Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fastboot moduna bir türlü alamadım gitti.Bir kaç tane fastboot özellikli room indirdim ama olmadı.2-3 saattir uğraşıyorum .Bıktım usandım yani.Hafta sonuna bir daha deneyecem.Sagolasın yinede.
  • Sen önce fastbootlu Romu bulup yükledin mi ki?

Bunu yükle Kdz ile sonra telefon kapalı iken , ses açma+bul+telefon açma

birden bas, telefonu USB ye tak ondan sonra ms-dos ta ver komutları

http://www.mediafire.com/?y7q20212djy40ap fastbootlu rom
  • Arkadaşlar bir program vardı isimini hatırlayamıyorum Etkin yani başlangıçta

çalışan programları iptal edebiliyordun haliyle şarj da uzuyor, bunun ismi neydi?
  • işte bu buldum 47kb lik süper program

Startup Auditor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

işte bu buldum 47kb lik süper program

Startup Auditor

bende autostart programını kullanıyodum şu araba simgeli olan app
  • Bunu kullanmadım ben dostm,,
  • Optimus Black P970 gelmiş TR'ye ya satılıyor.900 küsür lira.Gözüm kamaştı valla
  • iYİ Telefon yapmışlar ama fiyat yüksek gibi
    Android 2.2 ile geliyor ekranı iphone gibiymiş,Nova teknolojisi ile güneşte dahi hiç yansıma yapmıyormuş,

Arkada 5mp önde 2mp kamerası var,capasitive ekran
    1500mah pil ve ışık sensörleri ile parlaklığı kontrol edip %50 tasarruf sağladığını
    iddia ediyor.

http://www.lg.com/tr/cep-telefonu/tum-lg-telefonlari/LG-P970.jsp
  • NoVa Teknolojisi karanlıkta ekranı nasıl görüyorsan Güneş altında da o şekil

görüyorsun mükemmel bir şey ve sadece LG nin bu modelde varmış,

iphone 4 retina ve Galaxy S2 Amoled dahi dış mekanda yanına yaklaşamaz

diyorlar Tebrikler LG ,şimdi o 900Lira eder diyorum
  • Clean Rom un şarjı 2 gün gidiyor arkadaşlar öyle fazla gittiği gibi bir durum yok,

Çok kullansan 1.5 günde biter mesela.Ben romdan memnunum yinede,
  • arkadaşlar koca markette şöyle ayrıntılı güzel bir takvim uygulaması bulamadım varmı bildiginiz bir uygulama
  • 2.3 te kritik bug kesfettim telefondan gonderilen mesajlar bazen ulasti gozukup ulasmadigini anladim arkadasim bazen mesajlari almadigini soyledi. Handsms ile denicem bide
  • Bu hata iGO SmS te mi gerçekleşti dostm,,
  • igo sms hiç kullamadım go ve handsms kullandım daha yüklemedim ama 2.3ün mesaj programı kesinlikle hatalı zaten mesaj geline telefonun ışığı yanmıyor ses çıkıyor.
  • M5te henüz çıkmadı adam ya çok uğraşıyor yada uğraşmayı bıraktı
  • beyler ben swiftdroid v2.0 2.3.4 M4 rom kurdum.çok çok memnunum.belki merak edenler olabilir.izlenimlerimi paylaşmak istedim.türkçe dil desteği var.wifi'de hiç bir sorun yok.gps daha hızlı,şarj süresi kısa olduğu falan söylenmiş ama açıkcası daha uzun diyebilirim 2.1e göre
    şöyle söyleyeyim. toplam 1.5 saat konuşma,1 saat nette dolaşma falan 2.5 gün.telefonum 24 saaat açık.şöyle birşey dikkatimi çekti.2.1'de batarya yüzdesi kullanınca düşüp sonra yükseliyordu.bu romda öyle birşey yok ve sanki kullanmasanız hiç bitmeyecek gibi.%50yle gece bıraktım,kalktığımda yine %50ydi.uygulamalarda da hiç bir sorun yaşamadım.hız aşırtma özelliği var.min 245 , max 800 küsür arası.hız aşırtma yapılmadan geliyor rom ama 2.1e göre dağlar kadar fark var hız konusunda.yani daha hızlı:) bir donma sorunu yaşamadım.romun kurulumuda çok basit.

benim sorum acaba bu roma uygun farklı temalar nereden bulabilirim?

birde komik bir soru gelebilir ama launcherla tema arasındaki fark ne?

• arkadaslar applanetin son sürümü yüklü fakat iki gündür baglantı hatası deyip uygulamalar gözükmüyor varmi aynı sorunu yaşayan genel bi sıkıntımıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

arkadaslar applanetin son sürümü yüklü fakat iki gündür baglantı hatası deyip uygulamalar gözükmüyor varmi aynı sorunu yaşayan genel bi sıkıntımıdır?

Applanet'in app server'i offline şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukcoskun -- 28 Mayıs 2011; 12:51:54 >
  • LG hala 2.1 rom çıkarıyor, 2.1 çok zayıf kaldı 2.3 ü görünce
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.