Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok 2.1 kullanıyorum hangi rom bende bilmiom indir yazıyodu indirmiştim =) root ettim markette falan paralı oyunlar görünüo ama netten indirdim oyunları kuramıyorum bi şekilde error werio acaba oyunlar mı uyumsuz buda bi ihtimal. dün sizin paylastınız 2 uygulama wardı download ettim flash prog. acılmadı ama öteki müzik icin olan calıstı mesela
  • zaten flash programı 2.2+ üzeri için
  • evet arkadaşında dediği gibi 2.2 üzeri sistem gerekiyor dostum Flash için,oyunlar uyumsuz

olabilir diyeceğim fakat Nfs çalıştırması gerek,Bizim rom'a geç sende nasıl olsa 2.1 e atlamışsın

2.3 e geçmen Senin için iyi olur
  • cynogenmod Mod 7 m6 da Quadrant testte forumdaki adamlar nasıl 1337 score

çıkarmışlar anlamadım ne yaptıysam 1056 üstüne çıkmadı arkadaşlar sizde durum nasıl?

işlemciyi 787mhz de tutuyorum 1056 825mhz de tutuyorum 1054 :) pek fark yok o

zaman 787mhz de çalıştırayım
  • Yeni aldığım bir habere göre Applanet 3.0 ile tekrar yayına girecekmiş. inş en kısa zamanda problemsiz bağlantılarla bizimle olur.
  • Merhaba dostlar telefon ile ilgili bir kaç sorum oalcak. Cevaplarsanız sevinirim.

Bu telefonda Divx film izleniyormu? Kutusunda Divx amblemi var da merak ettim. Ben internetten indirdiğim mp4 leri bile oynatamadım.

Videoları hangi çözünürlükte ve hangi formatta telefona atmalıyız? Bunu yapcakkullanışlı bir program var mı?

Birde çok kullanışlı bir video oynatıcı önerir misiniz?

Ben 2.3.2 sürümünü kullanıyorum.Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efsane48

Merhaba dostlar telefon ile ilgili bir kaç sorum oalcak. Cevaplarsanız sevinirim.

Bu telefonda Divx film izleniyormu? Kutusunda Divx amblemi var da merak ettim. Ben internetten indirdiğim mp4 leri bile oynatamadım.

Videoları hangi çözünürlükte ve hangi formatta telefona atmalıyız? Bunu yapcakkullanışlı bir program var mı?

dostum custom romlarda divx 'rockplayer' programı ile çalıştırılıyor . 2.1 gibi tam destek vermiyor henüz cm7 dahil. qqplayer tavsiye ederim.

http://qqplayer.software.informer.com/

formatlama içinde :http://www.imtoo.com/index.html tavsiyemdir

• quote:

Orijinalden alıntı: North.star

quote:

Merhaba dostlar telefon ile ilgili bir kaç sorum oalcak. Cevaplarsanız sevinirim.

dostum custom romlarda divx 'rockplayer' programı ile çalıştırılıyor . 2.1 gibi tam destek vermiyor henüz cm7 dahil. qqplayer tavsiye ederim.

teşekkürler. videoları hangi çözünürlükte çevirmeliyiz telefonda tam ekran izlemek için? 340x480 240x320 vs vs.?

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler. videoları hangi çözünürlükte çevirmeliyiz telefonda tam ekran izlemek için? 340x480 240x320 vs vs.?

340x480 hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therenos -- 23 Haziran 2011; 19:59:59 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

340x480 hocam

teşekkürler dostum

• Beyler puffini satin alicam ama kontorle alinmiyormus

Satin alan varsa ona kontor yollasam oda bana satin alsa olur mu ?
  • Arkadşm konturle değil,kredi kartıyla satın alıyorsun.Ben sana satın alıyım ama direk

imei'ye göre filan indiriyor.Öyle satın aldım apk yi bir yere indirmiyorum,

Bir yerden kredi kartı vs. hallet halledemessen bakarız
  • millet bişey sorcam.cm 7 2.3.4 m5 yüklü.

bluetooth kulaklık çalışmıyor.bağlantı kuruluyor ama ses yok.kulaklıkta sorun yok.diğer telefonumda çalışıyor.bunun bir çözümü varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zingaro206

millet bişey sorcam.cm 7 2.3.4 m5 yüklü.

bluetooth kulaklık çalışmıyor.bağlantı kuruluyor ama ses yok.kulaklıkta sorun yok.diğer telefonumda çalışıyor.bunun bir çözümü varmı?

Bu romda çalışan ve çalışmayan özellikler

What works:
    -Sensors
    -Accelerometer
    -Compass
    -2D
    -3D
    -WiFi
    -GSM
    -GPS
    -aGPS
    -Bluetooth
    -Camera with Autofocus and zoom
    -SD Card
    -Partitioned SD Cards work as well
    -Haptic feedback
    -Touch screen
    -FM Radio (You can download a RDS fm radio from the market and it will work as well)
    -Root
    -Busybox
    -Wired headphones
    -Backlight

What doesn't work
    -Wireless headsets
    -DivX and Xvid
    -Flash(Only flash lite) - There will never be full flash!

görüldüğü gibi henüz kablosuz kullaklık fonksiyonları çalışmıyor

• quote:

format factory adından ücretsiz bir program var google'dana arat bul kur.

çevireceğin videoyu sürükle bırak ortaya doğru bir kutu çıkacak, tümünnü avi de sağda ayar butonu var onu tıkla düşük kalite ve büyüklük seçip tamam de sonra üstten başla de. ayar dedikten sonra düşük kalite ve büyüklük dediğin pencerenin altında ek altyazılar kısmı var. oradan videoya istediğin büyüklükte renkte altyazı da gömebilirsin. altyazı code-page kısmına tıkla 1254-turkish yap tr karakterleri sorunu olmasın.

mvideo player var markette onu kullan izlerken. full bulabilirsen daha iyi tabi.

ben direk avi indiriyorum, divx, mp4 falan uğraşmıyorum. normal pc'de izlediğim şeyi telden de rahat izliyorum. sadece boyutunu küçültmek iyi oluyor. dedğim yöntemle yarı yarıya küçülüyor.

• teşekkürler mars51
  • gençler bizim bu telefonla 3g den aldığım neti laptopa aktarabiliyor muyuz? tethering mi neydi galiba bu olayın adı. yapabilir miyiz bizim aletle?
  • Lg world lg'nin kendi mağazasını denemeyen varmı ? bir girip bakın denemeye değer. üstelik apklar direk pcye inebiliyor ve kayıt ücretsiz. en önemliside telefonunuzu seçip destekleyen uygulamaları filtreliyor. cepten markete girme şansı olmayanlar burdan da program indirebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jugador07

gençler bizim bu telefonla 3g den aldığım neti laptopa aktarabiliyor muyuz? tethering mi neydi galiba bu olayın adı. yapabilir miyiz bizim aletle?

evet tethering yapılabiliyor benim çok işime yaramıştı baya kullandım ama 2.1 versiyonda sadece barnacle adlı program çalışıyordu şimdi 2.3 e geçince daha çalışan bir tane bulamadım, varsa bildiğiniz söylesenize ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgdincer

quote:

Orijinalden alıntı: jugador07

gençler bizim bu telefonla 3g den aldığım neti laptopa aktarabiliyor muyuz? tethering mi neydi galiba bu olayın adı. yapabilir miyiz bizim aletle?

evet tethering yapılabiliyor benim çok işime yaramıştı baya kullandım ama 2.1 versiyonda sadece barnacle adlı program çalışıyordu şimdi 2.3 e geçince daha çalışan bir tane bulamadım, varsa bildiğiniz söylesenize ?

hocam ben gitmeden barnacle'yi kurdum ama kullanmadım onun yerine lg pc suite kullanıyorum çok pratik oldu süper işime yaradı.

teli usb ile bağladıktan sonra yukarda araçlar var orda telefonun internetini kullan deyip bağlan diyorsun direk bağlıyor laptopu nete.

8tl'lik vodafone paketini aldım 3g yok burada ama edge ile de yetiyor bağlantı bana şimdilik. zaten 100mb'tan sonra da edge'e düşüyordu bişey farketmemiş oldu. şu an resmen dağ başındayım ve internet kullanıyorum sıkıntı çekmeden.

• 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.