Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Uygurca

Kız kardeşime bu telefondan alacağız. Şu an ki fiyatı nedir?

optimus one alın . gt540 pek kalmadı zaten
  • arkadaşlar 2.1 de android market kullanan arkadaşlar rica etsem apk sini upload edip link verebilir mi???40 tane indiridm 2 gündür çözümleme hatası veriyo.....eğer paylaşabilirseniz çok sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttt01

quote:

Orijinalden alıntı: ufukcoskun

dokunmatik ekranı bozuldu telefonumun, sola basıyorum sağ taraf algılıyor sağa basıyorum hiç algılamıyor. 8 ayda normal bir kullanımla nasıl oluyorda böyle bozulabiliyor? servis bakalım ne diyecek?

Ayni sekilde benimkide bozulmustu garantiden touchpad ve dokunmatik ekran degisimi yaptilar 10gün önce

Benim ekranda tam o tarihlerde bozuldu. Dokunmatik ekran bozuldu. Garantiye yolladım. Değiştirmişler ekranını. Ama bunun yerine şimdi olsa kesinlikle Vodafone nun verdiği HTC desire s alırdım. Ayda 10 liraya süper bence.
  • Dostlar telefona dün gece 2.3.5 kurdum . Sabaha kadar iyiydik güzeldik. Sabah şarjı bitti galiba. Telefon kapandı açılmıyor. Lg yazısı geliyor başka bi hareket yok. Telefon açılmıyor. Sarja sokuyorum şarj işareti de gelmiyor. Daha önce bu durumda olan var mı ? Daha dün ekranı değişti garantiden aldım geldim telefonu. Hard reset falan da olmadı yemiyor. ne yapabilirim ?
  • Arkadaşlar elimde ki vdf 945'i verip gt540 optimus almayı düşünüyorum. İkinci el olarak vermem gereken ortalama fiyat nedir ve telefonda kullanıcılar genel olarak memnun mudur? +'larını ve -'lerini yazarsanız sevinirim.
  • ölmüs baslik =D canlanin uleyn =D
  • arkadaşlar benim telefonun dokunmatiği bozulduğu garantiye göndereceğim fakat custom rom kullandığım için garanti dışı oluyor sanırım. orjinal 1.6 haline nasıl çevirebilirim yardımcı olur musunuz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeisopeth

arkadaşlar benim telefonun dokunmatiği bozulduğu garantiye göndereceğim fakat custom rom kullandığım için garanti dışı oluyor sanırım. orjinal 1.6 haline nasıl çevirebilirim yardımcı olur musunuz??

1.6 ya dönüş yok 2.1e var dönüldüğü takdirde garanti devam eder.

http://forum.donanimhaber.com/m_49491592/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49491592

konudaki en alt bölümde 2.1 e dönüş anlatıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: North.star

quote:

Orijinalden alıntı: lifeisopeth

arkadaşlar benim telefonun dokunmatiği bozulduğu garantiye göndereceğim fakat custom rom kullandığım için garanti dışı oluyor sanırım. orjinal 1.6 haline nasıl çevirebilirim yardımcı olur musunuz??

1.6 ya dönüş yok 2.1e var dönüldüğü takdirde garanti devam eder.

http://forum.donanimhaber.com/m_49491592/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49491592

konudaki en alt bölümde 2.1 e dönüş anlatıldı.

çok teşekkürler

• Arkadaşlar benim GT 540 telefonum dokunmatik arızası nedeniyle servisteydi. Aslında uzun süredir arızalı. Ekranını kırıldığında (ki nasıl kırıldığını da çözemedik, çantada kırılmış) 20 Temmuz civarı idi. Ekranı değiştirdiler (garanti kapsamında olmadığı için 70 tl verdik). Teslim aldıktan kısa bir süre sonra bu sefer yeni ekranda dokunmatik çalışmamaya başladı. Yeniden servise verdim ve tamir için 20 iş günü doldu (6 Eylül'den beri serviste cihaz ve hala yedek parça bekliyor). Bu durumda yeni telefon isteme hakkım oluyormuş. Ne dersiniz servise başvursam alabilir miyim yeni telefon? Ve bu durumda yapılması gereken neler vardır? Yeni telefon alabilirsem bu yeni bir GT540 mı olur yoksa yenilerden muadil bir tel mi oluyor, yoksa yenilerden giriş seviyesi bir şey mi verirler?
    Bu arada ROM 1.6 idi, sadece root olup android market kurmuştum bu değişimi engelleyecek bir durum değildir değil mi?
  • arkadaşım eğer alacaksan ben satabilirim, piyasasın söyle bana da uyarsa satayım, telefonu alalı 1 seneye yakın süre oldu ancak ikinci telefon olarak kullandığım için genelde kapalı idi kullanılmadı anlayacağın, telefonda beğenmediğin bir yer olursa hata açısından iade edebilirsin..
  • gunaydin arkadaslar.su aralar internete baglanirken sorun yasiyorum soyleki:sarjim uzun gitsin diye baglantimi yalnizca gsm olarak belirledim ve normalde edge simgesi olan e simgesi ekranin ust sag kosesinde varken sorunsuzca baglanti kurabiliyorum ama bulundugum yerde 3g sebekesi daha baskin ise e simgesi G oluyor ve internete baglanamiyorum.bu anda sebekemi 3g ye kilitlersem ust kosedeki logo H oluyor ve sorunsuzca nete baglaniyorum.tabi bu durumda da sarjim cabuk bitiyor.bu durumdan nasil kurtulabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyeer

arkadaşım eğer alacaksan ben satabilirim, piyasasın söyle bana da uyarsa satayım, telefonu alalı 1 seneye yakın süre oldu ancak ikinci telefon olarak kullandığım için genelde kapalı idi kullanılmadı anlayacağın, telefonda beğenmediğin bir yer olursa hata açısından iade edebilirsin..

Sağol hocam, yedekte telefon var onunla idare ediyorum. Ama teknik servisten hala değişim ile ilgili bilgi vermediler . Bu telefonu artık tamir ederlerse de satacağım yeni verecekleri telefonu da satacağım kısacası LG cep telefonu olarak benim için bitmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anoren

quote:

arkadaşım eğer alacaksan ben satabilirim, piyasasın söyle bana da uyarsa satayım, telefonu alalı 1 seneye yakın süre oldu ancak ikinci telefon olarak kullandığım için genelde kapalı idi kullanılmadı anlayacağın, telefonda beğenmediğin bir yer olursa hata açısından iade edebilirsin..

Sağol hocam, yedekte telefon var onunla idare ediyorum. Ama teknik servisten hala değişim ile ilgili bilgi vermediler . Bu telefonu artık tamir ederlerse de satacağım yeni verecekleri telefonu da satacağım kısacası LG cep telefonu olarak benim için bitmiştir.

telefonun garantisi olmadığı için yeni telefon alma şansın olmaz. rootlu telefon sonuçta.

• quote:

quote:

quote:

telefonun garantisi olmadığı için yeni telefon alma şansın olmaz. rootlu telefon sonuçta.

hocam teli değiştirdiler Optimus One P503 ile.. 2 ay bekletmelerine rağmen bir üst model tel ile değiştirdikleri için sinirim yatıştı gibi. şimdilik kullanıyorum bakalım güzel telefon..

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam teli değiştirdiler Optimus One P503 ile.. 2 ay bekletmelerine rağmen bir üst model tel ile değiştirdikleri için sinirim yatıştı gibi. şimdilik kullanıyorum bakalım güzel telefon..

hayırlısı olsun

• izmirden rootsuz almak istiyorum temiz satan varsa pmden görüselim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarsiyakaSk

izmirden rootsuz almak istiyorum temiz satan varsa pmden görüselim

istersen satabilirim,Froyo 2.2.1 yüklü root'lu tabiki, yoksa bu telefona hiç birşey
    yapamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

quote:

istersen satabilirim,Froyo 2.2.1 yüklü root'lu tabiki, yoksa bu telefona hiç birşey
    yapamazsın

vay hocam sende satıyorsan cihazı daha yazan olmaz bu ve rom başlığına
  • quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

quote:

yapamazsın

vay hocam sende satıyorsan cihazı daha yazan olmaz bu ve rom başlığına

giderse belki diye salladım dostm ya ;) yoksa satılacağına değil, şöyle sağlam bir cihaz
    istiyorum artık Htc, Lg 2x optimus arkadaşlar amsterdam'a gidiyor cash olsaydı aldırcaktım

Rom başlığını bırakmak yok telefonu kullanıyorum halen ;)

• 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.