Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ertank07

quote:

Orijinalden alıntı: KarsiyakaSk

izmirden rootsuz almak istiyorum temiz satan varsa pmden görüselim

istersen satabilirim,Froyo 2.2.1 yüklü root'lu tabiki, yoksa bu telefona hiç birşey
    yapamazsın

Ne kadar istiyorsununz :D
  • Arkadaşlar bugün telefonum asansörde iken asansörün girişinde bulunan küçük boşluktan asansörün en alttaki boşluğuna kadar düştü, taa 5. kattan. Şu an kasasında sol tarafta birkaç çizik hariç büyük bir sorunu yok. Donanımda ise hoparlör çalışmıyor, benim sesim karşıya gidiyor, ama karşıdakinin sesi bana gelmiyor. SD kart yuvası bozuldu ve telefonun titreşimi gitti. Gerisinde herhangi bir sıkıntı yok. Garantiye versem kullanıcı hatası bir şekilde bir hikaye uydurmam lazım. Önce tamirciye gideceğim bakacağım ne kadara patlari garanti kapsamına girer mi diye, garantiye girmezse mecburen tamir ettireceğim ve üstüne yeni kasa almam lazım, bu şekli hoşuma gitmiyor çizikler çok gözüme batıyor. Sizce durum ne olur, garantiye kabul ederler mi ve yeni kasa nereden bulabilirim?
  • gt540 alınır temiz ve ptt kapıda ödeme seklinde gönderebilecekler (200 tl) verebilirim.. pm yoluyla ulaşabilirler
  • yoğun uğraş sonucu bozulan gt540 a değişim isteğim kabul edildi. Lg Turkiyeye teşekkür ediyorum ben p503 e fitken bana lg hub verilecek gercekten çok mutlu oldum. Telefonu annem kullanıyordu zaten ama daha kaliteli hemde official 2.34 taşıyan bir telefonla değiştirilmesi çok güzel oldu. Bu konuda emeğimde çok oldu emeği olanda çok oldu herkese sağlıcakla kalın diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

yoğun uğraş sonucu bozulan gt540 a değişim isteğim kabul edildi. Lg Turkiyeye teşekkür ediyorum ben p503 e fitken bana lg hub verilecek gercekten çok mutlu oldum. Telefonu annem kullanıyordu zaten ama daha kaliteli hemde official 2.34 taşıyan bir telefonla değiştirilmesi çok güzel oldu. Bu konuda emeğimde çok oldu emeği olanda çok oldu herkese sağlıcakla kalın diyorum

Hayırlı olsun. Güle güle kullan yeni cihazını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperAkbilgi

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

yoğun uğraş sonucu bozulan gt540 a değişim isteğim kabul edildi. Lg Turkiyeye teşekkür ediyorum ben p503 e fitken bana lg hub verilecek gercekten çok mutlu oldum. Telefonu annem kullanıyordu zaten ama daha kaliteli hemde official 2.34 taşıyan bir telefonla değiştirilmesi çok güzel oldu. Bu konuda emeğimde çok oldu emeği olanda çok oldu herkese sağlıcakla kalın diyorum

Hayırlı olsun. Güle güle kullan yeni cihazını.

ben kullanmıyordum zaten android e gt540 la girdikten sonra htc desire s e yükseldim. Abim kız arkadaşına vermişti onda bozuldu aldım geri. Servisle uğraştım ve bu teli değişcekler. Bu sıfır teli babama vereceğim. Bir daha lg kullanmayı düşünmüyorum sırf yazılımdan dolayı:) Yoksa servis cihaz kalitesi iyi.

• LG Türkiye'nin servisinden ben çok memnun kaldım. 1 hafta içinde cihazımı tamir edip geri gönderdiler. Gayet hızlı çalışıyorlar. Cihaz kalitesi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. LGE Kore'nin Android güncellemeleri konusunda pasif olması ve çok sık yaşadığım donanım problemleri, dış plastiğin kalitesizligi beni LG'den soğuttu.
  • alper hala kullanıyor musun ? bir de dokunmatik ekran sistemi nasıl kapasitif ekran mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibokozan

alper hala kullanıyor musun ? bir de dokunmatik ekran sistemi nasıl kapasitif ekran mı ?

bu cihazin ekrani rezistif bende eski kullanicisiyim ama yinede buna ragmen gayet duyarli ve stabil bir kullanim sagladigini soyleyebilirim
  • cihazı nasıl unroot yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: seylem

cihazı nasıl unroot yapabilirim

http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-root-olma-resimli-anlatim-unroot-dahiil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forum Katili

quote:

Orijinalden alıntı: seylem

cihazı nasıl unroot yapabilirim

http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-root-olma-resimli-anlatim-unroot-dahiil

O programı denemiştim işe yaramıyor teşekkür ederim
  • LG GT 540 telefonumu 1 yılı aşkın süredir keyifle kullanıyorum.

Problem 1.6 android sistemi 2.1'e güncelledikten sonra meydana geldi. Şöyle ki ayarlar'da hesaplar ve senkronizasyon ayarlarında Phone senkronizasyonu Kapalı gözükmekte ve ne yaptıysam açılmamakta. Bunun sonucu olarakda bilgisayardan telefon rehberi ve takvimi yazılım ile senkronize etsem bile telefonda göremiyorum.

Bilgilerimi Google'a göndermekte işime gelmiyor. Bütün bilgilerim outlook'da ve oradan sennkronize olmak çok iyi bir özellikti. 2.1'in bütün iyi özelliklerine rağmen sırf bu yüzden 1.6 'ya geri döneyim diye fabrika ayarlarına dön dedim. O da olmadı. 2.1'de sıkıştım kaldım. Arayanlar gözükmüyor. Takvim gözükmüyor. Bir yardım lütfen.
  • arkadaşlar mrb lg gt540 cihaz download mode da kaldı ve arama+aç kapa tuşlarına aynı anda basınca açılıyor çalışıyor cihaz ama tekrar cihazı kapadığımda download mode da kalıyor 2.1 orjinal rom attım olmadı reset yaptım olmadı cihazı servise gönderdim ve illegal yazılım yüklediniz ana kart arızası kullanıcı hatası diyerek bana 320 lira fatura çıkardılar ama ben bunun yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum yardımınıza ihtiyacım var ne yapabilirim ?
  • Elveda arkadaslar gt540 a veda etme zamani galaxy s2 terfi ettim guzel romlarla guzel vakitler gecirdik kendinize populer davranin ;)
  • alper kardeşim rom yüklemek istiyorum hem stabil hemde hızlı çalışan hangi rom var bilgi verebilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 3 gündür derime çare bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.Telefonum lg gt540.2.1 kullanırken sırasıyla fastboot için v20a 00 europam mod ve sonra cy mod 6.1 e geçtim beğenmedim ve değiştirip tekrar 2.1eu roma dönmek istedim ancak ne olduysa o sırada misafirin gelmesiyle benim 3 yaşındaki oğlanın bilgisayarın başına geçmesi ve daha işlem yapmadan direkt üzerine 2.1 i çakmasıyla oldu.Telde fastbootu açamıyorum cmd işe yaramıyor,açılıyor ancak android yazısında takılıp kalıyor açılacak gibi oluyor tekrar android yazısına dönüyor.Ne yapabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaws78

Merhaba arkadaşlar 3 gündür derime çare bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.Telefonum lg gt540.2.1 kullanırken sırasıyla fastboot için v20a 00 europam mod ve sonra cy mod 6.1 e geçtim beğenmedim ve değiştirip tekrar 2.1eu roma dönmek istedim ancak ne olduysa o sırada misafirin gelmesiyle benim 3 yaşındaki oğlanın bilgisayarın başına geçmesi ve daha işlem yapmadan direkt üzerine 2.1 i çakmasıyla oldu.Telde fastbootu açamıyorum cmd işe yaramıyor,açılıyor ancak android yazısında takılıp kalıyor açılacak gibi oluyor tekrar android yazısına dönüyor.Ne yapabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.Saygılar

ben de tam bu sorun için yardım isteyecektim...ben de cm7 kullanırken dokunmatikler kafayı yediğinden yeni rom yüklemek istedim.....hem fransa hem polonya versiyonalrını yükledim fakat yükleme tammalandıktan sonra android yazısında kalıyo tel......bu sorunu kendim halledebilir miyim yoksa garantiye mi göndermem gerek....acil yardımcı olabilirseniz çok sevinirim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurko55 -- 12 Haziran 2012; 13:36:36 >

• arkadaşlar gt540 kullanarak nasıl pc yi intrnete bağlarım pc suite eşleştirme yapmıyor telefondan özel bi ayarmı gerekiyor
  • Telefonuna root haklarını verdikten sonra marketten indireceğin bir wifi theater programıyla bu işlemi yapabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.