Şimdi Ara

LG GM735 Wirofon çok acil lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar. benimde büyük bir sorunum var.
    Gm735 telefonumda wirofon ile bağlanıyorum herşey güzel arama yapıyor ancak karşı taraf telefonu açınca ben onun sesini duyuyorum ama cızırtılı duyuyorum karşı taraf benim sesimi hem cızırtılı hemde kesik kesik duyuyor. 10 gündür hergün wirofon müşteri hizmetlerini ttnet müşteri hizmetlerini LG müşteri hizmetlerini arıyorum ancak ne dedilerse yapıyorum sonuç değişmiyor. değiştirmediğim ayar kalmadı hart mart bütün formatları denedim müşteri hizmetlerinin dediği herşeyi yaptım sonuç sıfır. hiç düzelme olmadı. Şöylede bir durum var nokia E63 te hiçbir sorun yaşamıyorum harika bir görüşme yapıyorum ama bu lg de olmuyor. ince bir ayar varmı acaba müşteri hizmetlerinin bilmediği . sizdede böyle sorun çıkartıyormu? ne yapmam lazım acil yardım edermisiniiz? tşk.

• aynı sorun bende de vardı,
    ancak 1 günde telefon arızalanınca şu an serviste,
    yenisi gelince denemelere başlayacağım.
    sanırım gprs den bağlandı,
    şu an türkcellden gprs,edge,vs... kapattırdım,
    telefon gelince yeniden deneyeceğim.
    yazarım.

.............................
  • Müşteri hizmetlerini aradım sesim karsı tarafa cızırtılı ve kesik kesik geliyor diye(sadece wirofonda var bu sorun normal hatlarla konusurken sesim düzgün çıkıyor)bana modemindeki ses portları kapalıdır actır dedi bende actırdım yine aynı yine aynı?Su an hala böyle sorunu olan varmı yada bu durumu nasıl çözdünüz bilgi verirseniz sevinirim.Saygılar
  • valla bende denemdiğim şey kalmadı. sıkıldım sonunda ve cihazı satmaya karar verdim. Adamlar wirofon diye reklam yapıp cihaz satıyorlar ama özelliği kullanamıyoruz ve işin en kötü tarafı wirofon telekom müşteri hizmetlerinin hiçbir şey yapamıyor olmaları çok ilgisizler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.