Şimdi Ara

Lg G7 2800 tl (snapdragon 845 4 gb ram 64 gb hafiza ip68 su geçirmezlik / 1000 nite varan parlaklik (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
4
Favori
48.580
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Bu yazdıklarının hiç bir önemi yok LG pişmanlıktır. Tüm lg serilerini kullanmış biri olarak söylüyorum.. Tüm lg modellerinde muhakkak en az 2 tane kronik sorun vardı. Lg g5 in en büyük sorunu ghost screen Di kullanan herkeste vardı adamlar telefonun özelliği diyip garantiye bile almadılar. Lg zaten telefon sektöründe de Türkiye sektöründe battı çekildi..

Alıntıları Göster
    Haklısın ama kullanıma engel değil. Bende lg g5 var o hoparlörden çıkan tok ses hiçbir telefonda yok. İstediği kadar hayalet ekran yapsın bence LG alınır. Kamerası mükemmel ötesi kaliteli çekiyor, Samsung yanında Çin malı tlfn kamerası gibi kalıyor. Hem de bataryası değişebiliyor. Bunlar benim için çok önemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kadir_yilmaz kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum. G7 almamın nedeni Lg markasını çok sevdiğimden değil bu telefonu dip fiyata vermesindendir. G7 bu fiyata alınabiliyorsa tekrar piyasada söz sahibi olma isteklerindendir. Yüzlerce Kullanıcı yorumlarına bakılırsa bence başarılı da oldular. G8 de sorunları aşmış G7 performansını yakalarsa yine fiyatlar 5 bin seviyelerinde telefon satmaya başlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonla ilgili eleştirileri dikkate almadım telefonu 1 aydır kullanıyorum fiyatına göre muhteşem bir ürün.

Yeğenime Samsung A20 aldık 1670TL'ye HD+ Amoled ekran diyor ama rezalet bir telefon bunla ne alakası var diyeceksiniz Samsung diye tutturdu bizimkiler adamlar 2019 yılında ekranda pixelleri sayılan telefonları bu paraya satıyorlar kamera desen çamur gibi. LG 4-5 ay önce Hepsiburadada Distribütör garantili G4leri 1000TL gibi bir rakama sattı ki bu fiyata çok ucuzdu almadığıma pişman oldum.

LG özellikle son çıkan serilerinde parasının hakkını fazlasıyla veriyor.

• Klavye durdu hatası falan almayın diye ikinci bir klavye kullanın.

• Daha Öncede yazdım ama kimse cevaplamadı. Bu Bittibitiyor satıcısından alan arkadaşlar gerçekten LG türkiye garantili mi yok sa distribütör garantilimi geliyor. teyit eden oldu mu acaba.
  • Mürşit kullanıcısına yanıt
    Brightstar LG Türkiye garantili yani Distribütör ürünüdür.

Kapalı kutu ürün geldi üstelik kapaklı lüks bir kılıf gönderdiler hediye olarak

• eaduvan E kullanıcısına yanıt
    Dediklerinize kısmen katılıyorum ancak S9 super amoled kullanıyor, G7 İPS ekran kullanıyor. Ayrıca G7 güneş altında 1000 nit gibi bir parlaklığa çıkıyor. Pil performansında bunları da hesaba katmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoksiribonükleotit -- 23 Haziran 2019; 21:52:45 >
  • Huawei p9 kullanıyorum.

g7 ile alakalı sayısız video izledim, yorum okudum.
    kimi diyor ki kamera çok iyi, kimi diyor ki çok kötü
    kimi diyor ki batarya yetersiz, kimi diyor ki 1 günü rahat çıkarıyorum.

yok mu bunun bir ortası? bu telefonu fotograf/video özellikleri ve kulaklık ses kalitesi için almayı düşünüyorum.
    şarj 1 günü rahat çıkarsın yeter, oyun hiç oynamam ama sosyal medya ve Spotify yoğun kullanırım.

Size bu telefon bu kullanımlar için uygun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackhammer -- 25 Haziran 2019; 13:20:2 >
  • LG ye 3000 TL vermek düşündürücü.ekrani ghost screen olur, ekran parlaklığını açarsın telefon ısınır, bootloop hatası verir durduk yere açılmaz, şarjı günü çıkarmaz, servisi kötü milyonlarca insanı mağdur etmiş olabilirler g3 ve g4 serilerinde.kisacasi LG nin kaybettiği güveni kazanması için g12 ye kadar sorunsuz telefonlar yapması lazım.

Edit:zamanında Xiaomi mi5 sahibiydim onunda ekranında ghost screen oluştu sonra öğrendik ki ekranı LG den almışlar.lanet LG her yerde belli ediyor kendini.kesin bu cihazda da ghost screen vardır kalibimi basarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sub-Zer0 -- 25 Haziran 2019; 14:6:45 >
  • Bu arada yeryüzünde lg g7 dual sim bulma ihtimalimiz hiç yok değil mi :(

• Tekrardan indirime girdi ihtiyacı olan kaçırmasın 2716 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi39 -- 7 Temmuz 2019; 17:33:18 >

• Güzel telefon. Fiyatı da güzel seviyelere inmiş ama pilden kaybediyor. Pili 4000mah olsa tam süper olur.

• Bu telefonda NFC var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Bu telefonda NFC var mı?
    Evet
  • Bu fiyata kaçırmayın. 50 TL visa indiriminde kullanılabilir.

• Bataryadan dolayı alamıyorum

• BU fiyata üst segman cihaz bulmuşlar bide beğenmiyorlar.
    Su an bu fiyat aralıgında acık ara en iyisi..rakip olabilecek bir cihaz soylesenize..
    butce yi biraz daha üste tasırım diyorsanız gider s10e alırsınız
    kasımda ayında annemle eşime iki adet v30e aldım cok memnunlar.kendim hala lg g2 kullanıcısıyım..lg candır..
    Pil omrune niye bu kadar takıldınız en kotu iphone dan gene iyidir..

• El_domingo kullanıcısına yanıt
    Zaten g2 den sonra patladı lg. Diğer serilerin çoğu sorunlu.
    Üst segment ihtiyacı olmayan orta segment telefon arayan xiaomi Red mi note 7 alsın geçsin. Paraya yazık neyden kazanıyorsunuz bu paraları.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.