Şimdi Ara

LG GN-M702HQHM ALINDI(TAVSİYE EDİLİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın buzdolabı alma niyetindeyim ve başlıktaki buzdolabını nakit 2350tl ye bulabildim bu buzdolabını kullanan var mı? Buzdolabı endoneyza üretimliymiş sessiz çalışması tercih nedenim bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Edit: buzdolabı alınmıştır.
    Edit 2: Dört günlük kullanım sonucu memnuniyetimiz devam etmekte herhangi bir problem yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 29 Şubat 2016; 20:33:55 >

• Bosch siemens dışında tavsiyelere kimse cevap vermiyor anlaşılan. Kimse yorum paylaşmasada M702HQHM modelini aldım çok memnunum siemensten çok daha sessiz ve kaliteli bir buzdolabı üstelik aynı fiyata geldi. Bu cihazı düşünüp de sorusu olanlara memnuniyetle cevap yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sunstorms

Bosch siemens dışında tavsiyelere kimse cevap vermiyor anlaşılan. Kimse yorum paylaşmasada M702HQHM modelini aldım çok memnunum siemensten çok daha sessiz ve kaliteli bir buzdolabı üstelik aynı fiyata geldi. Bu cihazı düşünüp de sorusu olanlara memnuniyetle cevap yazarım.

http://www.akakce.com/buzdolabi/en-ucuz-lg-gc-b559elqz-fiyati,5506014.html

Ben de LG'nin yukarıdaki modelini düşünüyorum, sizin ürünle aşağı yukarı aynı fiyat ama LG olmasından biraz kaygım var tabi. Siz nereden aldınız?

• Linkteki ürün çin üretimli kalite olarak kore-endonezya-çin şeklinde sıralanıyor. Kendim sirkeci lg bayinden aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Linkteki ürün çin üretimli kalite olarak kore-endonezya-çin şeklinde sıralanıyor. Kendim sirkeci lg bayinden aldım

Ürününe göre üretim yeri mi değişiyor? İlginç. Nerede yazıyor ürünün nerede üretildiği?
  • koyuncuh K kullanıcısına yanıt
    Aynen. Geniş dolaplar kore ve endonezya dar dolaplar çinde üretiliyor alt yada üst kapıyı açtığında oradaki etikette mutlaka yazar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 28 Şubat 2016; 10:03:10 >
  • iyi de kombi tipi dolapları 4 tane var ve hepsi 70 cm. demek ki kombi tipi lg alınmaz o zaman...???

LG'nin kardeşi samsung markasında

http://www.akakce.com/buzdolabi/en-ucuz-samsung-rl67zbpn1-xtr-fiyati,2245371.html

şöyle bir ürün var geniş olarak, o da biraz pahalı???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Samsung u bilemiyorum buzdolabı markası olarak hakkında yorumlar pek iyi değil

• Şubatta 2 yılı dolacak buzdolabı gayet stabil çalışıyor memnuniyetimiz devam etmekte bilginize

• quote:

Şubatta 2 yılı dolacak buzdolabı gayet stabil çalışıyor memnuniyetimiz devam etmekte bilginize

Hocam tavsiye için teşekkürler Profilo dan bir model beğenmiştim tam da alacaktım genişliği 70 cm diye nişanlım dar olabilir dedi mecburen daha geniş modellere bakarken lg ye rast geldim tavsiye etmeniz iyi oldu çünkü kullananı pek yok

• daskadir D kullanıcısına yanıt
    Hocam buzdolabının artıları çok fazla sessiz çalışıyor, buz kırma vs saçma sesler çıkartmıyor çünkü buz çözmek için rezistans sistemi var, soğutma performansı çok iyi, kötü koku oluşumunu engelleyen bir sistemi mevcut ve çok efektif çalışıyor koku sıfır, akıllı inverter motor mevcut, su akıtma vs can sıkıcı olaylar yaşatmıyor kesinlikle tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.