markada.

Öyleymiş demek ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

4.yılında gırmıs g2 ım var,hala kullanılıyor kozmetık acıdan asırı ıyı,garantısı bıtmesıne bır hafta kala bataryayı ucretsız degıstırmıstım,root rom yapmadım hala mıs gıbı samsnunglar gıbı adamı kanser etmeden rehbere gırıyor calısıyor,ımkan olsa koredekı gıbı sd kartlı versıyonu olsaydı elımde su an kamera harıcınde herseyınden memnun kullanırdım.o tasarım ve ınce kasa cerceve oranları bugun 3k-4k para sayılan telefonlarda yok 3000lık bataryada o kasada o deonemde cıgır acmıstı,bugunde bakıorum 3000 batarya koyamıyorlar.

kısaca ben lg den son derece memnun bır kullancısıyım,egrı oturup dogru soylemek lazım g2 gıbı lg tarıhının en cok satan telefonunu yapabılmıs bır fırma g5 te baltayı tasa vurdu.

ama samboylar sız lutfen az otede oynayın, hıcbır model lg ıle ucaga bınmek yasaklanmadı henuz.

Al bendende o kadar 2. yilima giriyorum bir kere sorun cıkarmadi. Garanti bitmeden bende değiştireceğim bataryasini.

• lg tv işinde iyi ama orda da güncelleme vermiyor web os 2.0 kaldı benim tv geçen sene almıştım 43 inç 4k 900hz ama servis ile çok şükür uğraşmadım gerçi kurulum için saçma sapan 1 hafta sonra gelebiliriz demişlerdi (gören diyecek kutunun içinden çıkanla üretecekler kumanda tv ayaklık var ) gelen ekibi imza attırıp kovdum
    huawei şişirme marka değil zaten alt yapı (4g-5g gibi ) çalışmaları biliyoruz
  • focus1 kullanıcısına yanıt
    ya tüketici hakem heyetine gittim artık ürünün garantisi kalmamış bizim yapacağımız bir şey yok garanti olsada işlerine gelmez uğraşmak istemiyorlar (telefonu garanti bitimine 1 ay falan kala verdim) belgeler vs vardı
    ya en son kavga çıkacak noktaya geldi çalışanlar söylüyordu lg merkezin ürün göndermediği için ürün teslimi yapamıyoruz isterseniz dava açın
    inatla uğraşarak telefonu aldım g2 yerine g3 16 gb aldım
    işini düzgün düzgün yapan bir kaç firma var onlarda kendi servislerini kuruyor
    hala lg g2 kullanıyorum ama bir daha lg almam çünkü çok terbiyesizler iş güzarlar üretikleri ürünleri arkasında durmuyorlar
  • Hayal kurmayın bu arada.dolar olmuş 4 tl, telefondan alınan vergilerde malum... Hala 2000 tl ve altında gelirse iyi iş yapar diyor.samsungun giriş cihazları 2400 tlden girdi piyasaya.Sezarın hakkı sezara, adam istese bile bu fiyatlardan sokamaz o ne yapsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi MiX ten sonra firmalara cesaret geldi %90 ekran kasa oranıyla gözükmeye başladı hepsi
  • Dolar olmuş 4 TL, 2000 TL'den telefon çıkmasını bekleyenler var. Kafalar güzelmiş :)

• LG V20 2999 TL etiket ile geldiyse G6 ana model olarak 4000'i zorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek olarak şu Snapdragon 821 mevzusu biraz uzamış tam açıklamak gerekiyor galiba. Samsung'un S8'de Snapdragon 835, HTC'nin yeni amiral gemisinde Snapdragon 835, Apple'ın A11 (835 dahi A10 gibi olamayacakken) kullanacağını düşündüğümüzde gayette Snapdragon 821 zayıf halka kalıyor. LG'nin mobilde çıkış yakalaması şart. O güzelim ara yüze, tasarıma yazık olmasın. Fiyatının az çok diğerleri kadar olacağı en azından V20'den pahalı olacağı ortadayken en ufak soru işareti bırakmamalı LG tüketicinin aklında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 29 Ocak 2017; 20:43:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı ile üst seviye olacak o kesin

• 821 yeterli değil diyenler neyin kafasını yaşıyor. 835 le gelse zaten çok çok pahalı olacaktı. 821le geliyor, hiç değilse ithalatçı garantili modelleri alınabilir seviyede olacaktır.

Aslında dövizin bu kadar yükseldiği bir dönemde LG için bu şans bile olabilir ülkemizdeki satışlar adına.
  • Lg G2 kullanıyorum ve gayet memnunum. Telefonum 4. yılında. Yalnız G2 den sonraki modelleri alan eşim dostum bin pişman. Buradan çekik gözlü emmilere sesleniyorum. Gayrı bitsin zerzenişler. Veee en önemlisi cebimiz yanmasınn emmiler.

• bu telefon da olmayacak belli
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.