Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • htc wildfire mı gt450 mu dıyen arkadaslara;

telı almadan once bende wildfire almayı dusunuyordum. maltepe teknosa da ıkısıne de ıstedım, actım telefonları , menu tusuna basar basmaz htc nın ekranı cok kotu geldı lg ye gore. dırek bıraktım htc yı . zaten fıyatıda pahalı ıdı. gercekten ekran cozunurlugu kotı geldı bana lg nın yanında. htc nın bana gore lg den 2 artısı var. kapasıtıf ekrarn ve multıtouch ozellıgı ama sunu belırteyım, kapasıtıf ekran lar ıyıdır ancak lg gt450 nın ekranı resıstıf olmasına ragmen cok basarılı , 1 sene iphone 3g kullandım iphone kadar olmasada benım ıhtıyaclarımı karsılıyor .
    arada da 200 tl fark var, deger mı sıze kalmıs artık.

bu arada bır sorunum var. marketten e wifi harici program ındıremıyorum neden acaba .
  • @panamax aynen görüşlerine katılıyorum. bugün gittim bi daha inceledim ikisini birlikte. tamam htcnin dokunmatiği ve multitouch özelliği şahane ama o çözünürlükle o fiyata telefon alınmaz gibi. kısa zamanda aranızdayım inşallah
  • bu gün teknosa da baktım ama sadece pembesi vardı beyaz kalmamıs hiçbir yerde dedi ben de pembey ne yapayım böyle telefon pembe yapılır mı lan deyip ortalığı dağıttım 2 teknosa elemanını ağır azarladım falan. sonra gittim 100 lira daha verip nokia e5 aldım sonra tekrar teknosaya girip bak sizin totoş telinize kalmadım ne aldım dedim kaçtım :)
  • hangi teknosalara sordunuz? istanbul şubelerinin hiçbirinde yok mu yani???
  • arkadaşlar bide şey sorucam, bu internetteki barkodları kullanarak program yükleyebiliyo myuz telefona?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezik Man

bu gün teknosa da baktım ama sadece pembesi vardı beyaz kalmamıs hiçbir yerde dedi ben de pembey ne yapayım böyle telefon pembe yapılır mı lan deyip ortalığı dağıttım 2 teknosa elemanını ağır azarladım falan. sonra gittim 100 lira daha verip nokia e5 aldım sonra tekrar teknosaya girip bak sizin totoş telinize kalmadım ne aldım dedim kaçtım :)

sen en iyisini yapmışsın nokia almakla bravo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cidik

arkadaşlar bide şey sorucam, bu internetteki barkodları kullanarak program yükleyebiliyo myuz telefona?

barcod scanneri yüklersen yapabiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kfburak

hangi teknosalara sordunuz? istanbul şubelerinin hiçbirinde yok mu yani???

forumistanbuldakine sordum panpa diğerlerinde vardır belki. orası büyük diye oraya gittim ama pembe teli koymuşlar şaka gibi ya. hayır telefonun özelliklerine bak sanki kadınlara hitap eden bi tel, tey allahım. bunu istiyodum ama nokia e5 aldığıma da pişman değilim, maşallahı var.
  • Merhaba

Iphone kullanmış biri olarak, sizce iphone mu gt540 mı?

ben gt540 almıştım şu an için memnunum. Bir sorunum yok. Oldukça güzel ancak bir de iphone kullanmış birine sorup, karşılaştırmak istedim. Çünkü Iphone yere göğe sığdırılamıyor.

Teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: panamax

htc wildfire mı gt450 mu dıyen arkadaslara;

telı almadan once bende wildfire almayı dusunuyordum. maltepe teknosa da ıkısıne de ıstedım, actım telefonları , menu tusuna basar basmaz htc nın ekranı cok kotu geldı lg ye gore. dırek bıraktım htc yı . zaten fıyatıda pahalı ıdı. gercekten ekran cozunurlugu kotı geldı bana lg nın yanında. htc nın bana gore lg den 2 artısı var. kapasıtıf ekrarn ve multıtouch ozellıgı ama sunu belırteyım, kapasıtıf ekran lar ıyıdır ancak lg gt450 nın ekranı resıstıf olmasına ragmen cok basarılı , 1 sene iphone 3g kullandım iphone kadar olmasada benım ıhtıyaclarımı karsılıyor .
    arada da 200 tl fark var, deger mı sıze kalmıs artık.

bu arada bır sorunum var. marketten e wifi harici program ındıremıyorum neden acaba .

• Ben uzun süre iphone kullanan biris olarak söylüyebilirim gerçekten iphone ile kıyaslamak saçma olur ben bu telefonu ayak üstü kulandım sadece dokunmatigini inceledim ben iphonu sattıktan hemen sonra inceledim o an bana çok vasat geldi elim iphone dkunmatigine alıştıgı için almaktan vazgeçtim ama nerden bileyim böyle bir hata yapıcagımı telefonun şimdi videolarını izliyorum inanılmaz birşey hayran kaldım fakat iphoneden iyi degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spy1983

Merhaba

ben gt540 almıştım şu an için memnunum. Bir sorunum yok. Oldukça güzel ancak bir de iphone kullanmış birine sorup, karşılaştırmak istedim. Çünkü Iphone yere göğe sığdırılamıyor.

Teşekkürler

iphone ile karşılaştırılabilecek bir telefon değil bu tel. ki bahsettiğimiz ip4 ise hiç değil.

ancak bu telde android olması iphoneda çalışan çoğu uygulamayı kullanabilmek demek. bu da iphone'a o kadar para veremeyenler için iyi bir seçenek olduğunu gösteriyor.

keşke gt540'da multitouch olsaydı başka da bir şey istemezdim. dokunmatiğinin rezistif olması ise bence çok önemli değil. 2 yıldır rezistif ekranlı dokunmatik x800 tel kullanıyorum, bugüne kadar beni rahatsız edicek hiçbir durum yaşamadım.

ancak nokia ve samsungun bastırmatik ekranları fena...

• quote:

Orijinalden alıntı: engin444

quote:

Orijinalden alıntı: cidik

arkadaşlar bide şey sorucam, bu internetteki barkodları kullanarak program yükleyebiliyo myuz telefona?

barcod scanneri yüklersen yapabiliyorsun

teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquilizer

quote:

Merhaba

Teşekkürler

iphone ile karşılaştırılabilecek bir telefon değil bu tel. ki bahsettiğimiz ip4 ise hiç değil.

ancak bu telde android olması iphoneda çalışan çoğu uygulamayı kullanabilmek demek. bu da iphone'a o kadar para veremeyenler için iyi bir seçenek olduğunu gösteriyor.

keşke gt540'da multitouch olsaydı başka da bir şey istemezdim. dokunmatiğinin rezistif olması ise bence çok önemli değil. 2 yıldır rezistif ekranlı dokunmatik x800 tel kullanıyorum, bugüne kadar beni rahatsız edicek hiçbir durum yaşamadım.

ekran kapasitif olsaydı bu fiyatada satmazlardı mutlak.Bencede multitouch olmaması pek bişey değiştirmiyor.Benim işime yarayacak bir özellik değil başkalarını bilmem ama.Bende 2 yıl philips X800 kullandım ve memnundumda aslında.Philips şirketinin bir türlü destek vermediğinden dolayı kullanmayı bıraktım şuan evde duruyor joker niyetine yani ama maşallahı var manyak şarj tutuyor

Kardeşim bu bayramda geldi memlekete ve 5800 ı var.aldım elime aman Allahım bu nasıl bir dokunmatiktir kıl oldum 2 dakikada telefona

Kardeşimde benim telefonu inceledi içi gitti valla ,dediki artık 5800 ı satmanın vakti geldi dedi.Daha çok androide hayran kaldı.İlk defa androidi eline alarak incelediği için hemen farketti stebil olduğunu.Onun gözünde samsung galaxy s var ve yıllardır nokia kullanıyordu birden nokiadan soğudu benim telefonu görünce

• Gençler bu kadar alıntı yapmayın. Mobile giriyoruz nete arada. Ortalığı dağıtıyorsunuz:) haftaya kadar beklemeye devam :( sabırsızlandım açıkçası. Arkadaş x800 deyince aklıma geldi yan tuş takımını yapamadılar geçen sene. 1.5 sene kullanmıştım. Para iadesi aldım:) phil cepten anlamıyor gerekli önemi vermediler:) phil cep harici kötümü tabiki değil
  • quote:

ekran kapasitif olsaydı bu fiyatada satmazlardı mutlak.Bencede multitouch olmaması pek bişey değiştirmiyor.Benim işime yarayacak bir özellik değil başkalarını bilmem ama.Bende 2 yıl philips X800 kullandım ve memnundumda aslında.Philips şirketinin bir türlü destek vermediğinden dolayı kullanmayı bıraktım şuan evde duruyor joker niyetine yani ama maşallahı var manyak şarj tutuyor

Kardeşim bu bayramda geldi memlekete ve 5800 ı var.aldım elime aman Allahım bu nasıl bir dokunmatiktir kıl oldum 2 dakikada telefona

Kardeşimde benim telefonu inceledi içi gitti valla ,dediki artık 5800 ı satmanın vakti geldi dedi.Daha çok androide hayran kaldı.İlk defa androidi eline alarak incelediği için hemen farketti stebil olduğunu.Onun gözünde samsung galaxy s var ve yıllardır nokia kullanıyordu birden nokiadan soğudu benim telefonu görünce

multitouch kullandın mı bilmiyorum ama ben abimin iphone 4'ünde denedim harika bir şey.

madem philips x800 kullandın, gt540'ın dokunmatiği x800 kadar kullanışlı mı? eğer x800 gibiyse gayet yeterli demektir.

ayrıca ben de x800'ümü satmayı düşünmüyorum. telefonun şarjı hala 7-8 gün gidiyor. bu telefonu 130 liraya satmaktansa kenarda köşede bekletirim lazım olunca kullanırım daha iyi.

aslında teknoloji hevesi olmasa yeni bir telefon düşünmem ama kapitalist düzen işte :) illa bir telefon al diyor bana uzun zamandır. ben de almışken androidli ve ucuz bir tel alayım kurtulayım diyorum. gt540'ı en kısa zamanda deneyip 2. elden alıcam sanırım, bakıcaz.

• beyler şimdi bu telde mu multi-touch yok ya o zman bu telfonda counter tarzı oyunlar oynanmaz demi yani mesela hem yön verip hemde aynı anda ateş edemeyiz. o yüzden çoğu uygulamayı desteklemez dimi? eğer öyleyse multitouchlı bi android almak daha iyi olacaktır herhalde?
  • ben de bu gün dokunmatikliğini incelemiştim beyler bana kalırsa bayağı vasat keşke kapasitif olsaymış, multi touch yok ama silahlı oyunlar oynanabiliyor dokunmatik ekranda bir tarafta yön tuşları diğer taraftan silah hedefi beliriyor, elinizi yön tuşlarından çekip silaha dokunmak zorunda kalıyorsunuz, anlayacağınız oyun çok zorlaşıyor bi de zaten kapasitif olmadıgından iyi basmak şart.
  • quote:

quote:

multitouch kullandın mı bilmiyorum ama ben abimin iphone 4'ünde denedim harika bir şey.

madem philips x800 kullandın, gt540'ın dokunmatiği x800 kadar kullanışlı mı? eğer x800 gibiyse gayet yeterli demektir.

ayrıca ben de x800'ümü satmayı düşünmüyorum. telefonun şarjı hala 7-8 gün gidiyor. bu telefonu 130 liraya satmaktansa kenarda köşede bekletirim lazım olunca kullanırım daha iyi.

aslında teknoloji hevesi olmasa yeni bir telefon düşünmem ama kapitalist düzen işte :) illa bir telefon al diyor bana uzun zamandır. ben de almışken androidli ve ucuz bir tel alayım kurtulayım diyorum. gt540'ı en kısa zamanda deneyip 2. elden alıcam sanırım, bakıcaz.

Multitouch kullandım evet benimde abimde var iphone yurtdışından gecen sene geldiğinde almıştı.Bu telefonu iphone ile kıyaslamak tabiki hata.Benim için bu telefon yetiyor.X800 dokunmatiğinden daha iyi zaten.X800 ümü bende satmıyorum.Joker niyetine duruyor.taş gibi valla Ben telefonu değiştirmemin amacı bu denli özelliklerinin X800 de olmamasıydı.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba

Teşekkürler

5800 ve X800 için söylediklerine kesinlikle katılıyorum. X800 bile dokunmatik olarak çok daha kullanışlıydı. Hele şarjı mükemmeldi, en az bir hafta gidiyordu.
    Buarada LG nin bu modelini de merak edlyoruma ama teknosada ben de siyahını bulamadım...

• arkadaşlar tema yükleyebilen varmı telefona ben bir türü tema yükleyemiyorum:(
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.