Şimdi Ara

Lg G7 2800 tl (snapdragon 845 4 gb ram 64 gb hafiza ip68 su geçirmezlik / 1000 nite varan parlaklik (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
4
Favori
48.580
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 senedir G6 sahibiyim canavar gibi telefon sıkıntısız. İhtiyacım olsa yine LG den şaşmam. F/P kralı.
  • Almaya niyetlendik fiyat yükseldi. 2 gün önce 2.716₺ fiyatı vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El_domingo kullanıcısına yanıt
    V30 'dan memnun musunuz? V30+ Plus almayı düşünüyorum. Ama güncelleme ne kadar alacak emin değilim.
  • Ben de 1 aydır telefon bakıyordum dün adam akıllı inceleme videolarını izledim, olumsuz internet yorumlarına ragmen bu telefonu almaya karar verdim. Üstüne bugün de telefonum bozuldu. Fiyatı yükseltilmiş kitapsızlar

• ofamof kullanıcısına yanıt
    Mesajın içeriğinde memnun oldugumu zaten yazdım..
    Ancak memnuniyet goreceli bir kavramdır kişilerin beklentilerine göre değişir..
    kıyaslamayı ne bekliyorsunuz ne bulacaksınız ve nekadar odeyeceksiniz diye yapmak daha doğru...
    lg telefonların fiyata gore vediklerinin kıyaslanırsa fiyat/performans cihazı oldugu aşikar.
    sahsen butcem varsa s10e alırım daha az butcem varsa g7 yi yonelirim
    v30+ u ben 8 ay once aldım biraz daha yeni modellere yonelmek daha dogru gibi geliyor..
    ama v30+ hakkaten bizi mutlu etti...
    cihazın şıklığı, kullanımı, özellikleri iyi pil ömrü sıkıntı cıkartmıyor tek eksiği selfi kamera başarımı emsallerine göre düşük..
    donanım haber anakonusuda iyi..https://forum.donanimhaber.com/lg-v30-ana-konu--133094871

• El_domingo kullanıcısına yanıt
    Rakibi değil daha iyisi de var o fiyata.
    www.hepsiburada.com
    Meizu 16TH 64 GB (Meizu Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/meizu-16th-64-gb-meizu-turkiye-garantili-p-HBV00000GH6Z4
  • LG almam abi G3 vardı tertemiz birgün bozuldu anakart gitmiş e garantiden yapalım dedik oda süre biteli 2 gün olmuş şimdi evde çöp vaziyette bekliyor.
    Bu kadar denk gelir garanti bitiyor ve telefon anında bozuluyor yada bı ip... lik var

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.