Şimdi Ara

Lg G6 Peşin Fiyatına 10 Ay Taksit 1999 Tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
9.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler bir tane sipariş geçtim bakalım :)
  • TinyAngel kullanıcısına yanıt
    Aynen 4 yıldır g2 kullanan biri olarak bu özellikler on numara şeylerdi. Hesap makinası işi ve çift tıklama ile açma kapama, Kızıl ötesi kumandanın öğrenme özelliği. Xiaomiye geçtik tamam telefon kaliteli ama bu özellikler yok ve menü olayı biraz alistigimizin dışında geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendir_li

Aynen 4 yıldır g2 kullanan biri olarak bu özellikler on numara şeylerdi. Hesap makinası işi ve çift tıklama ile açma kapama, Kızıl ötesi kumandanın öğrenme özelliği. Xiaomiye geçtik tamam telefon kaliteli ama bu özellikler yok ve menü olayı biraz alistigimizin dışında geliyor.
    xiaomi nin arayüzü berbat ve pratik değil g2 bende taş gibiydi o telefonu özlüyorum şu an. xiaomi de ürün bozuldu henüz 3 aylık muhattabım yok şimdi hakeme gidiyorum ve bir daha türkiye garantili olmayan telefon almayacam.
  • Lg telefon filan üretmesin. Tofaşın d sınıfı araba üretmesine benzer.

• evkurdan taksitle almak isteyenler bi zahmet okuyun

pesin alin ya da karttan pesin gecin

https://www.sikayetvar.com/evkur-alisveris/kkb

• Bu model de de ghost screen vardı değil mi..

• Bootloop yok ghsc var

• İyi ki kötüleyip almıyorsunuz, sizin sayenizde LG Türkiye’de tutmuyor da bütçemize uygun amiral gemisi telefonları uygun fiyata alabiliyoruz. Ayrıca Vintek ve Şengüller gibi müşteri dostu 2 güzel servisi varken mis. Bana göre LG’nin en büyük sorunu ekran, onun da çaresi parlaklığı %50 üzeri açmamak. 1 yıl önce garantiden ekranını ve kasasını yenilettiğim g4 bu şekilde gram ghost screen görmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba

Ben de başvuru yaptım onay bekliyorum. 10 taksitle bu fiyata bu ekran oranında başka bir cihaz yok. sd821 olması bir eksi kabul ama

normal bir kullanıcı render yapmıyorsa sd835 ile arasındaki farkı anlayamaz.

4 yıldır LG g3 kullanıyorum. Şuan sadece şarj ve yavaşlama problemi var. Bu süre zarfında telefon onlarca kez yere düştü ekranda en

ufak bir hasar oluşmadı.
  • sd845 koysalar niye 845.5 koymadınız diye laf eder burdaki tipler sanki ne iş yapacaksa telefonda.
    Aynı mühebete takılıp kalmış bi kesim var ve telefondan anladığını iddia edip ahkam kesiyor bunlar.
  • 4 yıllık g2 kullanıcısı olarak lg ye sempatim var, çünkü bana pil bulamama dışında çok sorun çıkarmadı. g6 modeli çok hoş ancak şuanki ihtiyaçlarıma göre ram 6/64 olmalı ve pili g2 gibi max. olmalı ve yedek pil bulunabilmeli. 4gb ram 32gb depolama (bu ne cimrilik be adam) dersen ve 2 nesil önceki sd821 dersen kusura bakmada 1200tl yukarısı fazla gözüküyor. benzer alternatif 1000tl zaten.
    4gb ram aynı anda opera chrome vs 3 5 uygulamaya sayfa yenileme gerekmeden geçerken çoook önemli benim için. 4gb şimdi idare eder de 2 sene sonra aynı dertten ram yetmedi dedirtebilir. hele 32 gb zor yetiyor g2 de bile. bu sebeple 4 sene kullanacak için bu cihaz 2000 e cazip değil. 1200 olsa g2 nin patladığı zaman ve (aynı) fiyatı gibi ilgi çeker, eksik ama olsun be dedirtebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Lg G serisi Çöp bir de Ev kur evlerden uzak olsun

• İsteyen alır isteyen almaz ama bence bı fiyat biraz iyi. Taksit oldugu için oda. Nette fiyatlar syno zaten. Ürün lg türkiye garantili. Peşin parası olan zaten almaz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlhyt -- 4 Temmuz 2018; 1:10:25 >
  • Kesinlikle kazzık

• lg almayın aldırmayın hiçbir ürününü kullanmayın pişmanlıktır servislerde sürünürsünüz tv telefon hepsi aynı 2 senelik garanti süresinde 7 ay serviste kaldı cihazım garanti bittikten 1 ay sonrada cihaz bozuldu param çöpe gitti
  • lg ve evkur muhteşem ikili

• lg ve evkur iki sorunlu firma cifte mağduriyet

• G5 mullanıyorum şubatta aldım nisan sonuna kadar hayalet ekran sorunu yoktu şimdi bir aydır rahatsız edici olmasa da bu sorun var. Kullanıma engel değil ama koca telefon üreticisine bu yakışmıyor.

• Kredi notunu bu yaptiklari vurdumduymazlik tan oturu dusuruyorlarsa kapisindan bile gecilmez.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.