Şimdi Ara

lg gsa-4156B Dvdwriter cd ve dvd okumuyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aradaşlar lg gsa-4167B dvdwriter bilgisayarım içinde görünmesine rağmen cd ve dvd okumuyor.. Cd-writer ve dvd-rom kullanıyorum. ikisi de nizami çalışıyor. Ama dvd-writer hiçbir şey okumuyor. Diğer ikisini çıkarttım. Dvd-writer'ı tek takıp her türlü şeyi denedim ama bir türlü olmadı. master ve slave olarak denedim. diğer sürücülerle düzgün çalışmasına rağmen farklı ide kablosu alıp onla da denedim ama olmuyor.. Bozuk da değil başka bir bilgisayarda çalıştı...

ne yapmalıyım?? yardımcı olabilelek arkadaşlar varsa çok mutlu olurum...

• arkadaşlar şimdi boş bir dvd koydum alet boş dvd yi tanıdı, yazmayı deneyeceğim bakalım yazacak mı??

Ama dolu cd ve dvdleri hiç tanımamaya devam ediyor. cd-dvd yi takdığımda yüksek sesle döndürüyor ama tanımıyor ??. dilerim ne yapılacağını bilen birileri çıkar..
  • up..
  • arkadaşlar boş bir cd taktıktan sonra sağ tıklayıp özelliklere tıkladığımda raw dosya sistemi yazdığını gördüm ?!? acaba bununla ilgili bir şey mi??
  • bende de bu sorun mevcut asp dosyaları ile alakalı birşey duydum onunla alakalı olabilir bende sonuca ulaşamadım pm atarsan sevinirim sorunu halledersen yada hallettiysen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.