Şimdi Ara

Lg G6 Peşin Fiyatına 10 Ay Taksit 1999 Tl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
9.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşırı ısınma sorunundan bahsedilmiş. Tek beğendiğim yani SAR değeri bayağı düşük. Yalnız Samsung la kıyaslayınca yazılım optimizasyonu açısından pek stabil değil.

LG Türkiye pazarından çekilecek gibi duruyor satışlar tabanlarda ama şikayetler tavanlarda
  • Ben aldım ve kullanıyorum. Telefna ihtiyacım vardı. Nazardeğmesin güzel telefon. 2000 liraya 10 taksitle almak iyi oldu. Taksitleri uztmadan bitirirsem baya güzel olacak. Ama bilmenizi isterim aşırı ilgisizler hiç güven vermeyen bir oluşum.
  • murattekno kullanıcısına yanıt
    Eğer dedikleri gibi bootlop olayi yoksa LG tercih ederim. Ama tepsi gibi telefon ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MARCO kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani? Kartsız, senetle aldım ben 10 taksit uyguladılar. Bu krediyi kendi kaynaklarından mı verdiler?

• quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

Bu mesaj silindi.
    tefeci stayla

ama bu ülkede iyi cesaret, adam bankalara borcu var, gidip evkurdan iphone x alıp, telefoncuda satıp borcunu ödüyor, olan evkura oluyor

gerçi adamlar 2 katı fiyatla sattıkları için ordan yaptığı zararı kat kat çıkartıyordur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G6'da g3-g4 de ki gibi ghost screen olayı varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanbaran

evkurdan taksitle almak isteyenler bi zahmet okuyun

pesin alin ya da karttan pesin gecin

https://www.sikayetvar.com/evkur-alisveris/kkb
    Vay beee. Böyle şeyler de oluyormuş demekki. Bu forumdan çok şey öğreniyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: beyaze80

Vay beee. Böyle şeyler de oluyormuş demekki. Bu forumdan çok şey öğreniyorum..

Alıntıları Göster
    Bu konuda bizzat bildiğim mağdur olmuş tanidiklarim var. Orada yazanlar gercek yani.

• 8 aydır kullanıyorum oldukça memnunum. GS yok. Batarya canavar. Çalıştırmadığı uygulama-oyun yok. Isınma başarılı. Ön kamera dandik arka kamera iyi. Bu fiyata gayette alınabilecek telefon.
  • Bende aldım bir adet :)
  • Almayı düşünüyorum, bu KBB olayını birisi izah edebilir mi? Vadesinde ödersek yine de sıkıntı mı? Findeks puanımızı olumsuz mu etkiliyor? Detaylı bilgi verebilecek arkadaş lütfen yardımcı olsun.

• MARCO kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün evkur mağazasına uğradım, aynı sistem biz de genel merkezden onay bekliyoruz evraklar için dedi,siz bu bilgiyi nereden edindiniz?

• Kbb puaninizi bilerek dusuruyorlar..baska aciklMasi yok..bulasmayin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • internetten aldığınız zaman kkb puanı etkilemiyor , mağazadan başvurduğunuz zaman etkileniyor.
  • Ben de sipariş verdim ama tonla bilgi istiyorlar. Onay aşamasında ama şikayetvar.com ve buradaki olumsuz yorumları görünce tedirgin oldum. Birisinin şikayeti en ilginç şikayetti, telefonumu hep arka cebimde taşırım, yamulma olmuş ancak kusursuz yapıda, yani üzerine oturmadım camına bir yerine hasar, zarar vermedim yamulan yerde de şekilsel sorun yok, tek sorun şekilsel yamukluk demiş, diğer yorumlar ghost (hayalet, yazı kayması) şikayetleri ve aşırı ısınma şikayetleriydi, onun haricinde hoparlör ve ahizenin beş kuruş etmez olduğunu gördüğüm onlarca yorumdan sonra anladım. Sanırım almaktan vazgeçeceğim. Zaten araştırma aşamasındayım, cayma şansım yok mu? Mağaza'dan teslim şeklinde seçmiştim.
  • V30 + ne zaman bu fiyatlara duser acaba

• G2nin kamerası bundan iyi o kadar diyorum. Denedim kullandım sattım. Stabil hızlı hafif iyi yönleri bunlar

• cumhurfatih C kullanıcısına yanıt
    İnternetten taksitle almakta bi sıkıntı yok yani?

• Elinizde kalır bootloop var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.