Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zentetsu

Blutooth kulaklık kullanabileceğim bir custom rom var mı bildiğiniz? bu cyanogen romlarının hiç birinde kablosuz kulaklık desteği yok

blutooth kulaklık çalışan bir rom lazım yok mu bilen yahu?
  • beyler size mukemmel bi haberim var[sm=icon_smile_cool.gif

artik telefonlarimiz flash destekliyor yanlis duymadiniz arik film izleyebilicez kral oyunda oyun oynayabilicez

tarafimca denenmis olup linkini yarin sabah aticam
  • Dostum yeni bir RoM 'mu yoksa application mı,ipucu verirmisin ;)

olursa çok güzel bir haber
  • Evet bir eleman Flash in çalıştığını söylüyor browser yapıyormuş

Puffin web browser ben 0.99$dolara satın aldım denediğimde sonucu paylaşacağım.4.7mb

bişey başarılı olduğu söyleniyor,face'in oyunlarıda oynanıyormuş filan,resimleri var.

Puffin Browser 1.6

http://www.androidfiles.info/application/puffin-web-brow ser-v-1-6-2629.html
  • Judge isimli arkadaşın konusuna ben giriş yaptım kusura bakmasın,Belki onun methodu ve yöntemi

farklıdır,işyerinde olduğu için tam deneyemedim, ama flash'ları açıyor performans'ı arttırıcı bişeyler

belki yapılabilir,skyfire gibi başka servera bağlandığını hissettim buda yasaklı siteleride açaçak

anlamına gelebilir,The Judge arkadaş birşeyler yazarsa konuyu derinleştirebiliriz,
  • arkadaşlar 2.1 kullanmaktayım link2sd kurdum kurmaz olaydım cihaz abuk subuk reset atmaya başladı reset atıncada pili çıkarmadan düzelmiyo link2sd yi kaldırdım şimdi fakat hala arada yapıyor bu olayı hafıza kartını tekrar eskisi gbi tek parça halinemi getireyim?bir sorumda gelen mesajlardaki türkçe karakter sorununa bir çözüm yok hala degilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

arkadaşlar 2.1 kullanmaktayım link2sd kurdum kurmaz olaydım cihaz abuk subuk reset atmaya başladı reset atıncada pili çıkarmadan düzelmiyo link2sd yi kaldırdım şimdi fakat hala arada yapıyor bu olayı hafıza kartını tekrar eskisi gbi tek parça halinemi getireyim?bir sorumda gelen mesajlardaki türkçe karakter sorununa bir çözüm yok hala degilmi?

2.3te türkçe karakter sorunu çözüldü. 2.1de çözülcek mi bilmem. link2sd kullanmıştım bende hiç sorun çıkartmadı fakat güncellmeler ile bug oluşmuş olabilir.format atmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: North.star

quote:

arkadaşlar 2.1 kullanmaktayım link2sd kurdum kurmaz olaydım cihaz abuk subuk reset atmaya başladı reset atıncada pili çıkarmadan düzelmiyo link2sd yi kaldırdım şimdi fakat hala arada yapıyor bu olayı hafıza kartını tekrar eskisi gbi tek parça halinemi getireyim?bir sorumda gelen mesajlardaki türkçe karakter sorununa bir çözüm yok hala degilmi?

2.3te türkçe karakter sorunu çözüldü. 2.1de çözülcek mi bilmem. link2sd kullanmıştım bende hiç sorun çıkartmadı fakat güncellmeler ile bug oluşmuş olabilir.format atmalısın.

2.3 stabilmi peki?birde bayadır ugraşmiyorum cihazla format nasıl atıyorduk formatlayınca tüm bilgiler program vs gidecek degilmi

• quote:

quote:

quote:

2.3 stabilmi peki?birde bayadır ugraşmiyorum cihazla format nasıl atıyorduk formatlayınca tüm bilgiler program vs gidecek degilmi

2.1e dönmek istemezsin biraz şarj sorunu var aslında 2 gün gidiyor ama % 30dan sonra sarj ölçümünde hata filan var gbi şuan güncel sürüm geldi gelcek . imzamda ki linke tıklarsan sorunsuz kurabilirsin programların gitmesini istemiyorsan titanium backup ile yedek alabilirsin sd karta.yükleyincede hepsini birden kurarsın. tb yoksa pro versiyonu buraya upload edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therenos -- 20 Haziran 2011; 16:42:02 >

• Beyler arkadasin da dedigi gibi puffin isimli browser ile nette flash ile istedigimizi yapabilicez

facede oyun oynayabilir nette video izleyebilirsiniz

programin su anki versiyonunda zoom butonlari olmadigi icin zoom yapamiyoruz fakat yolladigim e-mail sonrasinda bu ozelligin olmasi icin cogu kullànicilarin istedigini soylediler yeni versiyonda zoom butonlari olucakmis

2.2 uzeri versiyonlarda calisir mumkunse cihazinizi800 mhz e overclock edip kullaniniz

link geldi 5 mb ı geçsin diye müzik çalarda koydum kusuruma bakmayın (müzik çalar albümkpaklarını internetten indiryo çok hoş görüntüsü oluyo)

http://hotfile.com/dl/121432892/434f68a/Flash_tarayc_ve_Mzik_alar.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theJuDGe_41 -- 20 Haziran 2011; 15:19:04 >

• aslında yedek için herkeze iki program önerim var

1.si programlar için [titaniumbackup]
    2.si[sprite backup] ( rehber ,mesajlar , kayıtlar, ayarlar , müzikler , videolar vs. herşeyi yedekliyor)

2.3e geçmek isteyipte yedek alacaklar için tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

2.1e dönmek istemezsin biraz şarj sorunu var aslında 2 gün gidiyor ama % 30dan sonra sarj ölçümünde hata filan var gbi şuan güncel sürüm geldi gelcek . imzamda ki linke tıklarsan sorunsuz kurabilirsin programların gitmesini istemiyorsan titanium backup ile yedek alabilirsin sd karta.yükleyincede hepsini birden kurarsın. tb yoksa pro versiyonu buraya upload edebilirim.

çok sagol dostum teşekkürler

• link geldi 5 mb ı geçsin diye müzik çalarda koydum kusuruma bakmayın (müzik çalar albümk kapaklarını internetten otomatik indiriyo çok hoş görüntüsü oluyo)

http://hotfile.com/dl/121432892/434f68a/Flash_tarayc_ve_Mzik_alar.rar.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

Evet bir eleman Flash in çalıştığını söylüyor browser yapıyormuş

Puffin web browser ben 0.99$dolara satın aldım denediğimde sonucu paylaşacağım.4.7mb

bişey başarılı olduğu söyleniyor,face'in oyunlarıda oynanıyormuş filan,resimleri var.

Puffin Browser 1.6

http://www.androidfiles.info/application/puffin-web-brow ser-v-1-6-2629.html

arkadaşlar ben full buldum ama şuan gt540 elimde olmadıgı için yükleyemedim linki vereyim siz yükleyin cevabınızıda beklerim

http://hotfile.com/dl/121433328/3c2bbe2/PUFFIN_BROWSER_MARKET_MILITIA_1.6.2629.apk.html

• Burada Elemanlar baya yazışmışlar

http://4pda.ru/foru m/index.php?showtopic=244443

Bu site aslında Flash ı kendi Serverlarında açıyor,sonra bize gönderiyor

bence başarılı deneyen arkadaşlardan yorumlar bekliyoruz,The Judge arkadaşa

teşekkür ederiz,programın Full linkide eklenmiş, ben settting ayarlardan

flash load i "Auto" ya aldım daha iyi oldu,
  • ben bi ara puffin le gezinirken ekran büyüdü ama nasıl yaptım nasıl oldu

bilmiyorum zoom olayını getirirlerse iyi olur,acaba videolar tam ekran oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

ben bi ara puffin le gezinirken ekran büyüdü ama nasıl yaptım nasıl oldu

bilmiyorum zoom olayını getirirlerse iyi olur,acaba videolar tam ekran oluyor mu?

şu ana kadarki denemelerimde sadece youtube da tam ekran oldu diğer sitelerde tam ekran olduktan sonra ses geliyo görüntü gelmiyo
    umarım düzeltirler
  • Puffin browser çok güzel arkadaşlar bütün Yasak siteleri açıyor,giremeyeceği yer yok ;)

herkese dillendirmeyelim ama sonra suyunu çıkarıyorlar,Bütün Flashları açıyor,programda boş ekrana 2kez tıklayınca büyüyor,

ama kontrollu bir zoom yok, Sahadanda vs. flashlar çatır çatır oynuyor program gelişmeye açık , zoom ve resim video kaydetme işini

ayarlarsa süper olur, hatta alabilecek olanlar lisanslı alsın , 1.5Lira nereye vermiyoruz ki :) hep beklemek olmaz, sonuçta adamlar server

çalıştırıyor skıyfire tarzı bu server'ında bir maliyeti olsa gerek??

+Flash desteği
    +Tab sekmeler var
    +Hızlı
    +Yasaklı siteler açılıyor

- zoom yok
    - resim de save as seçeneği yok ben bulamadım
    - tab kısmı yer kaplıyor,settingsten kapansada ,surf anında tam ekrana dönse iyi olur

Geliştirilemeyecek şeyler değil ben programı tuttum,

• arkadaslar merhaba konuyu uzun zamandır takip ediyorum üye olmak aklıma yeni geldi neyse =) ben sorunum war bende lg gt 540 kullanıcısıyım ama nedense nova nfs shift pes 11 gibi oyunlar acılmıyo nedendir bu sorun arkadaslar ?? şimdiden teşekürler heke<e
  • Hangi Android işletim sistemi kullanıyorsun arkadaşım 1.6ysa açılmaması normal
  • 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.