Şimdi Ara

Lg G6 Peşin Fiyatına 10 Ay Taksit 1999 Tl (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
9.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün bir arkadaşım daha aradı. Kendisine aldığım g3 cortlamış. Çevremdeki 10 kişiye almıştım bu telefondan. 5 tanesinin bozulma haberi geldi. Kendimi kötü hissediyorum adamlara bu telefonu aldırdım diye.

Lg bir daha anca beleş telefon dağıtırsa alırım. Bunun haricinde işim olmaz.

Kullan at gibi bişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 15 Temmuz 2018; 3:51:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayin arkadaslar su copu... 5 uzerinde lg kulllanan tanidik vardi hepsi bootloop oldu. Su anda xiaomi mi6 kullaniyoeum 1100 e aldim. Uzak durun lg den. Ederi max 900tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • g5 den farkı yokki bin lira fazla vermeyın bin liraya cok temiz g5ler varken alınmaz

bankadan kredin cekmek yerine değerlendirilir

• Almayın aldırmayın.g4 kullaniyordum bootloop oldu.telefon çöp oldu.ürunlerinin arkasında durmayan lg

• evkur mağazadan değil de internet sitesinden taksitle tlf almanın bi sıkıntısı var mı??
  • Bu telefonu kullanmış biri olarak ya başınıza ghost screen ya bootloop ya ... Ya

... Bir arizasi kesin çıkıyor çok nadir çıkmıyor ama zamanla kullandıkça artık çıkar emin olun (:

• 14 ay lg g3 kullandım. Korkunç ısınıyordu, ısındıkça yavaşlıyordu. Aosp rom kurdum, çözünürlüğü düşürdüm. Bir süre o şekilde idare ettim ve sonunda ghost screen sorunu baş gösterdi. Kardeşim v10 kullanıyordu, onunki 8 ay dayanabildi. Lg g2 haricinde bütün telefonları sorunlu. Çok pratik özellikleri ve yenilikleri var ancak 2 yıl dolmadan bozulacaksa hiçbirinin bir önemi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdnanBey

LG G6 DA BOOTLOOP YOK şunu artık kafanıza kazıyın yeter be ghostscreen var sadece kronik olarak ve sen nerde yaşıyorsun 2000tlye s845 mi var? Mi6 s845 mi kullanıyor çin malı telefonu kıyaslıyosun bide?

Alıntıları Göster
    Saçmalamışsın, net. İnsanları yanlış yönlendirme.

Ayrıca bir konu da “çin malı telefon...” iğnelemene etmek lazım ama neyse, anlayabileceğini sanmam.

• Koskoca markanın geldiği hale bak telefonda dikiş tutturamadılar gitti.
  • geniş acı hangi telefonda varki mecbur alıyoruz go pro misali

• Başka marka yokmu f/p olarak evkurdan satın alınabilecek?

• Sol üstte bildirim çubuğunda bir download ve ya sms simgesi tık tık yanıp sönüp duruyor. Sebebi nedir. Ghost screen dedikleri bumu yoksa :)
  • 1100 liraya nasıl ve nereden aldınız hocam? çünkü hb de bahsettiğiniz fiyatın 2 katı
  • Lg pişmanlıktır.

• lg telefonları arızalanmış olabilir ama lg g6 arızalı yada bozuk olan gördunuzmu saten parası olan apple kullanı yor orta sevi ye cihazı bir haftadır kullanıyorum gerçekten mukemmel herkese tavsiye ederim
  • 2499 olmuş artık evkurda bu cihaz alınası bi durumu kalmadı artık bilginize.

• arkadaşlar konu ile alakalı değil ama evkur olduğu için sorayım dedim. dikkat ettimde sahibinden.com da satılan samsung galaxy s9 ların faturalarında 3956.10 lira yazıyor.bir kaç fatura gördüm böyle 19-20 ağustosa ait faturalar.

merak ettimde LG g6 gibi s9,uda peşin fiyatına 10 taksit falan satmış olabilirmi evkur 3956 liraya yani
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.