Şimdi Ara

LG G7 ThinQ | 7 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
4
Favori
13.971
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben olanı yazayım tam sayaç sıfırlanırken tanımlanmış kredi kartı harici girilen bütün kart bilgileri ödemeye geçmeden "kart bilgisi hatalı" denilerek geri çevriliyor, tanımlanan kart ise rahat rahat ödemesini yapıp satın alıyor. Benim tahminim bu yönde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 23 Kasım 2018; 13:52:38 >
  • aldım bee
  • Boşuna aldım ettim yazmayın kardeşler alan biri olsa varya anasını ağlatır buranın ss ler ile. o yüzden kanıtsız hele hiç yazmayın.
  • Bilgileriniz kaydedilirken bir hata oluştu. Lütfen tekrar deneyiniz.SQLSTATE[40001]: Serialization failure: 1213 Deadlock found when trying to get lock; try restarting transaction

sürekli aynı hata. sitenin adminleri eşi dostu varken yedirir mi bize zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E025DA543

aldım bee
    Ciddi misin hocam? Karttan 7 TL mi çekildi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E025DA543

aldım bee
    ben aldım sallama
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Boş yapmayalım lütfen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok mutluyummm aldım sadece 7 liraya hem de
  • 3 tane de ben aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duymuyoruz

Boş yapmayalım lütfen
    konunun kendisi boş
  • 7 lira bende alıyordum ama gönderecekleri kutudan hıyar çıkar diye 3d mesajını girmedim.

7 lirayı çöpe atacak kadar zengin değilim
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Onu diyorum ya dostum :) alan olmayacak bu telefonu :) LG de kötü de olsa yine reklamını yapmış oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ödeme bilgileriniz doğrulanamadı dedi, aynı kart ile telden denedim 3d secure de normal fiyat geldi 7 tl yi göremedim bile tabi

Niye ödeme adımında 7₺ ye düşecek diyor koy o telefona geri adım sayacını dakikası gelince 7 tl ye düşsün,

Hiç şeffaf ve düzgün bi kampanya gibi gelmedi bana

7₺ olduğunu sabahtan beri göremedim bile almayı bırak 7₺ olduğunu gören de çıkmadı burda gören varsa beri gelsin hiç sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne şimdi? Günlerce reklamı yap, saat başı sadece 1 kişi alabilsin telefonu. Gerçekten alabilen varsa tabi. Milli piyangoyu tutturmakla aynı oranda bir şansı, kampanya diye millete yutturmaya çalışıyor LG. Zaten inanılmaz rezil bir imajı vardı, artık iyice yerlere serildi...
  • Arkadaşlar lg marka telefon ve bilgisayarlardan daha kolay alınıyormuş bilginize.. Modeminizde lg ise demeyin keyfinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 23 Kasım 2018; 14:29:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Ben olanı yazayım tam sayaç sıfırlanırken tanımlanmış kredi kartı harici girilen bütün kart bilgileri ödemeye geçmeden "kart bilgisi hatalı" denilerek geri çevriliyor, tanımlanan kart ise rahat rahat ödemesini yapıp satın alıyor. Benim tahminim bu yönde.
    sitede üye olma veya kart tanımlama yok hocam
  • 5 tane aldım
  • Satılacak cihazın rengi belli mi? Ben hiçbir ekranda 7 tl ile karşılaşmadım hangi aşamada fiyat düşüyor anlamak imkansız gibi

• Sepete 2 tane ekledi birini çıkaramıyorum. Hay ben sizin yapacağınız sitenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ullumanitu -- 23 Kasım 2018; 14:56:0 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.