Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tranquilizer

android'li bir telefon almayı düşünüyorum fakat lg optimus, wildfire ve htc hero arasında tercih yapamıyorum.

sanırım lg optimusa 2.2 kurulamıyor ama wildfire ve heroya kurulabiliyor. bir kaç sorum olacak:

2.1 ile 2.2 arasında çok fark var mıdır?
    optimus ile youtube videoları iphone daki gibi sorunsuz izlenebiliyor mu?
    wildfire, optimus ve heronun şarj durumu, browser ve oyun hızı açısından farkları nelerdir?

kısacası bu fiyatlarda androidli hangi telefonu tercih etmeliyiz? (2. el dahil, başka bir telefon da olabilir)

hocam wildfire'ın çözünürlüğü çok kötü bence. çoğu kişi düşük çözürnürlüğün sorun olmadığını söylemiş ama bana göre sorun hemde büyük bir sorun. sonuçta sürekli o ekrana bakacaksınız. ben bu yüzden vazgeçtim telefondan. hero'yu hiç incelemedim bilmiyorum ama fiyatıyla optimusun fiyatı arasında bayağı bir fark var sanırım. optimus ile video sorunuzu bende sormuştum ve üstte de yazıyor sorunsuz izlenebildiği. bende karar verme aşamasındayım sizin gibi ama %90alıcam bu telefonu.

• Hiç akıllı telefon kullanmadım da şimdi bunu alacağım, bir şey sormak istiyorum. Evdeki kablosuz modemden internete girebiliyoruz değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadımegemen

Hiç akıllı telefon kullanmadım da şimdi bunu alacağım, bir şey sormak istiyorum. Evdeki kablosuz modemden internete girebiliyoruz değil mi ?

tmm takip etmek çok zor, biz de geride kaldık biraz ama sen bayaa gerilerde kalmışsın. wifi özelliği olan her telefondan kablosun internetine bağlanabilirsin.

wildfire ekranını hiç görmedim en kısa zamanda gidip 2 telefonu da inceliycem. heroyu şimdilik seçeneklerden çıkardım.

yabancı forumlara baktım da oralarda wildfire daha iyi fakat lg optimus da fena değil deniliyor.
    ayrıca optimusun sıfırıyla wildfire 2. el aynı fiyata geliyor. buna göre 2 telefonu da gidip gördükten sonra karar vermeyi düşünüyorum.
  • wildfire forumlarına baktım da, düşük çözünürlüğü yüzünden birçok program ekranın dışına taşıyormuş.
    o kadar para verdikten sonra programları ekran dışına taşmış olarak kullanmak gerçekten üzücü.

lg optimus'da sesli navigasyon programı kullanan varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seylem

quote:

Orijinalden alıntı: Tranquilizer

android'li bir telefon almayı düşünüyorum fakat lg optimus, wildfire ve htc hero arasında tercih yapamıyorum.

sanırım lg optimusa 2.2 kurulamıyor ama wildfire ve heroya kurulabiliyor. bir kaç sorum olacak:

2.2 kurulabiliyor,burdaki arkadaslardan bircogu kurdu

2.2 daha kurulabilir duumda değil. Üstünde çalışılıyor. Ancak donanımı destekliyor. Yakın bir zamanda yükseltebiliriz diye ümid ediyorum.

@Tranquilizer

Ben Ndrive kullandım. Sorunsuz çalışıyor.
  • alperakbilgi nickin isminse marka gibi ismin var:) Güzel bir kombinasyona sahipsin:)
    Lg one ile aynı işlemci ve ram e sahip. Bence herşey lg de bitiyor. 2.2 güncellemesini istese getirebilirler. Officially olması bence daha iyi olur da senelerdir lg nin dandik yazılım desteği olduğundan dediğimden umutlu değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

alperakbilgi nickin isminse marka gibi ismin var:) Güzel bir kombinasyona sahipsin:)
    Lg one ile aynı işlemci ve ram e sahip. Bence herşey lg de bitiyor. 2.2 güncellemesini istese getirebilirler. Officially olması bence daha iyi olur da senelerdir lg nin dandik yazılım desteği olduğundan dediğimden umutlu değilim.

Evet isim soyisimimi kullanıyorum.

Resmi bir güncelleme olmayacağına adım gibi eminim. Ama inşallah beni yanıltır LG.
  • wildfire Ekran çözünürlüğünden dolayı çoğu uygulama ve oyunu oynatmıyor.Diğer alternatif telefonlara bakın ama wildfireye sakın düşmeyin.
  • Arkadaşlar ben bu telefonu Evkur adlı yerde denemiştim bu yazılanlardan haberim yoktu dokunmatigi kötü geldi diye istememiştim ( Uzun süre iphone kullanan birisiyim ) ön yargılı davranmışım şimdi anlıyorum arkadaşımdakini kullandım çok yumuşak bir ekranı var böle dokunmak daha zevkli geliyor lafı uzatmıyacagım 2.EL OLARAK SATAN BİRİSİ VARMI ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Realicty

Arkadaşlar ben bu telefonu Evkur adlı yerde denemiştim bu yazılanlardan haberim yoktu dokunmatigi kötü geldi diye istememiştim ( Uzun süre iphone kullanan birisiyim ) ön yargılı davranmışım şimdi anlıyorum arkadaşımdakini kullandım çok yumuşak bir ekranı var böle dokunmak daha zevkli geliyor lafı uzatmıyacagım 2.EL OLARAK SATAN BİRİSİ VARMI ??

Çok alakalı bir yazı olmuş:) 2. el biraz zor bulursun gibi geliyor. Yeni yeni piyasada çıkış yapmaya başladı çünkü. Hepsiburada bile listeye girmeyi başardı. Fiyat olarak en ucuz 470 e bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 18 Kasım 2010; 18:38:18 >
  • sahibinden comda araştırırsan 350 tlye kadar satanlar var bu modeli...
    quote:

Orijinalden alıntı: Realicty

Arkadaşlar ben bu telefonu Evkur adlı yerde denemiştim bu yazılanlardan haberim yoktu dokunmatigi kötü geldi diye istememiştim ( Uzun süre iphone kullanan birisiyim ) ön yargılı davranmışım şimdi anlıyorum arkadaşımdakini kullandım çok yumuşak bir ekranı var böle dokunmak daha zevkli geliyor lafı uzatmıyacagım 2.EL OLARAK SATAN BİRİSİ VARMI ??
  • alper hocam demek sorunu buldunuz...artık bu gece yada yarın tekrar deneyeceğim şansımı umarım sizde denemişsinizdir...makinede 15 mb yer kaldı daha gps programı bile kuramadım bayaa ağırlaştı çihaz...
    birde applanet şuan da kullanılmıyor sanırım onun gibi craklı uygulamaların olduğu market varmı başka acaba kullanan..
    quote:

Orijinalden alıntı: AlperAkbilgi

App2sd anlatımında sorun yok. İndirdiğiniz dosyanın içindeki kodlarda problem vardı onları düzlttim yeniden upload yaptım. Verdiği şekilde sorunsuz çalışıyor.

http://www.akbilgi.net/Programlar/app2sd.rar

Yukardaki linkten indirin tekrar deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarkan75
    alper hocam demek sorunu buldunuz...artık bu gece yada yarın tekrar deneyeceğim şansımı umarım sizde denemişsinizdir...makinede 15 mb yer kaldı daha gps programı bile kuramadım bayaa ağırlaştı çihaz...
    birde applanet şuan da kullanılmıyor sanırım onun gibi craklı uygulamaların olduğu market varmı başka acaba kullanan..
    quote:

App2sd anlatımında sorun yok. İndirdiğiniz dosyanın içindeki kodlarda problem vardı onları düzlttim yeniden upload yaptım. Verdiği şekilde sorunsuz çalışıyor.

Ben sorunun kaynagini bulmak icin tum basamaklari denedim. sonunda problemli yeri buldum. Duzelttim. kendi telefonumda denedim calisiyor.

• quote:

alper hocam demek sorunu buldunuz...artık bu gece yada yarın tekrar deneyeceğim şansımı umarım sizde denemişsinizdir...makinede 15 mb yer kaldı daha gps programı bile kuramadım bayaa ağırlaştı çihaz...
    quote:

2.1 yunan rom da market zaten hazır geliyor ve açılıyor.Yada sen appbraini kur marketteki uygulamalar ondada var

• çok teşekkürler o zaman hocam birazdan deneyip paylaşırım sonucunu ama kartı cıkarınca sanırım programlar kullanılmıyor sadede tekrar kurmak lazım dimi ?
    quote:

quote:

quote:

Ben sorunun kaynagini bulmak icin tum basamaklari denedim. sonunda problemli yeri buldum. Duzelttim. kendi telefonumda denedim calisiyor.

• bende de greece 2.1 var evet market te sorunum yok ama applaneti evvelden kullanıyordum ve paralı tüm prog.lar ücretsiz sergileniyordu girilmiyor şimdi kendi sitesinden de yazmışlar zaten birde appraini deneyim o zaman teşekkür..
    quote:

Orijinalden alıntı: engin444

quote:

quote:

2.1 yunan rom da market zaten hazır geliyor ve açılıyor.Yada sen appbraini kur marketteki uygulamalar ondada var

• Lg optimus'unu satmak istiyenler benimle iletişime geçerse sevinirim.
  • arkadaslar ben bu telefondan alıcam ancak bulunduğum yerdeki iki teknosada da siyah rengi yok telefonun..beyaz da kirlenir gibi geliyor bana..beyaz renkli kullanan arkadaslar, tırtıklı yerlerinde kirlenme olayı olur mu?..daha önce hiç beyaz renkli telefon kullanmadığım için bilmiyorum. Bir de telefonun mediamarkt'taki fiyatını bilen var mı?..
  • quote:

çok teşekkürler o zaman hocam birazdan deneyip paylaşırım sonucunu ama kartı cıkarınca sanırım programlar kullanılmıyor sadede tekrar kurmak lazım dimi ?
    quote:

quote:

quote:

Bu işlemi yaptıktan sonra yuklediginiz tum programlar karti cikarttiginizda silinir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperAkbilgi -- 19 Kasım 2010; 0:57:20 >

• http://narod.ru/disk/25473801000/out.kdz.html

Burdaki 2.2 kullanılabilir mi aceba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper17 -- 19 Kasım 2010; 0:59:28 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.