sadece recover.img yazdır yoksa hepsini atarsan format atmış olursun.
ok öyle yapiyim bari, LG nin klavyesine alışmışız yoksa pek mesaj yazan biri
değilim.Ama nasıl oluyorda Telefon bu kadar hızlanır inanılır gibi değil,şimdi
telefon parasının hakını veriyor ;)
hızlanıyorda program ata ata telefon kasmaya başlıyor. yoksa hafıza boşken olan hızı korusa tadından yenmez.bence 2.3ün klavyesi lg ime'ye göre daha iyi ben nedense onda daha az hata yapıyorum kelimelerde . bu arada batarya calibrasyon diye bi program attım telefona cm7 şuan 2 günü aştı batarya süresinde.
Bendeki klavye Çince vari birşey , Program fazla atmam ben çok yükleme yapmıyorum
da şu kalibrasyon programını paylaşabilirmisin peki? Bende yükliyim Cyonagen mod
iyi olmuştur o zaman
battery calibraiton ok buldum budur herhalde
ben bi ara en iyi programlar listesini yazıcam burdan linklerle yararlanırsınız şu aöf sınavı bi geçsinde. boş zamanım olcak.
Arkadaşlar Clean Rom'un 22 mayıs sürümünü kullanıp ses konusunda bilgi verebilir misiniz? Ses yüksekliği ne durumda?
Ben 22 mayıs ı kuramadım yani sistem açılmadı 11 mayıs kurdum bunu kullanıyorum ,, bi türlü recvoery mod olmadı,3 farklı recovery img yazdım flash ile
yine olmadı lg klavye yüklenmedi,türkçe klavye yok bunu halletmem lazım.
şimdi fastboot değil de download mode açılıyor :) northstar arkdşm acaba download mode ta bişekilde yükleyebilirmiyim klavyeyi?
tekrar fastboot ta şimdi dokunmuyorum telefona maymun ettim
Ufuk arkadaş Ses o kadar düşük değil, Sesli ortamda 1.6 olsun 2.1 olsun zaten duyulmuyor telefon .Sesi yüksek melodi remix seçmek gerek,,
Arkadaşlar kimse yokmu ya?
Ben CLean Rom ile izlenimlerimi paylaşayım, Bir kere RecoveryMoD olmuyor,Ben artık
gerekte duymuyorum 852Mhz idi kendi kendine kapanmış 806Mhz'de kullanıyorum,kullanımda
sıkıntı yaratacak bir durum yok.App2Sd kafasına göre bazı programları SDkarta yüklüyor
bazılarını hafızaya(buna neye göre karar veriyor bilmiyorum) Klavye Touchpal i yükledim
gayet iyi. Ben Memnunum,buna geçtikten sonra 2.1 asla geçmem, teli çöpe at daha iyi,,
Tavsiye ediyorum Şarj olayına gelirsek bugün tam şarj edip calibration yaptım deneme
aşamasında,Rom'a ne img lar yazdım çökmedi banamısın demedi valla
quote:
Orijinalden alıntı: ertank07
şimdi fastboot değil de download mode açılıyor :) northstar arkdşm acaba download mode ta bişekilde yükleyebilirmiyim klavyeyi?
download modda yüklenmez ki kdz'den güncelleme yaparsın ordan tek. fastboot ile çözersin anca custom romları sen multiling android keyboard kursana bn onu kullanıyorum ı ve ş harflerinide destekliyor hata yapma oranıda az 2.3ün klavyesi ile aynı
quote:
Orijinalden alıntı: ertank07
Arkadaşlar kimse yokmu ya?
Ben CLean Rom ile izlenimlerimi paylaşayım, Bir kere RecoveryMoD olmuyor,Ben artık
gerekte duymuyorum 852Mhz idi kendi kendine kapanmış 806Mhz'de kullanıyorum,kullanımda
sıkıntı yaratacak bir durum yok.App2Sd kafasına göre bazı programları SDkarta yüklüyor
bazılarını hafızaya(buna neye göre karar veriyor bilmiyorum) Klavye Touchpal i yükledim
gayet iyi. Ben Memnunum,buna geçtikten sonra 2.1 asla geçmem, teli çöpe at daha iyi,,
Tavsiye ediyorum Şarj olayına gelirsek bugün tam şarj edip calibration yaptım deneme
aşamasında,Rom'a ne img lar yazdım çökmedi banamısın demedi valla
bence recoveryîn 5mb dosyasını değilde, o 60 mb indirdin zip içindeki bütün dosyaları ile tele kurarsan çalışır diye düşünüyorum
852de telefon kapandımı ben de cm7de hiç kapanmadı o değerde kullanıyorum.
sd kart sıkıntısı varsa kötü cm7de kafasına göre kurmadı ben nereye ayarlarsam oraya attı.
şuan şarjın kaç sat gösteriyor ve %kaç?
Recovery le çok uğraşmıcam gece geç yatıyorum sonra ;) Dediğin gibi büyük ihtimalle olur
852mhz de şarjdayken kapanmış ama ben o sırada çok img yazdım tak çıkar pili filan
aptalladığından yapmışta olabilir,Program kurarken bana Sd kartamı kurayım diye sormuyor
bakıyorum ki, Kendi SD karta aktarmış, App2Sd yapıyor bunu,Senin fikrin varmı ki başka?
ama şöyle birşey var hepsini Sd karta aktarmadı,acaba yazılımsal bir yanlışlık mı yapıyorum
saat nerdeyse 17:00 şarj %90 da 3-4 kısa görüşme genelde beklemede, widget
yok,senkronizasyon yok,zaten işteyim pek bakamıyorum öyle
SD karta program kurmak için install manager diye program varmış demekki
bunu kullanacağız, işin içine girince amma şey çıkıyor bilgisayar bilgisi
olmayan için Android çok boş :)
sd karta kurulan programların widgetları çıkmıyor böyle bi durumda var 2.3te
arkadaşlar Joestone da hangisini nasıl atacağız acaba kdz ile recovery 0511.zip mi atılacak.Biraz< acemiyimde
Önce Kdz programı ile 2.1 fastboot özelliği olna ROM kuracaksın, ondan sonra ginger0511 i kurarsın ama bunun kurma tekniği
farklı bunun içinde dosyalar indirmen gerek, adım adım gidersen kolay, driverlarin doğru yüklüyse sorun çıkmaz kardş