Şimdi Ara

LG G6'nın yeni görüntüsü cihazın kalınlığını ortaya koyuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG G6'nın yeni görüntüsü cihazın kalınlığını ortaya koyuyor

Birkaç gün önce LG G6 olduğuna inanılan bir telefonla cihazın ilk net görüntüsüne kavuşmuştuk. Şimdi ise telefonun başka bir fotoğrafı sızdırılmış durumda ancak bu kez yan tarafını gösteriyor.

Underkg tarafından paylaşılan yeni görüntüye baktığımızda sağ kenarda bir SIM kart yuvası olduğunu görüyoruz. Bir önceki görüntüden de zaten ses kontrol tuşlarının sol kısımda olduğunu biliyorduk. Bunun dışında fotoğraf bize daha önce görmediğimiz başka birşey göstermiyor. Ancak son sızıntıdaki tasarımla eşleşmesi, her iki görselin de doğru olabileceğini düşündürüyor.

Daha önceki görselle aynı çizgide

Yeni sızıntı da kenarlardaki premium hissi veren metal çerçeveyi ortay koymuş durumda. Neredeyse çerçevesiz olduğunu gördüğümüz ekran muhtemelen 5.7 inç, 1440x2880 çözünürlük ve sıradışı bir 18:9 görüntü oranına sahip olacak.

Ayrıca Bkz.Kyocera su ve sabunla yıkanabilen yeni akıllı telefonunu tanıttı
    Önceki söylentilere dayanarak LG G6'nın çift lensli bir kamera, suya dayanıklı yapı ve hızlı kablosuz şarj özelliğiyle gelebileceğini söyleyebiliriz. Ancak muhtemelen şirket LG G5'de uyguladığı modüler tasarımı bir kenara bırakacak ve yeni Snapdragon 835 yerine Snapdragon 821 yonga setini kullanacak.

LG'nin yaklaşan amiral gemisini beğendiyseniz kısa süre sonra elinizi cebinize atmanız gerekebilir. Çünkü şirket büyük olasılıkla akıllı telefonu 26 Şubat'ta tanıtacak.

• G4'te olduğu gibi iyi tasarım vasat CPU-GPU vakasıyla karşıya karşıya olabiliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün firmalar doğan görünümlü şahin yapmaya calısıyor bir tek samsung her sene tüketicilere farklı olan teknolojiler için çalışıyor fan değilim iphone 5s kullanıyorum

• 821ın neyi vasat yahu.

• 835 ile çıkmazsa ne anlamı kaldı?

• Snapdragon 821 ve adreno 530 gayet yeterli bir işlemci ve Gpu. Lg G6 , 2000 TL altında ve tasarım olarak güzel olursa alınabilir bir cep olabilir. Üst seviye telefonlar zaten 3500 TL ve üstünde olacak bu sene. O kadar para verecek kadar zengin değilim
    Başka bir sitede bulduğum resmi de ekleyeyim Tarasım olarak güzel. Hem de düz ekran. Kavisli ekrana ısınamadım bir türlü. Lg g6 çıkarılabilir batarya ile gelecek mi? Bakalım bekleyip göreceğiz
    LG G6'nın yeni görüntüsü cihazın kalınlığını ortaya koyuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker(1979) -- 27 Ocak 2017; 20:2:9 >

• stalker(1979) kullanıcısına yanıt
    Şu tasarım ve 2000tl ye çıksın...Demediğimi bırakmadığımm kuryukçu ayfoncu arkadaşalrım gibi kapıda sabahlamazsam....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu telefonun 2000 tl seviyesinde çıkmasını beklemek delilik olur herhalde. Dolar kuru belli , samsung a serisi fiyatları bile 2 binden fazla . Bu senenin amiral gemileri 4 bin tl sınırına yakın olacaktır. Bu da en az 3500 tl falan olur herhalde.
  • 2017'nin telefonlarında ekran kasa oranı çok iyi.

• G6 çıkacak G2 kullanıyorum bu durumda G10 çıkınca G6 kullanabilirim. Dolar zaten 4 e dayanmış, bize de izlemek düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pesimist94 -- 27 Ocak 2017; 20:16:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pesimist94

G6 çıkacak G2 kullanıyorum bu durumda G10 çıkınca G6 kullanabilirim. Dolar zaten 4 e dayanmış, bize de izlemek düşer.

bende aynen hala g2 kullanıyorum
    ama lg güven vermiyor servisi olsun cihazların sağlamlığı olsun
    artık şüphe ile yaklaşıyorum markaya
    samsung daha alınası marka zaten android dünyasında samsung ayrı bir yere geldi kimse htc yada lg yi iphone ile yarıştırmıyor
    huawei lenovo gibi büyük global markalar da ciddi yükselişteler
  • Para yok sorun yok.nasılsa yeni amirlerin hepsi aşırı pahalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 ustu 2100-2300 arası duşunursek 821sp nin yeterli olacağını duşunuyorum

• isterse en iyisini yarı fiyatına versin LG ALMAYIN. ben yandım siz yanmayın. zaten 6 ay sonra yarı fiyatına düşüyor, cihazın arızaları başınızı arıtmaya başladığında 1 sene sonra aldığınızın 4 te 1 fiyatına satmak için uğraşırsınız benim gibi. LG almayın aldırtmayın sevaba girin.

• Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Snapdragon 835'e göre öyle. Durumun Snapdragon 810-808 olayına benzerliğine dikkat çekmek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hector_1990

quote:

Orijinalden alıntı: Pesimist94

G6 çıkacak G2 kullanıyorum bu durumda G10 çıkınca G6 kullanabilirim. Dolar zaten 4 e dayanmış, bize de izlemek düşer.

bende aynen hala g2 kullanıyorum
    ama lg güven vermiyor servisi olsun cihazların sağlamlığı olsun
    artık şüphe ile yaklaşıyorum markaya
    samsung daha alınası marka zaten android dünyasında samsung ayrı bir yere geldi kimse htc yada lg yi iphone ile yarıştırmıyor
    huawei lenovo gibi büyük global markalar da ciddi yükselişteler

Bende g2 kullanıyorum hala.
    Fikrinize katılmıyorum.Benim fikrimce de samsung çok leş cihazlar üretiyor.Aynı tasarım ve dayanıksız materyal ile devam ediyor yoluna ve 10 kişiden 15'inin elinde samsung görünce albenisini kaybediyor hocam benim gözümde.
    HTC daha üst tabakaya hitap eden cihazlar üretiyor bence.Htc10 çok alınası bir cihaz.
    Lg içinde şöyle diyeyim.Telefon olaylarında kronik sıkıntıları aşamadılar fakat samsung gibi tekdüze bir firma değil.Her çıkardığı model ile hem tasarım hem teknoloji alanında devrim yapıyor benim gözümde.

• Formumuzun G5'i öve öve bitiremediği bir fanatik LG kullanıcısı vardı.
    Öyle övüyordu ki sanırsın uzay arayıcı :D
    Ne oldu la G5'e :D:D:D
    G6'da aynı yolun yolcusu demedi demeyin.

• stalker(1979) kullanıcısına yanıt
    2000 tl altında çıkmaz keşke çıksa ama çıkmaz 3000 tl gibi fiyatlandırma için hazır olun derim

• 4.yılında gırmıs g2 ım var,hala kullanılıyor kozmetık acıdan asırı ıyı,garantısı bıtmesıne bır hafta kala bataryayı ucretsız degıstırmıstım,root rom yapmadım hala mıs gıbı samsnunglar gıbı adamı kanser etmeden rehbere gırıyor calısıyor,ımkan olsa koredekı gıbı sd kartlı versıyonu olsaydı elımde su an kamera harıcınde herseyınden memnun kullanırdım.o tasarım ve ınce kasa cerceve oranları bugun 3k-4k para sayılan telefonlarda yok 3000lık bataryada o kasada o deonemde cıgır acmıstı,bugunde bakıorum 3000 batarya koyamıyorlar.

kısaca ben lg den son derece memnun bır kullancısıyım,egrı oturup dogru soylemek lazım g2 gıbı lg tarıhının en cok satan telefonunu yapabılmıs bır fırma g5 te baltayı tasa vurdu.

ama samboylar sız lutfen az otede oynayın, hıcbır model lg ıle ucaga bınmek yasaklanmadı henuz.

• Bu sızıntı olayı garibime gidiyor. Kim telefonu ele geçirecek de böylesi bir fotoğraf çekebilecek LG haricinde acaba? Sonra da internete yayacak onu. Bir şeyi mi iskaliyorum acaba ?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.