Şimdi Ara

Lg G7 2800 tl (snapdragon 845 4 gb ram 64 gb hafiza ip68 su geçirmezlik / 1000 nite varan parlaklik (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
4
Favori
48.580
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mi5 kullanıyorum batarya öldü. yerine telefon bulamıyorum! p30 var makul boyutta pahalı! mi9se var makul boyutta bataryası çok küçük! s9 , s10 var pahalı! apışıp kaldım!
  • mi9se p20 vs bakarken kafamı karıştırdınız. peki bu g7 tq ile v30 arasındaki fark nedir? hangisini tavsiye edersiniz?
  • beyaze80 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende seninle aynı düşüncedeyim. Batarya yüzünde sürekli geri adım atıyorum. Redmi note 7'ye kayıyorum. Nasıl pil performansı G7'nin?
  • Babans kullanıcısına yanıt
    Daha 1 hafta olmadı ama pil performansı yeterli. Ben oyun falan oynamam belki ondandır ama gün sonuna kadar bitmiyor batarya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babans kullanıcısına yanıt
    Redmi note 7 de bu telefonun dengi değil be hocam.

• aLTaR_07 kullanıcısına yanıt
    Orası öyle batarya ve fiyat harici hiç bir avantajı yok. Ancak neredeyse aynı boyutlara sahip olmaları ve aradaki devasa pil farklı insanın aklını karıştırıyor. Telefonumu (a3 2016) ünde 3 kere şarja takmaktan bıktım usandım artık.
  • aLTaR_07 kullanıcısına yanıt
    Hocam Adana sıcağında sahada çalışan bir mühendisim artı havalar çok nemli yazın sıcağında 10 dakikada cepte terlemeye başlar bütün telefonlar. LG G4ü her türlü zor şartlarda kullandım maşallahı var bana mısın demedi 3 yılın sonunda sadece bataryayı değiştirdim şu anda aktif kullanımda eşim kullanıyor. Kendime LG G7 aldım gayet memnunum Türkiye şartlarında bu fiyata alınabilecek en güzel cihazlardan bence.

• LG almayın, aldırmayın

çevremde 3 kişide lg g4 vardı anakartları yandı çöp oldu, ve benim de lg g4üm vardı çöp oldu.

bir arkadaşımındna lg V10 vardı oda çöp oldu.

500 tl ye satsa o telefona para vermem
  • MetronoM M kullanıcısına yanıt
    G6 1 senedir kullanıyorum. Fiyatına göre harika. G4 sorunlu bir seriydi ama Türkiye garantili olanlar sorunsuz işini halletti. İthalatçı garantili olanlar ise zaten baştan o riski kabul etmişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/lg-g7-thinq-ana-konu--133868042

Mobilde 126 sayfa görünüyor ve olumsuz yorum yok gibi. Şarj ve kamera konusunda şüpheler kullandıktan sonra gidiyor. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Hiç bir sıkıntısını yok.

• Yeri burası olmayabilir ama samsung a50 batarya konusunda önde olduğu için alma niyetindeyim. Ama hız olarak g7 de aklımı çeliyor. Kaçırdığım bir özelliği var mı g7 nin. Kamera veya diğer özelliklerin de.

• Eğer bu fiyata bir telefon alacak olsam kesinlikle G7 alırdım. G2 telefonumu 6 yıl civarı kullandım ve hala sağlam ama artık emekliye ayırdım. G3 telefonu birçok yakınım kullandı ve 2-3 yıl sonunda bozuldular.
    Yine de G7 ye güveniyorum. Sorun yaşayan görmedim, olacağını da sanmıyorum. Bu fiyata bence çok iyi cihaz, bataryası vs. bence sorun teşkil etmeyecektir ama en büyük soru işareti ram konusunda var. Çünkü her yeni Android versionu daha fazla ram tüketiyor, yine uygulamalar da öyle. Bu bakımdan en az 6 GB ram bu cihaz için harika bir özellik olurdu ama ne yazık ki 4 GB ram ve ileriye dönük bazı kuşkular kafada oluşmuyor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_O_S_S -- 17 Haziran 2019; 0:11:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

Eğer bu fiyata bir telefon alacak olsam kesinlikle G7 alırdım. G2 telefonumu 6 yıl civarı kullandım ve hala sağlam ama artık emekliye ayırdım. G3 telefonu birçok yakınım kullandı ve 2-3 yıl sonunda bozuldular.
    Yine de G7 ye güveniyorum. Sorun yaşayan görmedim, olacağını da sanmıyorum. Bu fiyata bence çok iyi cihaz, bataryası vs. bence sorun teşkil etmeyecektir ama en büyük soru işareti ram konusunda var. Çünkü her yeni Android versionu daha fazla ram tüketiyor, yine uygulamalar da öyle. Bu bakımdan en az 6 GB ram bu cihaz için harika bir özellik olurdu ama ne yazık ki 4 GB ram ve ileriye dönük bazı kuşkular kafada oluşmuyor değil.
    6gb ram+128gb dahili hafıza seçeneği g8 ile gelecek, tabi minimum 5 bin lira bandında geleceği için pek bir faydası yok ama olsun

• willyyyyy W kullanıcısına yanıt
    Şu telefona 100 veya 200 TL ekleyip 6 GB ram yapsalardı harikaydı ama dediğin gibi bunu bir üst model için düşünüp, stratejik bir karar vermişler. Yine de bu fiyata iyi, yine de alınabilir bir cihaz.

• Aklı olan varsa bir daha LG markasına bulaşmaz. G3 kullandım. Lanet olsun o telefona. Kanser etti kanser. 2 sene ite kaka kullandım sonra bir gün o kadar fazla ısındı ki korktum kapattım telefonu. Sonra da 100 liraya sattım.

Telefonda LG General Samsung PC de HP Acer. Bu markalardan uzak durun.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

G6 1 senedir kullanıyorum. Fiyatına göre harika. G4 sorunlu bir seriydi ama Türkiye garantili olanlar sorunsuz işini halletti. İthalatçı garantili olanlar ise zaten baştan o riski kabul etmişti.
    hocam bendede 1 senedir G6 var fakat bataryası rezalet,
    %3 olarak düşüyor resmen bataryası , hakem heyetine gitmiştim 9 ay bekletip haksız buldular.
    sizin batarya nasıl?
  • 2 seneye yakın G6 kullanıyorum şükür hiç bi sıkıntısı yok bataryası da ilk günkü kadar olmasa da başarılı. Değiştirecek olsam net G7 tercih ederim bu fiyat politikalarında.
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Ben teşhir almıştım. Bir seneye yakın teşhirde kalmış. 1 senedir de kullanıyorum. 5 - 6 saat ekran süresi alıyorum. Sürekli internet vs kullanımında 4 saate düşüyor parlaklık otomatik en az %50 60 seviyesinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Ben teşhir almıştım. Bir seneye yakın teşhirde kalmış. 1 senedir de kullanıyorum. 5 - 6 saat ekran süresi alıyorum. Sürekli internet vs kullanımında 4 saate düşüyor parlaklık otomatik en az %50 60 seviyesinde.
    demekki teşhir ile alakası yok hocam,
    ben sıfır aldım benimkide öyle
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.