Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok su an tanıyorda ilersini bilmem hocam sorun su ki 2.2 sanırım çıkmaz çünkü işlemcimiz yemez buna ruslar göya custom rom yapmıslar ama karneli 2.1 ecleir karneli
  • quote:

Orijinalden alıntı: libyali

yok su an tanıyorda ilersini bilmem hocam sorun su ki 2.2 sanırım çıkmaz çünkü işlemcimiz yemez buna ruslar göya custom rom yapmıslar ama karneli 2.1 ecleir karneli

hocam işlemci yeterlidir 2.2 için, çünki yeni çıkan Lg Optimus One 2.2 ile çıkacak ve işlemci 600 mhz lik.Yani işlemci bizimkiyle aynı

Resmi tanıtımı Eylül ayında yapilan Optimus One, iki aydan daha kısa bir sürede 1 milyon barajını aşarak LG'nin en hızlı satan telefonu olmayı başardı. Android 2.2 işletim sistemiyle gelen ve 320 x 480 piksel çözünürlüğünde 3.2-inç ekrana saip olan telefon 600MHz hızında işlemci kullanıyor ve 1500 mAh kapasiteli pilden güç alıyor.

LG Electronics Mobile Communications başkanı ve tepe yöneticisi Dr. Jong-seok Park, Optimus One modelinin başarısıyla ilgili açıklamasında, "Çok yönlü, güçlü LG Optimus One, akıllı telefonların dünyasına kolayca geçiş için tasarlandı ve rakamların da ortaya koyduğu üzere bu tipte cihazlara yoğun talep var. Optimus One kullanıcıların beklediği telefon olarak görünüyor ve akıllı telefonların artık sadece, bu dünyaya daha önce adım atanlar için olmadığını ortaya koyuyor." dedi.

Avrupa, Asya-Pasifik ve Amerika'da satışta olan Optimus One için LG, 10 milyon barajını aşan ilk telefonu olacağını düşünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin444 -- 17 Kasım 2010; 20:09:32 >

• kartı tanıyor ama yinede yüklenmiyor ise o zaman bir detay atlıyorsun hocam..kartı pc de hangi programla parçaladın acaba..
    quote:

Orijinalden alıntı: tarkan75

ya bu iş bir an evvel 2.2. çıkarsa çözülür ama o da ne zaman ben de çok uğraşmıştım olmadı sonra tel kartı da tanımadı sende de aynı olabilir karta formatta atsan tanımayacak kartı..
    quote:

hocam ben herseyi yaptım open app2sd yazdı aşşağıda boş bir sekilde imleç yanıp söndü ve tekrar baslmadı ben açtım kapadım sonra uygulama yükledim yine kendi hafızasından yiyor

• 3.2 ınc olayı bekle diyor bana.
  • Rings Extended programını yükleyin işinizi görecektir

quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Arkadaşlar bu mesaj sesini nasıl değişirim kendi istediğim bir sesi koymak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suuat

Arkadaşlar ben günde 1-2 saat wi-fi ile internete giriyorum 2-3 saat oyun oynuyorum ve şarj en fazla 1.5 gün gidiyor. Kullanan arkadaşlar bu normal mi ? android 1.6 var güncelleme yapmadım. Sürümden mi kaynaklanıyor acaba ? Ayrıca arkaplanda hiç uygulama çalışmıyor.

Hocam Allahını seversen bu yaptıklarından sonra kaç gün gitmesini bekliyorsun ki? Tabi ki de normal bu süre.
  • bu app2sd anlatımımı kullanarak bunu başarabilen var mı?

Ben mi eksik anlatmışım anlamıyorum.
  • Ürünü şuan itibari ile hb dan aldım. 100 lirada çek gelecek ihtiyaçlarım vardı 400 liraya gelmiş olacak iyi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Ürünü şuan itibari ile hb dan aldım. 100 lirada çek gelecek ihtiyaçlarım vardı 400 liraya gelmiş olacak iyi oldu.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
  • valla alper hocam sanırım senden başka kuran yok bu gece tekrar yoğunlaşacam siz hangi program ile bölümlediniz kartınızı.birde 2.2 de gelişme var mı acaba :)
    quote:

Orijinalden alıntı: AlperAkbilgi

bu app2sd anlatımımı kullanarak bunu başarabilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: spy1983

Rings Extended programını yükleyin işinizi görecektir

quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Arkadaşlar bu mesaj sesini nasıl değişirim kendi istediğim bir sesi koymak istiyorum.

Teşekkürler spy1983
  • quote:

valla alper hocam sanırım senden başka kuran yok bu gece tekrar yoğunlaşacam siz hangi program ile bölümlediniz kartınızı.birde 2.2 de gelişme var mı acaba :)
    quote:

Çok geç saatte yapmayacaksanız, Msn den birlikte yapalım. Nereyi atladığımızı görürüz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Ürünü şuan itibari ile hb dan aldım. 100 lirada çek gelecek ihtiyaçlarım vardı 400 liraya gelmiş olacak iyi oldu.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Teşekkür ederim.
  • yok hocam şimdi başlamayı düşünüyorum denemelik olarak 2 gb lik bir kartımla deneyeceğim başarılı olursam kullandığım 16 gblik kartımla deneyeceğim.. sıkıştığımda sormak için msn adresinizi verirseniz ekleyeyim pm de atabilirsiniz
    quote:

quote:

valla alper hocam sanırım senden başka kuran yok bu gece tekrar yoğunlaşacam siz hangi program ile bölümlediniz kartınızı.birde 2.2 de gelişme var mı acaba :)
    quote:

Çok geç saatte yapmayacaksanız, Msn den birlikte yapalım. Nereyi atladığımızı görürüz.

• arkadaşlar benim sorum ekranla ilgili olacak. ekran resisif sanırım dokunmatiği nasıl yeterince hassas mı? yoksa cebelleştiriyo mu insanı? kapasitif ekranlardan kötüdür herhalde ama 5800 gibi mi mesela? eğer ekranı tatmin ediciyse düşünüyorum almayı bu telefonu.
  • Ben de düşünmeye başladım bu telefonu şunu soracağım. Android 2.1 e yükseltmek kolay bir işlem midir? Resmi TR güncellemesi var mıdır?
  • quote:

kartı tanıyor ama yinede yüklenmiyor ise o zaman bir detay atlıyorsun hocam..kartı pc de hangi programla parçaladın acaba..
    quote:

ya bu iş bir an evvel 2.2. çıkarsa çözülür ama o da ne zaman ben de çok uğraşmıştım olmadı sonra tel kartı da tanımadı sende de aynı olabilir karta formatta atsan tanımayacak kartı..
    quote:

hocam ben herseyi yaptım open app2sd yazdı aşşağıda boş bir sekilde imleç yanıp söndü ve tekrar baslmadı ben açtım kapadım sonra uygulama yükledim yine kendi hafızasından yiyor

mini tool partitation programı ile ama eksikler var sanırım uygulamdığımız neyse ben sonrada kartımı tekrar biçmlendirdim

• valla biz alper arkadaşımızla msn üzerinden birlikte yaptık olmadı gene ve ancak rom yüklemesinden sonra kartı tanıttım tekrar telefona..sanırım dosyalarda bir hata var yarın tekrar bakacağız..
    quote:

quote:

kartı tanıyor ama yinede yüklenmiyor ise o zaman bir detay atlıyorsun hocam..kartı pc de hangi programla parçaladın acaba..
    quote:

quote:

mini tool partitation programı ile ama eksikler var sanırım uygulamdığımız neyse ben sonrada kartımı tekrar biçmlendirdim

• valla yükseltmek çok başit ama başka bir uygulama ile yükseltiliyor birkaç ufak detay var teli pc ye taktığımızda sonrası 6-7 dakikada ok...çok yakında çıkacaktır türkiye 2.1 o zaman yüklemek tabi daha kolay
    quote:

Orijinalden alıntı: fatguncom

Ben de düşünmeye başladım bu telefonu şunu soracağım. Android 2.1 e yükseltmek kolay bir işlem midir? Resmi TR güncellemesi var mıdır?
  • quote:

valla yükseltmek çok başit ama başka bir uygulama ile yükseltiliyor birkaç ufak detay var teli pc ye taktığımızda sonrası 6-7 dakikada ok...çok yakında çıkacaktır türkiye 2.1 o zaman yüklemek tabi daha kolay
    quote:

Orijinalden alıntı: fatguncom

Ben de düşünmeye başladım bu telefonu şunu soracağım. Android 2.1 e yükseltmek kolay bir işlem midir? Resmi TR güncellemesi var mıdır?

Ben üstteki sorumu yazarken bir yandan da ilk sayfaya gidip cevabını kendim aramaya başladım.
    Anladıklarımı özetliyorum, eksik gördüğüm şeyleri de tamamlamanız için rica ediyorum.
    Bayram sonrası aranızdayım inşallah bu telefon ile.
    Önce bu LİNKTE anlatılanları yapıyoruz, sonrasında 2.1 e güncellemek istersek LİNKİNDE anlatılanları uyguluyoruz.
    soru: güncelleme esnasında telefon açık mı kapalı mı download modda mı?
    bir de şunu soracağım, sanırım iki arkadaşın cihazı güncelleme esnasında çökmüş, alper hocamın anlattığı yöntemle kesin düzeltilebiliniyor mu ve ne yaptınız da cihazlar çöktü merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatgunco -- 18 Kasım 2010; 3:08:13 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.