Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde bu media playerde türkçe karakter sorunu gerçekten varmı onun bir çözümü mevcutmu
  • tüm arkadaşlarıma mutlu ve güzel bayramlar dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkan75

tüm arkadaşlarıma mutlu ve güzel bayramlar dilerim...

eyvallah kardeş Allah razı olsun.Seninde Bayramın Kutlu Olsun
  • merhaba arkadaşlar bende lg gt540 aldım videolarda çok güzel oyunlar izledim ama hiçbirini kuramıyorum mesela nfs shift hafıza yeterli değil uyarısı veriyor market programını yükleyemedim yardımcı olabilirmisiniz hangi yolları izlemem gerekiyor teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur668785

merhaba arkadaşlar bende lg gt540 aldım videolarda çok güzel oyunlar izledim ama hiçbirini kuramıyorum mesela nfs shift hafıza yeterli değil uyarısı veriyor market programını yükleyemedim yardımcı olabilirmisiniz hangi yolları izlemem gerekiyor teşekkürler

kardeş çok uygulamamı yükledin ki hafıza yeterli değil uyarısı verdi? ben daha o sorunu hiç yaşamadımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgdincer

arkadaşlar telefonu almak istiyorum ancak en önemli merak ettiğim konu mesaj olayı, ben her zaman t9 kullanmış biriyim, ve büyük tam ekran klavyeyi aslan kullanmıyorum, acaba 2.1 root ettiğimiz vakit tam türkçe destekli t9 vs hızlandırmalı mesaj yazabilecekmiyim ? cevap verirseniz sevinirim

evet kullanabileceksin, bende kullanıyorum t9
  • yok arkadaşım öyle yüklemedim uygulama sadece nfs speed shiftte verdi yer yok hatasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur668785

yok arkadaşım öyle yüklemedim uygulama sadece nfs speed shiftte verdi yer yok hatasını

bak yukarıda bir kaç yorum üstte banlanmış olan nazaman nicklide nfs oyununun linki ve nasıl kurulacağını anlatmış
  • Bende shift açılmadı. Oyuna girer gibi yapıyor sonra hiçbir hata mesajı vermeden kapanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperAkbilgi

Bende shift açılmadı. Oyuna girer gibi yapıyor sonra hiçbir hata mesajı vermeden kapanıyor.

alper hocam data klasörünü sdkarttaki android dosyası içinde bir dosya var ismi uzun ve tuhaf onun içine at
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin444

quote:

Bende shift açılmadı. Oyuna girer gibi yapıyor sonra hiçbir hata mesajı vermeden kapanıyor.

alper hocam data klasörünü sdkarttaki android dosyası içinde bir dosya var ismi uzun ve tuhaf onun içine at

Teşekkürler İşe yaradı! :) Ben direk olarak data klasörünün içine atıyrdum. prblem rdan kaynaklanmış.
  • Ben bu fransız romundan kurtulamıyorum. Daha önce Fransız romunu kullanıp başka bir rom yükleyebilen var mı?
  • Arkadaşlar 1-2 saat içinde sipariş verip aranıza katılacağım. Lakin çok kararsızım.Şarj konusunda beni aydınlatın başka birşey istemiyorum. Yabancı yazılarda zayıf çok zayıf deniliyor 2 gün gidiyor deniliyor. Yazılımla lg pil performansı yükseliyor 2.1 ile yükseldi mi acaba? Acil cevap. Şunu iyi bilin beni aranıza katarsanız çok şey kaanırsınız:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 16 Kasım 2010; 22:29:44 >
  • quote:

Ben bu fransız romundan kurtulamıyorum. Daha önce Fransız romunu kullanıp başka bir rom yükleyebilen var mı?

fransızdan yunana geçtim ben, kdz ile yunan update'ini yaptıktan sonra telefonun ilk açılışında fransız telekomun reklamı geliyo ya, o gidince direk hard reset yap tuşlarla, 2.kez açıldığında düzeliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible
    Arkadaşlar 1-2 saat içinde sipariş verip aranıza katılacağım. Lakin çok kararsızım.Şarj konusunda beni aydınlatın başka birşey istemiyorum. Yabancı yazılarda zayıf çok zayıf deniliyor 2 gün gidiyor deniliyor. Yazılımla lg pil performansı yükseliyor 2.1 ile yükseldi mi acaba? Acil cevap. Şunu iyi bilin beni aranıza katarsanız çok şey kaanırsınız:)

Arkadasim bende ayni urunu almayi dusunuyorum.su an en uygun fiyat (499tl)hepsiburadami yada sizin alacaginiz yer neresi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marco87

quote:

Ben bu fransız romundan kurtulamıyorum. Daha önce Fransız romunu kullanıp başka bir rom yükleyebilen var mı?

fransızdan yunana geçtim ben, kdz ile yunan update'ini yaptıktan sonra telefonun ilk açılışında fransız telekomun reklamı geliyo ya, o gidince direk hard reset yap tuşlarla, 2.kez açıldığında düzeliyor

Çok teşekkür ederim.

• AlperAkbilgi şarj konusunda bir yorum yapar mısın? Aklımı bir temizleyiver. Aktif kulanımda 1500lük bataryamız kaç gün gidiyor. Özelikle 2.1 android sürümünde.
  • İnternete sürekli bağlı, 3g 2g karışık 2 gün gidiyor.
  • quote:

İnternete sürekli bağlı, 3g 2g karışık 2 gün gidiyor.

Teşekkür ederim ben genelde konuşmam. Oyun ve sms ihtiyacım olur internet için nokia n79 cihazım var.Konuşma ve sınırsız internetimle kullanıyorum. Bu teli avea da kullanacağım. 2 gün kötü sayılmaz. Yarın alıp bayram sonrası aranıza katılmak dileği ile. Katılır katılmaz. Lg de ki 8 senemi ve en son kp500 için verdiğim tüm bilgileri bu telefon için sunmaya başlayacağım. Kp500 için 6 fw buldum. Son bulduğum firmware ile 1 gün gitmeyen şarjı ve yavaş cihazı 4 gün şarj süresi ve hızlı bir işletim sistemine soktuk.Hep beraber bu telefona bütün ihtiyaçlarımızı karşılayacak bilgi birikiminde benimde katkımın olması dileği ile.
  • su agps olayını biraz acıklayabilirmisiniz? agps sanırım hızlı olması icin baz istasyonlarını kullanıyormus.baza baglanmasını nasıl engelleriz ne yapmamız gerkiyor?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.