Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gayet iyi fiyat satabilirsiniz niyetiniz var ise
    quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Geçen ay Hepsiburda indiriminden 400TL'ye aldığım telefona bugün bizim komşu ısrarla bana sat 300 liraya dedi, aslında satmaya niyetim vardı, ne dersiniz bu fiyata satılır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Geçen ay Hepsiburda indiriminden 400TL'ye aldığım telefona bugün bizim komşu ısrarla bana sat 300 liraya dedi, aslında satmaya niyetim vardı, ne dersiniz bu fiyata satılır mı ?

üzerine koyacak biraz param olsa idi ben şahsen satar optimus one alırdım. daha fazla param olsaydı da optimus x2 için kasardım.

her ne kadar iyi telefon memnun olsak da 2.2-2.3 ile 2.1 arasında çok bariz farklar var.
  • arkadaşlar bikaç sorum var.

ilki root olayı ile ilgili. bazı programlar var unroot işlemi için. bunlar ne kadar işe yarıyor ilk mesajdaki root işlemini yaptığımızda? geri alabiliyor muyuz rootu? bir de kullanıcı sözlüğüm iki haftada bir filan sıfırlanıyor. belirli limiti filan var sanırım ama hep t9 kullandığım için çok gıcık bir durum bu. onlarca kelimeyi tekrar tekrar girmek zorunda kalıyorum. bunun yani sıfırlama olmamasının bir yolu var mıdır? yada yedeklenebiliyor mu kullanıcı sözlüğü? en azından bir limite kadar yazayım o anki haliyle kalsın hep hiç sıfırlanmadan. teşekkürler.
  • Root etme işleminin neden geri alacaksın ki? ama geri alındığını biliyorum, bir kere root et bırak

öyle zaten zararlı birşey değil,T9 olayını ben kullanmıyorum dediğin gibi o sorunlar oluyor,,
  • arkadaşlar LG teknik destek bölümüne mail attığımda "LG Türkiye için resmi Android 2.1 romu çıkarmıştır. Yüklemek için ücretsiz servisimize göndermelisiniz " diye cevap döndüler. Türkçe mesaj karakteri açısından sıkıntılarım çözülecek gibi geliyor. Kullanan arkadaşlar varmı? veya kullanabilmek için servise göndermeden benim yükleyebileceğim bir link. 6 7 kere rom atmış bulunduğum için problem olmaz diye düşünüyorum :) Kendim yükleyebilmeliyim.

Fikirleriniz nedir ?
  • mahser42 onlar başka ülke rom yüklüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

mahser42 onlar başka ülke rom yüklüyorlar.

az önce hem istanbul hem lg teknik destek hemde ankara teknik destek ile ayrı ayrı telefon görüşmeleri yaptım. ısrarla türkçe sürüm olup olmadığını sordum ve türkçe sürüm yükleneceğini söylediler.

ayrıca ısrarla kendim yükleyebilirim link verin dedim ama vermediler :)

gönderelim bakalım türkçe mi değil mi ;)

sonucunu yazarım birkaç gün sonra.
  • 20a hong kong yükleyip yollarla. Resmi rom çıksa pc suitten yüklenir.
  • anlamıyorum bütün ülkeler rom yayınlıyor. bizimkiler telefonu ayağına bekliyor.:) çıkıp çıkmadığı da muamma
  • valla üstüne basa basa dedimki, şu anda spain 20c yüklü. daha öncede defalarca denedim. mesajlarda türkçe karakter sıkıntısı var. eğer avrupa romu felan yükleyecekseniz uğraştırmayın dedim. yok dediler türkçe destekli rom yükleyecez. çok ısrar ettiler artık bi gönderelim :)
  • invisible'nin dedği gibi olur büyük ihtimal yollarlar telefonu :) bir ihtimal çıkartmışlarsada ayıp etmişler biz 2.3.4'e geçtik ama sorun olmaz :)
  • bir dene bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

Root etme işleminin neden geri alacaksın ki? ama geri alındığını biliyorum, bir kere root et bırak

öyle zaten zararlı birşey değil,T9 olayını ben kullanmıyorum dediğin gibi o sorunlar oluyor,,

daha sonra garantiye gönderdiğimde sorun çıkartmasınlar?
  • valla arkadaşlar vazgeçirdiniz göndermekten telefonu. ama telefon hakkında herşeyi öğrendiğim yer burası. sizi dinlemek daha akıllıca.
    kendim bi tane bulup yükleyeyim bari :)

ya ben baya bi süre android 2.3.3 swiftdroid 1.5-1.6 kullandım ama şarj 12 saat felan gidiyordu. o yüzden 2.1 e geri döndüm.
    şu an eğer 2.3.4 te şarj durumu 2.1 kadarsa hiç uğraşmayalım geçelim. ne dersiniz ?
  • şarj bir gün gidiyor ama ben günde 12 saat kullandığım için 2 gün olarak hesaplıyorum.2 günde bir şarja takıyorum.2.3.4 şarj olarak şuan gayet iyi.
  • 12 saat kullanmakta nasıl Northstar? Genelde herkesin telefonu 24 Saat açık olur,

Senin dediğinden şu anlaşılıyor ki gece-gündüz açık Cynoagen Mod M4 hiçbirşekilde

2 GüN'ü çıkaramaz doğrumudur?
  • işlerim gereği şarj benim için önemli. yoksa 2.3 teki hızın tadını aldıktan sonra geri dönmek pek akıl karı değil.
    ne yazıkki custom romlarda şarj orjinallerden az gidiyor. bir çok yerden avantajın varken şarj olarak feragat ediyorsun...
  • evet 2 günden fazlayı ne yazıkki çıkartmıyor. anca telefonu hiç kullanmıcaksın bekleme konumunda 2.3 hiç pil harcamıyor diyebilirim. gece 1 den sabah 10a kdr kullanmadım için 2 gün olarak hesaplıyorum.
  • beyler clean android (cynogenmod olmayan) 2.3 romun batarya süresi resimdeki gibi ben bu romu pek kullanmadım ama cynogen romda bataryadan memnun kalmayıp 2.3ün hızından yararlanmak isteyen deneyebilir yüklenişi aynı.

gördüğünüz gibi 3 gün gidiyormuş batarya.

http://joestone.prisonblock.hu/ginger0511.zip
    çalışmayan pcsuite diğer herşey çalışıyormuş.

• Joestone'un romunda ses oldukça düşük. o sorun çözülse kullanacağım ancak ses öyle düşükki duyulmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.