Evet 11 mayısı da denedim yok son sesi oldukça düşük. çözüm yolu bulsam geçeceğim Clean Rom'a ama bulamadım CM7'de devam ediyorum :)
illa ki birşey çıkıyor yoksa bende geçeçeğim Bu 2.1 de inanın biri arıyor
tel titriyor,ses çıkıyor ama telefon da görüntü yok bildiğin tuş kilidinden çıkması
5saniye aldı ,uyanana kadar :) önemli bişey olsa vurup kırarsın
quote:
Orijinalden alıntı: ufukcoskun
quote:
Orijinalden alıntı: North.star
hocam son güncelleme mayıs 11 o düzelmemiş mi?
Evet 11 mayısı da denedim yok son sesi oldukça düşük. çözüm yolu bulsam geçeceğim Clean Rom'a ama bulamadım CM7'de devam ediyorum :)
banada 2.1'in ses yüksekliği kadar geldi . bazı melodilerde ses yüksek bazılarında kısık çıkıyor . ama cm7nin sesi kadar olamaz.
@ertank07 aynen ben o hataya çok kıldım :)
NorthStar Sen bu işlerle çok uğraştın kullanmamışsın ama Ben bu CLean Android Rom'a geçeyim mi? Şarj benim için önemliydi ama 2.1 çok ağır gelmeye başladı
iphone u olan arkdaşın yanında o kadar android diyoruz rezil olduk :))
sen geç bi dene bakalım memnun kalırsan kalırsın. kalmazsan başka romları denersin. şarj konusunda iyi rom.
Çok soru soruyorum ama Bu romda Türkçe destekli değil mi arkadaşlar?
Joestone 22 Mayıs sürümünü yayınladı , yenilikler,Ses düzgün mü bilmiyorum
Değişiklikler: Standart olarak -600 Mhz değil, daha önce 787 -DSPManager Çalışma Aynı anda bir harita hata kovmak-İş programları, -çekirdek kaynakları v20c kullanın Wifi, GSM-Geliştirilmiş hız
arkadaslar söyle t9 icin kullanışlı bi klavye yokmudur?even better diye bir klavye var cok iyi ama mesaj yazarken devamlı hata vermekte kendi klavyesinin t9 unun sözlügü,sözlügüne kelime eklemek çile gibi.
Merhaba Arkadaşlar Joastone CLean Romunu kurdum gerçekten Telefon fena hızlandı hatta Evrim değiştirdi ;) Ses seviyesi o kadar düşük değil bir Alarm buldum, alt-üst beraber uyandık :)
Ama bir sorunum var Teknik bilgisi olan varsa yardım edebilir mi, LG klavye yükleyeceğim System'e
4 tane dosya atacağım Root Explorer Engaged! deyip izin vermiyor, tel rootlu geldi zaten,Superuser
var,Yüklenmiyor o dosyaları atmam gerek,Eğer olmazsa Siz hangi klavye kullanıyorsunuz?
ertank07 o sürümde animasyonlu duvar kağıtları çalışıyor mu?
klavye içinhttp://www.mediafire.com/?6a3q9oyq9f97c21 dosyayı indir sd karta at recovery üzerinden yüklersin root explorer ile hiç uğraşma(bu klavye 2.1deki ile aynısı)
Dostum Animasyonlu duvarkağıtlarının yarısından fazlası açılmadı hata
verdi,2 tanesi filan açıldı ekolayzır gibi hareket ediyor,Su damlası,kutup vs.
açılmadı hata verdi. LG için tşk ederim fakat bu Rom Recovery de açılıyor mu
acaba? Recovery modda ne rom ne program yükledim anlatan bir link var mı
elinde rica etsem
Benim RoM fastboot, Recovery Rom yüklemedim, Bu Recovery Rom'uda mı
yüklemem gerekli şimdi ?
Bu Recovery Romu mu yükleyeceğim NorthStar
System romu bozulmaz mı?
recovery0511.zip
recover ayrı dosya ise zipte direk onu kur eğer öyle değil ise fastboot atıcağın için sistemin sıfırlanır o yüzden seçimi sana bırakıyorm.benim aklım o an cm7ye gitti clean romda recovery çalıştırmak zor olabilir.
şimdi anladım,5mb lık birşeymiş zaten bu, Cleanromun Recovery rom zipinin içinde
revory.img var onu flash edeceğim,Sendeki recovery de kullanabilirmiyim
acaba Northstar??
Bu arada ben 11Mayıs romu kurdum 22 mayıslı olanda LG de kaldı açılmadı,
birde menüyü beğenmedim alt üst karanlıktı Ad launcher ex kurdum böyle
iyi karşıdan gelen ses te bir artma iyileşme var şaşırdım ama telefona
dokununca çok hızlı tepki veriyor şarj durumun paylaşırım ilerleyen günlerde
sen yinede onun recovery romunu yükle. flash et bakalım açılcakmı açılma sorunları vardı bende ondan. telefonu yeniden başlat dedimde recovery geçiş yapıyordm . home + power tuşu ile açıyorlar bildiğim recovery..bende de öyle açılmıyor. 2.3 ün menüsü çok basit kalıyor bende adw kullanyorum. daha şık.
dostum ayrı dosya derken recovery511.zip var bunun içinde system.img de var boot.img de bi sürü img var. Data img içinde birde recovery.img var 5.5mb