Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu beklerken sizleri için markette var mı bilmiyorum ama android oyunlar buldum.
    http://www.umnet.com/mobile-games/0-2810-0-android_games-1

Son sayfalarda 3d oyun bol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 20 Kasım 2010; 18:51:49 >
  • Telefonunu satmak istiyen varsa iletişime geçsin
  • teknosaya gittim almaya. hiç bir yerde yok ya telefon neredeyse, bi tane mecidiyeköy teknosa da kalmış o da çok uzak bana yarın yolculuk var o yüzden gidemedim. başka bi yerde yok mudur yahu bu alet? internetten satış olarak değil normal mağazadan alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Arkadaşlar telefonu beklerken sizleri için markette var mı bilmiyorum ama android oyunlar buldum.
    http://www.umnet.com/mobile-games/0-2810-0-android_games-1

Son sayfalarda 3d oyun bol.

Derya bulmuşsun hocam
    Ya arkadaşlar, bu telefonu alacağım diyordum bayram sonrası -bir önceki sayfada-, ancak inceledim teknosada ve hiç sevemedim, ekranı kalitesiz, sönük ve dokunmatiği kötü geldi açıkçası. Yani telefonu eline aldığın zaman beni kurcala, araştır demesi gerekirken at bir köşeye diyor o ekrana baktıkça, umuyorum benim incelediğim teşhir ürününde bir sıkıntı vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cidik

teknosaya gittim almaya. hiç bir yerde yok ya telefon neredeyse, bi tane mecidiyeköy teknosa da kalmış o da çok uzak bana yarın yolculuk var o yüzden gidemedim. başka bi yerde yok mudur yahu bu alet? internetten satış olarak değil normal mağazadan alıcam.

Hızlı aldan satın al. Son ödemeyi kapıda yap. İstediğin taksit kadar istediğim karta. Yaklaşım 10 liraya geliyor. 470 tel 480 olmuş oluyor. İstanbul içi
  • arkadaslar bu telefondan bende aldım. Yalnız ne yaparsam yapayım aletin icindekileri pcde goremiyorum USB bellekle de bagla dedim olmuyor tum driverlerı vs internetten yukledim.Hic sorun yok ama Bilgisayarımda SD yi goremiyorum dolayısı ile icine birsey atamıyorum divx programını da yukleyemiyorum
  • andrıid için telfıona uygulam oyun vs. atınca sadece telfonun hafızasına atılıyomuş sd karta atınca olmuyomuş doğru mu bu???
  • doğru ama android 2.1 için, eğer 2.2 güncellemesi çıkarsa ki cfw olarak çıkar o sorun aşılır, app2sdnin de çok kullanışlı olduğunu söyleyemeyz zırt pırt silinecek her şey en ufak bi şarkı bile atsanız hafıza kartına
  • Arkadaşlar Az Önce Çok Değişik Bir Videoya Rastladım.
    h ttp://www.youtube.com/watch?v=Sse5HPvD30c Bu Linkte Sizdede Ana Ekrana O Şekilde Müzik Çaldığı Zaman Arkada Hareket Eden Yuvarlaklar Yada Diğer Su Dalgası Felan Varmı Acaba? Yoksa Onun İçin Birşey mi Yüklemiş?
  • Arkadaşlar aletle ilgili sorunlarım var

1-Hızlı arama nasıl yapabilirim ? Ayar veya program var mı ?
    2-SIM hafızasını nasıl telefona kopyalayabilirim?
    3-Rehber de gmaildeki mail adresleri de gorunuyor onların gorunmemesini nasıl sağlarım?
    4-Mesajlarda sadece gelen mesajlar görünüyor giden mesajlar , taslaklar vs nasıl görünüyor ?
    5-Tema vs yükleyebileceğimiz bir site var mı ? Slide Me de vs?
    6-Tavsiye edeceğiniz hangi programlar var?

not :1.6 versiyon kullanıyorum ilk android deneyimim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

andrıid için telfıona uygulam oyun vs. atınca sadece telfonun hafızasına atılıyomuş sd karta atınca olmuyomuş doğru mu bu???
  • quote:

quote:

andrıid için telfıona uygulam oyun vs. atınca sadece telfonun hafızasına atılıyomuş sd karta atınca olmuyomuş doğru mu bu???

fatguncom cevap verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

quote:

fatguncom cevap verdi

ee ozaman 130 mb hafıza yetmez ki???

• The judge kardeşim rahatlıkla yeter uygulamaların olucagı 5 - 10 mb dir heralde 50-60 tane uygulama yüklemiyeceksin yada yüklemelisin istersen telefonunu satın alabilirim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Realicty

The judge kardeşim rahatlıkla yeter uygulamaların olucagı 5 - 10 mb dir heralde 50-60 tane uygulama yüklemiyeceksin yada yüklemelisin istersen telefonunu satın alabilirim :D

daha telfonu satın almadım ama evt 50-60 tane uygulama yüklerim bana 130 mb hafıza yetmess yaa çokk kararsızz kaldımm şimdii
  • Kardeşim o zaman sana i7500 öneririm hem kapasitif ekranı var hem 8 gb dahili hafızası çokda hızlı bir cihaz kötü yanları gördügüm kadarı ile ekran çözünürlügü birde lg gt540 kadar şık degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Realicty

Kardeşim o zaman sana i7500 öneririm hem kapasitif ekranı var hem 8 gb dahili hafızası çokda hızlı bir cihaz kötü yanları gördügüm kadarı ile ekran çözünürlügü birde lg gt540 kadar şık degil.

kardeş yok bu telfon bana daha iyi geldi ama bu uygulamaları hafıza kartına atmanın hiçmi bi yolu yokk?
  • 2,2 diyorlar ama sadece 2,2 çıkacak umuduyla telefon alınmaz.
  • yaff şimdii tüm hayllerim suya düştüü
  • :)) Ben yinede bu telefonu almayı düşünüyorum 330 tl param var 2.el temiz arıyorum sahibindende biri 350 satıyor adamla konuşmaya çalışıyorsun cevap bile vermiyor :)))
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.