Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Agps sinyal aldığınız baz istasyonunun yerine göre 5 km çapında bir alan çiziyor. İçindeki gps modülü bu alanı kullanarak doğru olarak hızlı bir şekilde yerinizi belirliyor.

AGPS in ücretlendirmesi nedir bilmiyorum. Vodafone hat kullanıyorum ve sınırsız internetim var. Faturama yansıyan herhangi bir ek ücret görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperAkbilgi
    Ayarlarda bunu kapatıp açmak mümkün.

Agps sinyal aldığınız baz istasyonunun yerine göre 5 km çapında bir alan çiziyor. İçindeki gps modülü bu alanı kullanarak doğru olarak hızlı bir şekilde yerinizi belirliyor.

AGPS in ücretlendirmesi nedir bilmiyorum. Vodafone hat kullanıyorum ve sınırsız internetim var. Faturama yansıyan herhangi bir ek ücret görmedim.

Internet bağlantısı kullanır bu sistem. Data tarifeden ücretlenır. Internet paketlerinde ise kullanım düşer.
  • quote:

Ayarlarda bunu kapatıp açmak mümkün.

nasıl? komple tüm gps i degil sadece agps yi devre dısı bırakabilirmiyiz
  • arkadaşlar ben de 2 gün içinde bu telefonu almak istiyorum, yorumlarınız öyle etkileyici oldu ki =) ama bir sorum olacak, bu telefonu alırken android 2.1 yüklü olarak almak istiyorum, çünkü güncelleme çıktıktan sonra telefonlar bu şekilde satılcak deniyordu..eger telefonlar hala 1.6 yüklü ise, güncelleme istesem mesela teknosa da yaparlar mı ki ?..
  • @seylem

Aynen öyle. Sadece agps yi devredışı bırakabilirsiniz.

@cnrcnky

Resmi Türkiye güncellemesi henüz çıkmadığından böyle birşey mümkün değil. Zaten Türkiye için 2.1 güncellemesi olsa bile piyasadaki 1.6 telefonları 2.1 e yükseltmek için geri toplamazlar. İş başa düşüyor.

@invisible

Bilgiler için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnrcnky

arkadaşlar ben de 2 gün içinde bu telefonu almak istiyorum, yorumlarınız öyle etkileyici oldu ki =) ama bir sorum olacak, bu telefonu alırken android 2.1 yüklü olarak almak istiyorum, çünkü güncelleme çıktıktan sonra telefonlar bu şekilde satılcak deniyordu..eger telefonlar hala 1.6 yüklü ise, güncelleme istesem mesela teknosa da yaparlar mı ki ?..

alırken üzerinde 1.6 olacak.Bizler 2.1 i kendimiz yükledik.2.1 Türkçe resmi rom'u bekliyoruz.Türkçe resmi 2.1 rom çıkmadan teknosa yapamaz.Biz 2.1 avrupa versiyonu yükledik ve içinde türkçe dil desteği var.
  • anladım beyler sağolun, resmi güncellemenin tarihi de yakındır inşallah..aldığım ilk android telefonu garantisiz kalma riskiyle güncellemek istemem =) peki telefonun güneş ışığında ekran görüntüsü nasıl ?..
  • arkadaşlar market enebleri etkinleştirdikten sonra başka ülkenin sunrise gsm tarafından bir şebeke altına giriyor telefon elle türkcelin ayarlarını da yapsam bir türlü bağlantı yapamadım market eneblere Turkcell set value bölümüne hangi numarayı girmem lazım acaba..
  • Asphalt, nova vs gibi gameloft oyunlarını kaliteli olarak açabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkan75

evet bende maili görüyorum ama mesaj olmuyor.. bu arada europa romu yüklerken tel dowloand modda kaldı daha ilerlemedi yükleme hata verdi... bende pili çıkarıp taktım tekrar bu seferde lg yazısı öylece kaldı pcde görmüyor telefonu göçtü sanırım yaa :((

hocam sonradan sorunu buldunuz mu servise göndermek istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
    bendede aynı sorun var telefon açılıyor ve açılış ekranında kalıyor lg yazan:)
  • Arkadaş servise gönderdi. Cihaz değişimi yapacaklardı.

Siz ne yaparken telefon bu hale geldi?
  • quote:

Arkadaş servise gönderdi. Cihaz değişimi yapacaklardı.

Siz ne yaparken telefon bu hale geldi?

hocam rom atıyordum ve download mode kaldı bende pilin çıkarıp taktım sonra açılış ekranı lg de kaldı ne yapsam olmuyor oraya yazmışlarda sorunu buldum eger yollamadıysan söyliyim yap diye bende bir umut bekliyorum zaten bu telefonda bana servis değişiminden geldi gm735 vardı şimdi bekletcekler allah biir garantinin bitmesine bir hafta yolluyorlar cihazı:(
  • öncelikle bir daha ne olursa olsun download modda iken bilgisayar ile bağlantısını kesmeyin. o arka planda olsa da yüklemeye devam eder.

Öncelikle telefon kapalıyken ses arttırma + ev + arama(dosya klasör arama) tuşlarına beraber basarak telefonu download moda geri alacağız. Bilgisayara bağladıktan sonra aygıt yöneticisine girip android usb modem aygıtını devre dışı bırakacağız. sonra normal rom yğkleme işine devam edeceğiz. bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperAkbilgi -- 17 Kasım 2010; 17:30:42 >
  • hocam eyvallh oldu sonunda
  • hocam ayrıca bu app2sd işe yarıyormu sen yaptın mı
  • Arkadaşlar ben günde 1-2 saat wi-fi ile internete giriyorum 2-3 saat oyun oynuyorum ve şarj en fazla 1.5 gün gidiyor. Kullanan arkadaşlar bu normal mi ? android 1.6 var güncelleme yapmadım. Sürümden mi kaynaklanıyor acaba ? Ayrıca arkaplanda hiç uygulama çalışmıyor.
  • arkadaşım yeni gördüm mesajını ben değişime vermiştim geldi arife günü cihaz oda ekran hatalı çıktı mağdur etmemek için mesidiyeköy satış ofisten verdiler bir tane allahtan..riski göze aldım yaptım tekrar uzun bir süre dowland mode da kaldı gerçekten sonra yüklendi rom şuan 2.1..alper hocanın dediği şekilde kurtarılıyor bende servise verdikten sonra öğrendim...app2sd olayını çok uğraştım ama bir türlü tanımadı tel kartı bu gece başka kartla tekrar deneyeceğim..
    quote:

Orijinalden alıntı: libyali

hocam ayrıca bu app2sd işe yarıyormu sen yaptın mı
  • Arkadaşlar bu mesaj sesini nasıl değişirim kendi istediğim bir sesi koymak istiyorum.
  • hocam ben herseyi yaptım open app2sd yazdı aşşağıda boş bir sekilde imleç yanıp söndü ve tekrar baslmadı ben açtım kapadım sonra uygulama yükledim yine kendi hafızasından yiyor
  • ya bu iş bir an evvel 2.2. çıkarsa çözülür ama o da ne zaman ben de çok uğraşmıştım olmadı sonra tel kartı da tanımadı sende de aynı olabilir karta formatta atsan tanımayacak kartı..
    quote:

Orijinalden alıntı: libyali

hocam ben herseyi yaptım open app2sd yazdı aşşağıda boş bir sekilde imleç yanıp söndü ve tekrar baslmadı ben açtım kapadım sonra uygulama yükledim yine kendi hafızasından yiyor
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.