Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben hala 2.1 kullanıyorum.Custom rom yüklemiyorum.Ben wi-fi tether kullancam ama root etmem lazım.Önce z4root ile idare ediyodum ama artık oda işe yaramıyor.Bana tek tıkla root edebileceğim z4root tarzı bir program söylermisiniz? Yada kolay bir çözümü varsa anlatırmısınız mümkünse:)
  • alperin anlatımı en iyisi. Root için
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

alperin anlatımı en iyisi. Root için

yaptım ama olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Hollanda 20B
    2011-05-28
    http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/GT540/ANLDBK/V20b_00/V20B_00.kdz

bu romun diğerlerinden mesela İspanya v20c romdan ne gibi farkları var.
  • arkadaşlar bir haftadır applanete baglanamıyorum,normal markettede çogu uygulama gözükmüyor aramalarımda spb tv syfire vs. bazı uygulamar bulunmuyor markette varmı bilgisi olan?gerçi rom yüklemek dışında başka amaçla cihazı kullanan kalmadı pek başlıkta:-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

arkadaşlar bir haftadır applanete baglanamıyorum,normal markettede çogu uygulama gözükmüyor aramalarımda spb tv syfire vs. bazı uygulamar bulunmuyor markette varmı bilgisi olan?gerçi rom yüklemek dışında başka amaçla cihazı kullanan kalmadı pek başlıkta:-)

hocam markette herşeyin görünmesini istiyorsan marketenabler kullanacaksın. t mobile ayarını seç yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: North.star

quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

arkadaşlar bir haftadır applanete baglanamıyorum,normal markettede çogu uygulama gözükmüyor aramalarımda spb tv syfire vs. bazı uygulamar bulunmuyor markette varmı bilgisi olan?gerçi rom yüklemek dışında başka amaçla cihazı kullanan kalmadı pek başlıkta:-)

hocam markette herşeyin görünmesini istiyorsan marketenabler kullanacaksın. t mobile ayarını seç yeter

tesekkürler hocam
  • Arkadaşlar bende custom rom cynogenmod 7 yükledim. Fakat açılışta logo gelmiyordu, fastboot mode ta da ekranda birşey yazmıyordu. recovery mode girmiyor sanıyordum fakat görüntü gelmediğinden dolayı görmemiş olabilirim. bende 2.1 kdz romu tekrar yükledim, bu seferde android yazısı dönüp durdu. Lg servisinin mail ile attığı romu ve servisin attığı programı kullanarak rom yüklemeye çalıştım. ikinci denemeden sonra cihaz açılmadı. Şuan hiçbir tepki vermiyor telefon. Servise verdim garanti dışı bıraktı. Herhangi bir fikri olan var mıdır?
  • Servise vermeseydin keşke, birşekilde yüklenirdi arkadaşlar yardım ederdi.Ben kaç kere rom

yükledim birkaç kere öyle kitledim açılmadı ama yeniden kurtardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhengiz

Arkadaşlar bende custom rom cynogenmod 7 yükledim. Fakat açılışta logo gelmiyordu, fastboot mode ta da ekranda birşey yazmıyordu. recovery mode girmiyor sanıyordum fakat görüntü gelmediğinden dolayı görmemiş olabilirim. bende 2.1 kdz romu tekrar yükledim, bu seferde android yazısı dönüp durdu. Lg servisinin mail ile attığı romu ve servisin attığı programı kullanarak rom yüklemeye çalıştım. ikinci denemeden sonra cihaz açılmadı. Şuan hiçbir tepki vermiyor telefon. Servise verdim garanti dışı bıraktı. Herhangi bir fikri olan var mıdır?

Fastboot mode'da açılınca yazı gelmeyebilir. Benim fastboot rom'da da yazı gelmez örneğin. Ekran bomboştur.

Neyse.

Denetim Masası- Sistem- Donanım- Aygıt Yöneticisi- Modemler bölümünden LGE Virtual Modem i devre dışı bırakın.

Telefon kapalıyken ses kısma ve açma kapama tuşu ile Download mode a alın telefonu. (bazen bu çalışmıyor, ses kısma , kamera tuşunun üstündeki search tuşu ve açma kapama tuş kombinasyonunu da deneyebilirsiniz.)

PC ye bağlayın telefonu ve KDZ ile yükleme yapın.

• quote:

Arkadaşlar bende custom rom cynogenmod 7 yükledim. Fakat açılışta logo gelmiyordu, fastboot mode ta da ekranda birşey yazmıyordu. recovery mode girmiyor sanıyordum fakat görüntü gelmediğinden dolayı görmemiş olabilirim. bende 2.1 kdz romu tekrar yükledim, bu seferde android yazısı dönüp durdu. Lg servisinin mail ile attığı romu ve servisin attığı programı kullanarak rom yüklemeye çalıştım. ikinci denemeden sonra cihaz açılmadı. Şuan hiçbir tepki vermiyor telefon. Servise verdim garanti dışı bıraktı. Herhangi bir fikri olan var mıdır?

Sanırım cihazına Jtag yapılmalı. İstanbulda SevgiGSM yapıyor. SancakGSM denemeye değer.
  • bugun saturn (marmara forum) da p503 inceledim kasa harika arkada android amblemi var şık telefon 2.1 yüklüydü. kendi telefonumla yanyana getirdim ama gt540 daha canlı renklere sahip sanırım baya farkı gözle görebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukcoskun

quote:

Fastboot mode'da açılınca yazı gelmeyebilir. Benim fastboot rom'da da yazı gelmez örneğin. Ekran bomboştur.

Neyse.

Denetim Masası- Sistem- Donanım- Aygıt Yöneticisi- Modemler bölümünden LGE Virtual Modem i devre dışı bırakın.

Telefon kapalıyken ses kısma ve açma kapama tuşu ile Download mode a alın telefonu. (bazen bu çalışmıyor, ses kısma , kamera tuşunun üstündeki search tuşu ve açma kapama tuş kombinasyonunu da deneyebilirsiniz.)

o şekilde de denedim fakat hiçbir şekilde görüntü ve titreşim gelmedi. Telefon pcye bağlı değilken bile sadece açma düğmesine bastığımda açılış titreşimi gelmiyor. bende telefon açılmıyor kanaatine vardım. yanılıyor muyum?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ufukcoskun

quote:

Neyse.

o şekilde de denedim fakat hiçbir şekilde görüntü ve titreşim gelmedi. Telefon pcye bağlı değilken bile sadece açma düğmesine bastığımda açılış titreşimi gelmiyor. bende telefon açılmıyor kanaatine vardım. yanılıyor muyum?

hocam bi kere telefon açılıştaki LG logosunu dahi görmüyorsa donanımsal müdahale şart. jtag olayı filan var onu yaptırman lazım.forumda yapanlar mevcut konu içinde sohbeti geçmişti.

• arkadaşlar flash playerı hala kullanamıyorumuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir91

arkadaşlar flash playerı hala kullanamıyorumuyuz

kullanamıyoruz ve kullanamayacağız =) flash player'ı kaldıracak kadar bir işlemciye sahip değil telefonumuz..
  • islemciyi 800 mhz de kullaniyorum yeterli olmazmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir91

islemciyi 800 mhz de kullaniyorum yeterli olmazmi

ben 825te kullanıyorum üstüne marketten f.playeri kurdum fayda etmiyor. sitelere bakarken flash yükleyin yazıyor.
  • Arkadaşlar telefonumdaki cep net paketi ile ipoddan bağlanmak istiyorum yada iphone'dan nasıl bağlanabilirim? bunun için herhangi program var mı ?
  • arkadaşlar telefonumu satıyorum.Garantisi devam ediyor,ilgilenenler pm yoluyla söyleyebilir
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.