Şimdi Ara

LG Google Nexus 4 - Açılmıyor (rootlu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi telefonum rootlu.Telefonum 'cyanogenmod' tarafından güncelleme alıyor(rom muhabbeti sanırım 1 sene oluyor root atalı ve bi forumda adımları izleyerek atmıştım o yüzden pek bilgim yok rom'un bu oldugundan)Herneyse, dün sabaha karşı yeni bir güncelleme geldi 250mb civarı güncellemeyi yükledm fakat kurulumu kendı yapmadı benım yapmam gerekıyordu ve recovery mod ile kurucaktm dosyayı bulamadm, WİPE seçeneğine girdim birazda uyku sersemi tam olarak naptığımı hatırlamasamda telefon bu hale geldi Google yazısından sonra açılmıyor ve öyle kalıyor kapatınca yeniden kendini açıyor sürekli o şekilde tekrarlıyor kapattıkça, Aynı güncellemeyi cyanogenmod'dan indirdim atıp recoveryden kurarım diye fakat telefon bilgisayarıma usb ile bağlantıda sıkıntı çıkardı driver yüklemedi araştırdım 1-2 program buldum driver kurulumu yaptım şimdi bağladığımda tanıyor fakat telefon tam olarak açılmadığından ''Bilgisayarım'' içinde telefon gözükmüyor ve dosyalara ulaşamıyorum.Farklı bi düzeltme şansım varsa veya telefonu bu şekildeyken bilgisayara tanıtma şansım varsa yardımlarınızı bekliyorum :RpS_mellow:

Fotoraf ekledim biraz daha açıklayıcı olsun diye.

=Swipe To Factory reset - bunu yaptım sanırım

= Telefon burdan sonra açılmıyor.

= reboot menüsünde böyle soruyor bunu geçtikten sonrada alttaki fotoraftaki yer çıkıyor ne dersem diyim gene google yazısından sonra takılıyor.

= üstteki fotoraftan sonra cıkan yer

= Pc'ye bağlı olduğu halde 'bilgisayarım''da göremiyorum (pc biraz sıkıntılı oldugu ıcın onuda telefonla fotoraf çektim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan5959 -- 30 Ekim 2015; 3:40:32 >

• SkipSoft ToolKit ..programı indir yükle telefonu bağla ve bodlader moda aç programı çalıştır ordaki talimatları uygula yes no diye.. telofonun pc bağlı ve botloader moda olsun..yalnız cihazdaki tüm herşey silineek ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüküm -- 31 Ekim 2015; 23:08:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.