Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 LG Google Nexus 5X - Kutusunda Tüm Aksesuarlarıyla - Kayıtlı Satın Al 23 Ağustos 2020 17:39 1 1 LG Google Nexus 5X - Kutusunda Tüm Aksesuarlarıyla - Kayıtlı Yeni telefona geçtiğim için artık boşa çıkan Lg Nexus 5X LG-H791 modeli telefonumu satıyorum.Google'ın Nexus serisi bu cihazda SAF ANDROİD bulunmaktadır. Ekstra gereksiz uygulamalar yoktur.Eski sayılabilecek bir cihaz olmasına rağmen USB TYPE-C girişlidir.??Ürün zamanında ABD'den kendim aldım. Yıllardır kendi pasaportuma kayıtlıdır. Dolayısıyla kayıt problemi yoktur.Ürün, Türkiye'de satılmamıştır, dolayısıyla bulma şansınız fazla yoktur. LG-H791 uluslarası model, Güney Kore üretimidir.32GB'lık versiyondur. 16'lıklardan değildir.Parmak izi okuyucusuna kadar çalışmayan hiçbir fonksiyonu yoktur. Ekranı, alındığından beri cam ile korunmaktadır. Hala koruyucu camı üzerindedir. Dolayısıyla çizik yoktur.Ekranda yanma, ölü piksel vs. hiçbir sorun yoktur.CİHAZDA ÇALIŞMAYAN FONKSİYON YOKTUR. SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR.Kasanın arkasında kullanıma bağlı çizikler vardır (Resimlerden de görülebilir.) Ben uğraşmadım ama arka kapak satın alıp değiştirebilir ya da kılıf alıp hiç dert etmeden kullanabilirsiniz. Maliyeti en fazla 40-50TL olacaktır.Fiyat olarak 550TL düşünüyorum.Satın alan kişiye şimdiden hayırlı olsun. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Macbook Pro 16 M1 Max 32GB 1TB TR Klavye TR Garanti Reebok Sublite Legend 2.0 - Sıfır - 44,5 Numara Apple Magic Keyboard Kablosuz Türkçe Q Klavye Model A1314 13" Macbook Pro Touchbar - TÜRKÇE KLAVYE - GARANTİLİ - KUTULU