Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim bi derdim daha war 2.1 yüklü telefonda wireless haricinde internete giremiorum 1 gb internet paketi yaptım boşa gidio buda haliyle benim moralleri düşürüo çalışırken falan nete girsem süper olur zamanda kolay gecer =) mesajla internet ayarlarını istiorum telefonun tespit edilemedi dio bunu manuel olarak nasıl yapıcam birisi basamak basamak anlatabilirmi inanın 3 gündür ugrasıyorum ama yok yapamadım manuel yapıcam yeri bulsam o bile yeter ama yok onuda bulamadım bi el atın lütfen :(
  • arkadaslar sorun dahada büyüdü apn denen yerden yapılıyomus ayarlar ancak o bende acılmıyo kapanmaya zorla falan dio hata verio yani sebep =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion1111

arkadaslar sorun dahada büyüdü apn denen yerden yapılıyomus ayarlar ancak o bende acılmıyo kapanmaya zorla falan dio hata verio yani sebep =)

marketten apn ayarlayıcıyı indir otomatik ayarlıyor her hatta göre . açılmıyorsa hard format atman gerek.
  • ölümüne kankayız :D cok saol walla
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion1111

ölümüne kankayız :D cok saol walla

• arkadaşlar merhabalar ben teli bugun aldım ve dili ingilizce ben nasıl türkçe yapabilirim bunu tşk ederim
  • Beyler wireless olmadan bi turlu gpsde yerimi bulamadim. Igo ve sygic Auro da denedim olmadi. Sizdede bu sorun varmi (telefonda 2.3.4 yuklu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

Beyler wireless olmadan bi turlu gpsde yerimi bulamadim. Igo ve sygic Auro da denedim olmadi. Sizdede bu sorun varmi (telefonda 2.3.4 yuklu)

Benzer sorun zaman zaman bende de oluyor (du).GPS alıcı ayarlarını resetleyince düzeliyor.Markette GPS durum uygulamasıyla bu resetlemeyi yapabiliyorsun.Şu anda internet olmadan en fazla 10 saniye içinde igo konum tesbiti yapıyor (CM 2.3.4 R02 yüklü bende)
  • quote:

Orijinalden alıntı: arshenik

arkadaşlar merhabalar ben teli bugun aldım ve dili ingilizce ben nasıl türkçe yapabilirim bunu tşk ederim

Menü - Ayarlar (settings) -language&keyboard dan dili Türkçeye çevirebilirsin.
  • tşkler Mars51 saol ama orda yoktu zaten bende 2.1 di versiyon yeniden 2.1 kurdum reset attım düzeldi
  • ya bide bu msj yazarken tuş sesini kapatmayı bulamadım nerden kesiyorduk aceba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arshenik

ya bide bu msj yazarken tuş sesini kapatmayı bulamadım nerden kesiyorduk aceba ?

Hangi klavyeyi kullanıyorsun bilmiyorum ama resmi 2.1 kullanıyor ve ilave klavye yüklemediysen LGime klavye olması lazım.
    Mesaj ekranını aç ve klavye gelsin.Klavye üzerinde dişli çark butonuna bas.Klavye düzenleyici ayarlarını seç.Tuşa basınca ses ver kutucuğunun işaretini kaldır.
  • tmm hocam yaptım tşk ederim sağol
  • dokunmatik ekranı bozuldu telefonumun, sola basıyorum sağ taraf algılıyor sağa basıyorum hiç algılamıyor. 8 ayda normal bir kullanımla nasıl oluyorda böyle bozulabiliyor? servis bakalım ne diyecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukcoskun

dokunmatik ekranı bozuldu telefonumun, sola basıyorum sağ taraf algılıyor sağa basıyorum hiç algılamıyor. 8 ayda normal bir kullanımla nasıl oluyorda böyle bozulabiliyor? servis bakalım ne diyecek?

Ayni sekilde benimkide bozulmustu garantiden touchpad ve dokunmatik ekran degisimi yaptilar 10gün önce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonu kullananlar acil sorumu cevaplarlarsa sevinirim.Linkteki telefonu alacağım arkadaşla anlaştık.

http://forum.donanimhaber.com/m_50933125/tm.htm

Fakat telefona 2.3.4 yüklenmiş arkadaşı tarafından.Cihaz root edildimi bilmiyor.Root edilmişse garanti dışı kalıyor diye okudum.Root olup olmadığını nasıl anlarız.Birde root yapmadan uygulamalar oyunlar hafıza kartına yüklenir değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crytek_09

Bu telefonu kullananlar acil sorumu cevaplarlarsa sevinirim.Linkteki telefonu alacağım arkadaşla anlaştık.

http://forum.donanimhaber.com/m_50933125/tm.htm

Fakat telefona 2.3.4 yüklenmiş arkadaşı tarafından.Cihaz root edildimi bilmiyor.Root edilmişse garanti dışı kalıyor diye okudum.Root olup olmadığını nasıl anlarız.Birde root yapmadan uygulamalar oyunlar hafıza kartına yüklenir değilmi?

2.3.5 güncellemesi çıktı telefonu alırsan kendinde yükleyebilirsin. custom romlar kendiliğinden root olarak gelir . garanti dışı kalır ama daha sonradan factory reset yapıp temiz 2.1 kurarsan fark etmez. o alacağın tel root'lu yani cm7 olduğundan anlarsın. 2.3 ztn destekliyor hafıza kartına uygulama yüklemeyi. root desteği almadan..

cm7 için destek veriyoruz :http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=49491592

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukcoskun

dokunmatik ekranı bozuldu telefonumun, sola basıyorum sağ taraf algılıyor sağa basıyorum hiç algılamıyor. 8 ayda normal bir kullanımla nasıl oluyorda böyle bozulabiliyor? servis bakalım ne diyecek?

Telefon kendiliğinden düzeldi, 1 haftadır bozuktu az önce deniyim dedim düzeldiğini gördüm. Neden böyle oldu çözemedim açıkçası. Sıcaklar falan mı etkiliyor nedir :)
  • Bu telefonda linkteki gibi asphalt 5i oynayan varmı

http://www.youtube.com/watch?v=0Er0R5CR8sQ&feature=related

cynagenmod 7 android 2.3.4 yüklü acayip donuyor.Sizde nasıl
  • Kız kardeşime bu telefondan alacağız. Şu an ki fiyatı nedir?
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.