Beyler bayanlar gt540 ile yolculuğumu şu saat itibari ile bitirdim. Htc desire s e terfi ettim. Telefonu ya ucuza satacağım yada abime vereceğim bakalım. Bu telefon benim için çok iyi bir deneyim oldu. android konusunda. Salıcakla kalın rom filan çıkarsa yine size iletirim.
quote:
Orijinalden alıntı: invisible
Beyler bayanlar gt540 ile yolculuğumu şu saat itibari ile bitirdim. Htc desire s e terfi ettim. Telefonu ya ucuza satacağım yada abime vereceğim bakalım. Bu telefon benim için çok iyi bir deneyim oldu. android konusunda. Salıcakla kalın rom filan çıkarsa yine size iletirim.
hocam öncelikle hayırlı olsun telefonun bende benim gt540 ı sattım çok güzel telefondu aslında ama daha iyisini almak için sattım. benim kafamda da p970 optimus black var şimdi.bakıyorum eğer indirim felan olursa bir yerlerde almayı düşünüyorum . özelliklede vatanı bekliyorum %25 indirim, felan olursa ordan almayı düşünüyorum . hayırlısı bakalım.
vAy Bee Yaprak dökümü başlamış ;) Arkadaşlar bizim tel den sıkılmışlar anlaşılan
quote:
Orijinalden alıntı: CROSSHAIR
quote:
hocam öncelikle hayırlı olsun telefonun bende benim gt540 ı sattım çok güzel telefondu aslında ama daha iyisini almak için sattım. benim kafamda da p970 optimus black var şimdi.bakıyorum eğer indirim felan olursa bir yerlerde almayı düşünüyorum . özelliklede vatanı bekliyorum %25 indirim, felan olursa ordan almayı düşünüyorum . hayırlısı bakalım.
Teşekkürler dostum. p970 iyi telefon. Bende görürsem indirim sana pm atarım. Piyasayı iyi takip ederim. Gt540 sonra hem desire s hemde p970 eşekten ferrariye binmek gibi. Açıkcası ben bu telefona büyük ekran ve yüksek android deneyimi için geçtim. Şuan 2.3.3 kullanıyor telefon.Memnun kaldım şarjıda 15 saat oldu %40 bayağıda yüklendim telefona programdı vs vs. Ya bu arada google marketi kısıtlamışlar heralde bilgisi olan var mı?
uzun süredir 2.1 kullanıyorum ve tam olarak 2.3.3 e nasıl geçebileceğini en son güncel yüklemeler ve bunları nasıl yapacağımı programlar linkler nereden temin edebileceğimi bana anlatacak varmı acaba
arkadaşalar artık bende buraya uğramam herhalde LG P970 Optimus Balck aldım şuan itibari ile . artık optimus black başlığında takılırım herhalde. hepinize kolay gelsin , iyi forumlar
quote:
arkadaşalar artık bende buraya uğramam herhalde LG P970 Optimus Balck aldım şuan itibari ile . artık optimus black başlığında takılırım herhalde. hepinize kolay gelsin , iyi forumlar
Hayırlı olsun hayrını gör
Ben en az 2 sene daha gideri bu telefonla o beni bırakmadan ben onu bırakmam gibi :)
quote:
quote:
Hayırlı olsun hayrını gör
eyvallah
arkadaslar 2.3 custom rom kullanıyorum 2.1 e donmek ıstıyorum nedenı telefonu satacak olmam nasıl yapacam anlatım var bır arkadasın fakat neyı ındırmem gerekıyor yardımcı olursanız pm yoluyla sevınırım...
Bence Telefonu 2.3 haliyle Sat, daha değerli olur hatta daha çabuk bile satabilirsin ;)
Çünki Türkçe karakter sorunuda yok artık dostm
2.1'e geri dönmek istiyorum ::
TELEFONU , FAST BOOT MODUNDA AÇIN , USB KABLOSUNU TAKIN - DOS KONSOLA GİRİN
C:\ORNEKLASOR\FASTBOOT -W
C:\ORNEKLASOR\FASTBOOT ERASE SYSTEM : BU YAPILAN İKİ ADIMINDA "OK" SONUCUYLA BİTTİÄİNE EMİN OLUN
USB KABLOYU ÇIKARIN TELEFONU KAPATIN-
HAFIZA KARTINI ÇIKARIN,
TELEFONU NORMAL BİR ŞEKİLDE AÇIN.
VE BEKLEYİN TELEFON AÇILMAYACAKTIR "TEKRAR" USB KABLOYU TAKIN BİLGİSAYARIM AYGIT YÖNETİCİSİNE GİRİN
KDZ_FW_UPD PROGRAMINI AÇIN TYPE=3GQCT PHONEMODE=DIAG OLARAK SEÇİN MEVCUT OLAN 2.1 ROMUNU SEÇİP KURULUMA BAŞLAYIN.
Blutooth kulaklık kullanabileceğim bir custom rom var mı bildiğiniz? bu cyanogen romlarının hiç birinde kablosuz kulaklık desteği yok
bende gördüm bunu fakat bu C:\ORNEKLASOR\FASTBOOT -W ve C:\ORNEKLASOR\FASTBOOT ERASE SYSTEM dedıgımız yere hangı programı atacaz ornek klasor yerıne rom dıye actım ıcıne ne ındırıp atacam o gereklı yanı fastboot -w ne ve fastboot erase system nedır nerden bulurum bunları...
quote:
Orijinalden alıntı: ertank07
2.1'e geri dönmek istiyorum ::
TELEFONU , FAST BOOT MODUNDA AÇIN , USB KABLOSUNU TAKIN - DOS KONSOLA GİRİN
C:\ORNEKLASOR\FASTBOOT -W
C:\ORNEKLASOR\FASTBOOT ERASE SYSTEM : BU YAPILAN İKİ ADIMINDA "OK" SONUCUYLA BİTTİÄİNE EMİN OLUN
USB KABLOYU ÇIKARIN TELEFONU KAPATIN-
HAFIZA KARTINI ÇIKARIN,
TELEFONU NORMAL BİR ŞEKİLDE AÇIN.
VE BEKLEYİN TELEFON AÇILMAYACAKTIR "TEKRAR" USB KABLOYU TAKIN BİLGİSAYARIM AYGIT YÖNETİCİSİNE GİRİN
KDZ_FW_UPD PROGRAMINI AÇIN TYPE=3GQCT PHONEMODE=DIAG OLARAK SEÇİN MEVCUT OLAN 2.1 ROMUNU SEÇİP KURULUMA BAŞLAYIN.
ilk sayfalarda yazıyor arkadşm,oradan bakabilirsin
selam arkadaşlar telefonu yeni aldım ben valla ne karışıkmış bu android rehber bölümüne alışana kadar canım çıktı. Bu market den facebook uygulamasını bulamıyorum ben bulduğum da sadece face de gezinebiliyorum. Arkadaşda gördüğümde hem videoları izliyebiliyor hemde facebook chat daonline olabiliyorduk. Nasıl ve nerden indirebiliriz başka?
Bana kalırsan hiç bekleme Cynoagen mod 7 M6 romuna geç.Telefon root'lu olacak.
Marketenabler'i yükle.Market uygulamalarının hepsi gelecek.Facebk uygulaması onun hariçinde
g..gleandroid sitesinde var arkadşm.
quote:
Bana kalırsan hiç bekleme Cynoagen mod 7 M6 romuna geç.Telefon root'lu olacak.
Marketenabler'i yükle.Market uygulamalarının hepsi gelecek.Facebk uygulaması onun hariçinde
g..gleandroid sitesinde var arkadşm.
ertan radyo açılırken bluetooth açılması sende de var mı 2.3.4 m6 da
Evet bluetooth açılıyordu fakat settings'te "bluetooth behavior" ayar yeri var
ordan "bluetooth Always disable " yaprsan bi daha açılmaz,ok
quote:
Evet bluetooth açılıyordu fakat settings'te "bluetooth behavior" ayar yeri var
ordan "bluetooth Always disable " yaprsan bi daha açılmaz,ok